Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akira (Sonakshi Sinha) je mladá žena, ktorá v detstve utrpela traumu a preto neskôr podstúpila tvrdý výcvik v sebaobrane. Prakticky už odmalička bola nezávislá a silná osobnosť vyčnievajúca z davu. Po tom ako prestúpi na inú školu, nezapadne automaticky do kolektívu a stane sa tŕňom v päte iných spolužiakov, ktorí jej začínajú robiť naschvály a spôsobovať nepríjemnosti. Následkom toho sa dostane do problému so skorumpovanou miestnou políciou vedenou detektívom ACP Raneom (Anurag Kashyap). Ten sa omylom začne domnievať, že Akira náhodne odhalila jeho nekalé praktiky a jej život sa zrazu ocitne v smrteľnom nebezpečí. (sochoking)

(více)

Recenze (6)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Ak veľmi dobre poznáte indické filmy viete, čo môžte očakávať a patrične sa na to pripraviť. Herecké výkony, ktoré sú k pogrcaniu, si už absolútne nevšímate a sústredujete sa iba na samotný dej. Ten sa točí okolo hlavnej hrdinky, ktorá je celkom namakaná v bojových sekvenciách, ale kamera z nej robí ( zrejme nechcene) bollywoodskeho Chucka Norrisa, takže sa celý film prakticky nesie v úsmevnom duchu. No a to ma na tom práve bavilo- že to je taká blbosť, že vás to až baví a núti dopozerať do samotného konca. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Z tohohle snímku jsem byl hodně zklamaný. Na první pohled se prezentuje jako dobrý akční thriller, jenže když se na něj podíváte, tak se to snaží být místy až zbytečně dramatické a vlastně v konečném důsledku prázdné. Jsou zde scény, které jsou akční, jsou povedené, ale je jich tu jako šafránu, což je škoda. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Neviem prečo, ale tomuto filmu som sa nejak úmyselne až do dnes vyhýbala. Škoda, veľmi milo ma prekvapil. Keby nebolo toho záveru, kde už tie konšpirácie trochu prehnali aspoň na môj vkus, bolo by to za celých 5. Sonakshi môžem, je to zaujímavá herečka a mám ju rada. Konkonina rola mi prišla trochu podivná, vyšetrovateľka vo vysokom štádiu tehotenstva , nejako nevidím na to dôvod. Takže fakt milé prekvapenie. ()

salfa72 

všechny recenze uživatele

Od chvíle, kdy jsem viděl na Youtube trailer na Akiru, jsem byl na tento film natěšený a očekával jsem slušnou akční jízdu. Bohužel nejde o čistokrevný akční film, jak už napsal Tuax, té akce tam je pomálu, ale když už dojde k nějaké rvačce, tak to stojí za to (souboj ve školní jídelně). Za takové akční scény by se nemusely stydět ani choreografové akčních scén v Hong Kongu. Také i herecké výkony obou hlavních představitelů (jak Sonakshi Sinhy, tak i Anuraga Kashyapa) jsou opravdu dobré, především nemohu zapomenout na tu scénu v autě, kdy si Anuraga zapálí jointa. Bohužel tam na můj vkus bylo příliš málo písní, tím pádem je tento film stravitelnější pro ty, co se na Indické filmy právě kvůli hudebním číslům nedívají. Další věc, která mi na filmu vadila byla stopáž, podle mě je příliš zbytečně dlouhá (chtělo by to délku tak cca do 105 minut), většinou mi dlouhá délka u těchto filmu nevadí, ale tady jsem nemohl dočkat, až to konečně skončí a ti šmejdi dostanou, co jim právem patří. Sečteno a podtrženo, mít to kratší stopáž, nebo více chytlivých a dlouhých písní, dal bych klidně plný počet, takhle jde pouze o lepší nadprůměr. ()

DJ Kritik 

všechny recenze uživatele

Je to síce film, kde sú akčné scény, ale na nich to nestojí. Mimochodom sú slabé, ale záver filmu je precítený. Film je skúr posolstvom než akčnou zábavou. ()

Reklama

Reklama