Reklama

Reklama

Série(11) / Epizody(53)

Recenze (4)

zissou 

všechny recenze uživatele

Náhodou je to dobré, přistoupí-li člověk na pravidla hry Richarda Ayoadeho. Bedekr to není a ani jím být nechce.. ale líbí se mi na tom, jak vždy naveze své hosty do krásně podivných, lehce nepříjemných situací, které si vytrpí s nimi. Prostě co dělat ve známém městě, když jste podivínský a celkem sympatický milionář. ()

vittorrio 

všechny recenze uživatele

Nebudem asi objektívny pretože Rich je môj obľúbenec a jeho humor je PRESNE to, čo môžem počúvať nonstop. Travel man je spojenie tejto mnou velebenej schopnosti Richarda si v každý moment uchovať nerdovský pohľad na vec a ďalšej mojej milovanej činnosti - cestovaním. Pritom ja osobne to ani veľmi neberiem ako užitočné tipy na miesta ktoré navštíviť ako skôr komediálny pohľad na rôzne kraje z pohľadu posh turistu. Po Gadget manovi ďalšia oddychová vec, pri ktorej si udržujem konštantne tupý úsmev na tvári. ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

Richardovy rychlocestovní rychloradovánky nás sice v rychlosti provedou zajímavými místy, ale celý je to na můj vkus až příliš posh (což je způsobený hlavně tim, že je to všechno dělaný narychlo a právě Richardem). Karl Pilkington a jeho Idiot Abroad v tomhle směru nabízí víc. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama