Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Floridu zaútočili obří pavouci. Nikdo však nemusí mít strach. Bijec pavouků Colton West už je na cestě... Když se po celé Floridě začnou nečekaně objevovat nebezpečně hluboké závrty, k životu se probudí nové hnízdo turbotarantulí. Gigantická zákeřná monstra plivající lávu rychle rozpoutají ničivou zkázu a chaos na jinak prosluněné Floridě. Jako by to nestačilo, turbotarantule zaútočí na pláž, kde si půvabná mladá dívka jménem Raya (Michele Weaver) chtěla užít prázdninové volno. Raya je nevlastní dcerou Coltona Westa (Steve Guttenberg), který se po předchozím střetu s turbotarantulemi stal velkou filmovou hvězdu. Teď se Colton musí vykašlat na natáčení mnohamiliónového velkofilmu, aby Rayu zachránil. Společně se svým osobním asistentem Kylem (James Bellinger) a nejlepším kamarádem Martym (Michael Winslow) se vyzbrojí speciální výstrojí a spěchá na Floridu sužovanou prehistorickými potvorami. Ale podaří se jim obstát v souboji s největší turbotarantulí ze všech? (TV Prima)

(více)

Recenze (50)

Campbell 

všechny recenze uživatele

West se vrací a po hodnocení jsem se dost bál. První díl se mi líbil, ale druhému jsem nevěřil. A nebylo potřeba já se bavil skvěle. Sice film vypadá levněji než předchůdce ale to mi nevadilo. Humor byl dobrý, odkazy sice hloupé ale pousmál jsem se a Gutenberg je vtipnej chlápek. Efekty jsou klasické co od filmu čekáte. No nic já si jdu sednout do kouta, lynčujte mě ale já se bavil. ()

JohnMiller odpad!

všechny recenze uživatele

Trio padlých hercov z policajnej akadémie Steve Guttenberg, Michael Winslow muž 1000 hlasov a útla Marion Ramsey opäť spojili sily s produkčnou spoločnosťou Asylum a vytvorili ďalšiu, ešte horšiu "ptákovinu". Kým prvý diel bol až tak zlý, že sa na ňom dalo zasmiať, na pokračovaní už nie je nič smiešne. Hoci sa scenárista trocha pohral so skrytými narážkami na kultové filmy ako Scarface, Pulp Fiction, Krokodíl Dundee, Jurský Park a možno aj viac), trocha sa pozabudol, že ide o Animal horror pri ktorom je dovolená hocijaká kreatívna hlúposť (Príklad pokračovania Sharknada, tie boli až tak prehnané, že bavili) Ako viem, vyčítať snímke takejto kategórie, že nie je dostatočne nápaditá hlúposťami je asi cez čiaru ale pri Sharknadach mi sadli. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Go, Go, Go, Go SHARKNADO!!!...no, pardon za omyl. Takéto eposy, ktoré nemajú obavy z toho, pozrieť sa sami na seba do zrkadla, ja rád. Podobne ako megakultové ŠARKNÁDO, ja táto séria ( škoda, že sa zatiaľ neprišlo z viacerými časťami, ktoré by sa určite pretavili v zábavu až mýtických rozmerov ) skvelým príkladom toho, že aj keď Asylumáci pracujú s céčkovými námetmi a ( dnes ) béčkovými hercami, občas vedia namiešať nápoj, z ktorého sa rád opijem. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Policejní akademie vs Ohniví pavouci, jak tohle asi mohlo dopadnout... Slabší parodie s prakticky nulovým scénářem, klasicky zoufalými triky, což mi u tohoto druhu filmů příliš nevadí, pár slušnými hláškami, pár trapnými a Mahoneym jako nejdrsnějším hlavním hrdinou, co svět kdy viděl... Prostě lehký podprůměr, který moc neurazí, ale rozhodně nenadchne... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Já mám rád podobná béčka, ale na snímku „2 Lava 2 Lantula!“ mi prostě tak nějak všechno chybělo. Chybělo mi trochu více humoru, trochu lepší využití stávajících postav – přímý odkaz na „Policejní akademii“ mi fakt nepřijde dost – chyběly mi lepší triky, chyběl mi i zajímavější scénář, díky kterému by se ty jiné slabiny daly snést. Za mě je tohle béčkový podprůměr. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (4)

  • Pri príchode lavalantúl na pláž zakričí dievčatko "They're Here!", čo je odkazom na horor Poltergeist (1982). (Marceloo)

Reklama

Reklama