Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vyšetřovatel burzovní komise Pete Starky je na stopě vraždy a 70 milionů zpronevěřených dolarů. Hlavní podezřelou je Carla Duvallová (Shannon Tweed - dívka roku časopisu Playboy). Pete je sveden a vtažen do víru násilí. Carla je jen vdovou, nebo se i přičinila o manželovu smrt? (VIDEO-SPOJ International)

Recenze (3)

AsylumFan 

všechny recenze uživatele

Příběh zločinu je film z doby, kdy se Jim Wynorski ještě nestyděl uvádět své pravé jméno v titulcích. Údajný thriller se vyznačuje naivním dějem, který podbarvuje temná hudba, herci se tváří vážně, jako by je sužovala zácpa. Aby byl film lépe prodejný, uvádí jej distributor i jako film erotický. O "erotiku" se postará bezmála čtyřicetiletá stárnoucí kurvička Shannon Tweed, která diváka párkrát oblaží pohledem na její celulitidová stehna a čtyřkové silikony. Ve filmu se dokonce vyskytuje i několik vyloženě komických postav, takže se člověk musí ptát, myslí-li svůj film Wynorski skutečně vážně, a nejedná-li se spíše o parodii. Ať tak, či onak, film je strašný a milovníkům špatných filmů vyloudí na tváři úsměv častěji, než by od podobného žánru čekali. - Díky, Jime - 90 %. ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Pán šelem vyšetřuje spolu s policistou Rikerem vraždu a defraudaci 70 miliónu dolarů, a tak se nechá lapit do osidel královny erotických B thrillerů. Na chvíli se objeví mnohem lepší Julie Strain a komická figurka patologa taky nemá chybu. Zápletka je poměrně zdařilá, hudba pohodová, takže Jimovi vše kazí jen Mark Singer. ()

Reklama

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Prvý koment. Tak som si konečne kukol nejakú tú Wynorského tvorbu a nie je to až taká tragédia. Určite treba uznať, že Wynorského práca so zábermi je na úrovni lacného televízneho seriálu, ale keď sa nám snaží podsunúť príbeh, ktorý je akoby vystrihnutý zo starého krimi seriálu, neprichádza k extrémnemu negatívnemu dojmu. Na hercoch snáď oceňujem len účasť Julie Strain, ostatné osadenstvo kazí čo môže na čele s Marcom "Beastmastrom" Singerom (strašný herec). ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama