Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V jihočeském Kameňákově žije pestrá směsice lidí všech možných povah a profesí. Žijí tady Novákovi. Otec Pepa je náčelníkem městské policie, jeho žena Vilma je učitelkou, dcera Julie studuje zdravotní školu a devítiletý Pepíček komentuje všechno, co se jen v okolí šustne. Z Anglie do Kameňákova přijíždí šlechtický pár, kterému byl v rámci restituce navrácen zdejší zámek. Na malém městě se ale nic neutají, a tak záhy všichni ví, že lord sem přijel hledat poklad po svém otci, na který má zálusk i jeho zrádný komorník. Zpráva o pokladu nedá spát továrníku Kohnovi, chtěl by ho i playboyský primář, ale také matka představená zdejšího kláštera, v němž se místo jeptišek ukrývají prostitutky a zloději na útěku... (TV Nova)

(více)

Diskuze

Tvrdolín Veliký

Tvrdolín Veliký (hodnocení, recenze)

Ešte percento a film bude v modrom hodnotení...a potom začne totálna apokalypsa. Koronavírus bol iba čajíček

Sepp37

Sepp37 (hodnocení, recenze)

Mne to tak pripadá že si vypísali tie najošúchanejšie vtipy československa ktoré každý počul už minimálne 5 krát a potom ich spájali do scenáru aby to dávalo aspoň nejakú hlavu a pätu. A čo hlavu a pätu nedávalo ale prišlo im vtipné tak to proste šupli nejakej vedľajšej roli. Stačí vidieť raz potom už je obrovská nuda. Narozdiel od Pelíškov ktoré si s chuťou dávam každé vianoce.

na příspěvěk reagoval Leno

Příspěvek byl smazán administrátorem.

GobbosFILMAG

GobbosFILMAG (hodnocení, recenze)

To že někteří cypové, kteří jsou mezi CSFD smetánkou, dali odpad...neznamená, že to odpad je...Kameňák je super a v tomhle mě tenhle server nepřemluví... ;)

Wyrdas

Wyrdas (hodnocení, recenze)

falkonx

Jak jsem před chvilkou napsal k poslednímu dílu Kameňáka (4). Ano, máš pravdu. Většina lidí hejtíc českou scénu a když není alespoň Trošku podobný jejich milovaným americkým výplachům, je to hned odpad. Jestli mě chcete hejtit, tak prosím u K4, tam jsme se rozepsal víc a budu sledovat vaše hodnotné reakce. :-D

falkonx

falkonx (hodnocení, recenze)

Jste hrozní... hele jde o film složený z vtipů a náhodou se to Troškovi povedlo... Poslední dobou se mi zdá, že se na každém českém filmu snažíte najít to nejhorší... tak kur*a lidi - berte to s nadhledem, je to film, který si pustíte s rodinou nebo kamarádama a náhodou se bavíte! A to neplatí jen pro první díl, ale pro všechny... Prostě česká sranda, české vtipy, a můj milovaný Troška....

na příspěvěk reagoval Wyrdas

gombarix

gombarix (hodnocení, recenze)

I komedie na vypnimozek se dají natočit na úrovni (příklady by se našly), ale Troška se o to ani nepokusil (protože zas takový režisérský neumětel není, aby snaha nebyla poznat). Takže odpad mu nedávám ani tak za samotnou kvalitu filmu, jako za to, že šel cestou té nejlacinější šmíry, ačkoliv by měl na víc, a místo aby divákův vkus tříbil, tak ho kazí. K čemu má být film, kde "přece nemůžeme hodnotit výkony herců či kameru"? Takové jsou na pouštění si doma a soutěž v Natočto a ne na promítání v kinech.

JasonIX

JasonIX (hodnocení, recenze)

dobrý film nechápu jak to že je to 243.nejhorší film je to jedna z nejlepších českých komedii

MTA

MTA (hodnocení, recenze)

Kobain: No jo všichni ti "intelektualní experti" moc nechápou o čem to je...  Vtipy tam jsou fakt dobrý, a to platí ve všech dílech.

may23

may23 (hodnocení, recenze)

Lidé, kteří Kameňák neocení dle jeho humoru, podle mého názoru postrádají klasičký český smysl pro humor. Takovouhle komedii plnou skvělých vtipů už tady jen tak neuvidíme. Opravdu nechápu, jak tohle někdo může prohlásit za odpad. Přeci u takového filmu nemůžete hodnotit výkony herců či kameru a podobné věci!

Ludja

Ludja (hodnocení, recenze)

Nechápu jedince, kteří ho považují za odpad. Film je složený z lidových vtipů, o to šlo. Myslím, že je to zdařilé zfilmované.

 (hodnocení, recenze)

Je to super film...ti co to hodnotí jako odpad a já nevim co ještě, ať se dají vyšetřit...tohle má rozesmát, pobavit..a né že se při tom člověk musí namáhát s myšlením a pochopením pointy!!...Ať si rádoby filmoví experti co tu házej špínu a hrajou si na řežiséry pouštěj thrilery a dramata celý dny!! Já proti tomu nic nemám, ale když jsem unavenej ze školy nebo z práce a pak si užiju dost dramat a těžkostí ve zprávách..tak mám chuť si oddychnout u něčeho, co si na nic nehraje, co mě pobaví a po čem budu mít hned aspoň o trochu lepší náladu...a jestliže někdo v komentářích píše odpad, mizerní herci apod....tak ať zkusí sám natočit něco, u čeho se normální člověk zasměje tolikrát jako u kameňáku...jak se říká kritici kritizují to co sami neumí...nikdy jsem totiž neviděl filmového, hudebního nebo i sportovního kritika, který by měl za sebou nějaký výsledek v činnosti, kterou sám kritizuje!! :-)

 (hodnocení, recenze)

Podle mne není kamenák špatný film já rozděluji filmy do dvou skupin a to na ty na které se dá podívat jen jednou a na ty na které se dá dívat pořád do kolečka a na kamenák sem se díval 4krát a klidně se na něj podívám zase ale za delší dobu pro mně je to průměr!!!

Hanver

Hanver (hodnocení, recenze)

Já opravdu nevím, proč bych měl dávat Kameňáku odpad. Už z názvu je jasné, že se nemá jednat o nic víc, než o příval provařených, suchých rádobyfórů (kameňák prosím), zasazených do fiktivního Kocourkova. S tím si režisér poradil a pokud od toho někdo očekával inteligentní zábavu, tak se mu jí pochopitelně nedostalo. Kameňák si prostě na nic nehraje, nepředstírá, že se má jednat o film s jakýmkoli dějem nebo kvalitou. Je to prostě počin na vypnimozek a nic jiného o sobě netvrdí. Jak jde o vypnimozek, je Troška hvězda a proto mu dávám absolutorium v této jeho specifické kategorii.

Doshi

Doshi (hodnocení, recenze)

kamenák je trapnej a nudnej pořád se snaží o vtipy ale směšně

Afarenziz

Afarenziz (hodnocení, recenze)

Promrhané peníze. Ostuda české kinematografie? ne ne ne, je to nastavené zrcadlo.

Uzumaki Naruto

Uzumaki Naruto (hodnocení, recenze)

Newim, no ale on troška zase tak super režisér neni...Navíc co se líbí Gejum se nemusí líbit všem...Slunce seno bylo vlastně vyprávění vesnickýho kluka, podobnejch sem slyšel, ale tohle...nejsem vtipovej typ, občas se zasměju u fakt dobrýho, ale postavit film ze vtipů...hm...newim co si o tom myslet

Tremono

Tremono (hodnocení, recenze)

Jak můžu dát stejné nebo nižší hodnocení jako třeba takovému Jak ukrást Dagmaru. Tam jsem se za tvůrce styděl v jednom kuse, tady jsem se smál od začátku do konce. Pravda, podruhé už je to o dost slabší a pokračování celkem trapná. Takže za mě 3* čiže JeštěPořádCelkemUcházející oddechovka.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Bolo tam zopar dobrych vtipov, ktore som nepoznal, no najsmutnejsie je, ze ten film nemal vlastne ziaden dej...

Letax

Letax (hodnocení, recenze)

Tahle serié je jedna z nejhorších věcí, jakou kdy zaznamenal celuloid.

Bolldar

Bolldar (hodnocení, recenze)

Tedy. Z celé trilogie je to nejlepší díl (což samo o sobě moc neznamená), ale pokud člověk nečeká žádný děj, žádnou zápletku, ale jen převyprávění vtipů s obrázky, může být i mile překvapen. Celkový dojem z kameňáku je nulový, ale dá se u něj skvěle pobavit :o) PS: Gugoš a Mikul--> 100% souhlas. Nechápu, jak může dát někdo prvnímu dílu ODPAD.... sice 5hvězd by mě šokovalo víc, ale podle mě si zaslouží alespoň 1-2 hvězdy.

B.Jay

B.Jay (hodnocení, recenze)

Totální odpad, který nestojí ani za komentář. Vrchol české kinematografie! Bravo!!!

mikul

mikul (hodnocení, recenze)

super film,zasmál sem se,pobavil se,děj nic moc,ale co by ste chtěli,plné hodnocení dát nemůžu,ale odpad?to trochu přeháníte......

Gugos

Gugos (hodnocení, recenze)

Trošku nechápu zdejší reakce rádoby intelektuálů......nevím na co si národ hraje když tady z této trilogie dělá odpadní záležitost ...je to naprostá pohodovka a oddechovka u které člověk vypne a super si odpočine....nic víc nic míň jsem od tohoto filmu nečekal a přesně tohle mně dal....je naprosto skvělý a pan Troška je velký režisér....

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Lima: na to jak máš rád zvířata, bys mohl vědět, že vydra není hlodavec!:)

VeeDee

VeeDee (hodnocení, recenze)

Komedie, která by rozhodně neměla mít další pokračování. Ano, sestavit film z vtipů není až tak špatný nápad, ale to by to nesměly být vtipy tak ohrané a známé, které přestávají být vtipem a nesměl by být film tak vulgární, jaký rozhodně je. V jednom rozhovoru Zdeněk Troška říkal, že doufá a věří, že se jednou trilogie Kameňáků stane takovou kultovní věcí, jako je Slunce, seno... já doufám, že ne. VeeDee

Ladeo

Ladeo (hodnocení, recenze)

No je to děs ! Film o ničem a onikom. Bez fantazie a tvůrčího nápadu. Komedie se nedělá tím, že se vypravují omšelé vtipy. A to se divím, že to Troška neví - asi neví a mele svou. Prohlásil, že Pyšná princezna měla také těžké začátky a nebyla pochopena. Myslím si , že by se Troška měl alespoň "Trošku" zamyslet.

madcap007

madcap007 (hodnocení, recenze)

božee... absolutní ptákovina!!! občas sem se u toho aj zasmála, ale to jenom napoprvý... stejně mě ale nejvíc mrzí, že jsem TIMHLETIM přehrála Princeznu Mononoke :'(:'( to normánlí člověk neudělá

cobretty

cobretty (hodnocení, recenze)

Bod tomuto "filmu" dávám především za statečnost...něco jako cena útěchy.

 (hodnocení, recenze)

P I C O V I N A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gargamel

Gargamel (hodnocení, recenze)

Tento film je totální ujetina kterou bych pouštěl spiš za trest nebo by meli tvůrci divákům ještě platit

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Dany Bee

Dany Bee (hodnocení, recenze)

Velký omyl nechat se ukecat a jít na to do kina. Chtěla jsem utéct - blbci rozsvítili a všichni mne viděli....

 (hodnocení, recenze)

jednou jsem na zastávce autobusu potkal bývalého spolužáka ze ZŠ. Celou cestu (asi 20 minut) mi vyprávěl vtipy z tohoto filmu a po každém tom vtiupu následoval smích. Jeho smích. Já jsem si jen přál, aby už byl autobus v cíli...

exskiller

exskiller (hodnocení, recenze)

Prej komedie... nevím kdo se u toho může smát, mě to připadlo hodně ujeté až trapné...podle mě ztráta času a vymývání mozku...jen nechápu, jak se na to mohlo dívat tolik lidí...to je mezi náma tolik ubožáků? :-P

Prcik

Prcik (hodnocení, recenze)

Trapnost největší - Asi jsem ještě neviděl nic horšího - Vydru nikdy víc...

Související novinky

Zemřela herečka Jana Andresíková

Zemřela herečka Jana Andresíková

20.10.2020

Včera odpoledne opustila svět českého filmu herečka a dabérka Jana Andresíková. Bylo jí 79 let. Zprávu o úmrtí sdělil médiím její manažer René Kekely spolu s informací, že herečka, zotavující se po… (více)

Věra Tichánková 1920 - 2014

Věra Tichánková 1920 - 2014

09.01.2014

Ve věku 93 let zemřela herečka Věra Tichánková. Manželka herce Jana Skopečka a dlouholetá členka Divadla S. K. Neumanna v Praze (1951 - 1982) studovala vysokou školu chemicko-technologickou, následně… (více)

Mannovo Impérium vrací úder

Mannovo Impérium vrací úder

15.10.2007

Michael Mann je tvůrce báječných filmů, ať už je režíruje (Miami Vice) nebo produkuje (Království). Jenže ty báječné filmy nevydělávají. Jistě, nakonec se jakž-takž zaplatí, ale rozhodně to nejsou… (více)

O starších, ale nejen pro ně

O starších, ale nejen pro ně

16.06.2006

Je vždy příjemné, když filmy neoplývající obří reklamou, za nimiž nestojí balík akcií nadnárodní filmové společnosti ani megahvězdy protřelých jmen, jejichž rozpočet byl spíše nižšího kalibru a… (více)

Reklama

Reklama