Reklama

Reklama

Ochrana planety před žraločími tornády po pěti letech selhala. Nad Las Vegas se roztočí písečné tornádo, které s sebou opět přináší žraloky. Fin Shepard je nasazen do akce na záchranu planety. Tornádo se žene krajinou a zasáhlo i ropnou oblast. Texas je v plamenech. Další tornáda ničí vše, co jim stojí v cestě. Dobytčí, lávové, kamenné... a to nejhorší bude nukleární, které míří přímo na New York. Aston Reynolds, autor a majitel Astro X přišel na to, jak tornádo zastavit. Musí ho nějak ochladit, aby anuloval jadernou aktivitu. Existuje motor a kvantový generátor, který po spušětní zvedne vodu z vodopádů, nukleární hmota v tornádu se schladí a tím z něj udělá jen obyčejné tornádo, bez ničivé síly... (TV Barrandov)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ian Ziering je ve své roli prostě skvělý a já se jen těším na to, čemu bude muset znovu a znovu čelit, nebo jakým způsobem bude sám zachráněn. Tady je ten finální opravdu skvělá magořina. Stojí to ale i na dalších hercích, kteří jsou béčkově výborní. Tara Reid už je s touto sérií také plně spojená, ale už sem patří i David Hasselhoff. A když už jsme u té „Pobřežní hlídky“, tak ve filmu se objeví i Gena Lee Nolin a Alexandra Paul, které z tohoto devadesátkového seriálu budete znát dobře. Pro fanouška béčkových kravin je tohle pořád nádhera. ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Nejradši bych dal za pět, ale musím se držet. Grafickou stránku filmu vůbec neřeším, ale ty nápady, ten scénář a ty dialogy, to je jedna perla za druhou. Ty lidi co to tvořej musejí být fakt zhulený. A obchod s motorovýma pilama uprostřed lesa? Jako fakt? a to bych mohl pokračovat. No prostě výbornej film. Dokoukat to do konce, to chce pořádnou odvahu. 10% ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Že to už šílenější být nemůže? Slovo „nemůže“ chlapci od The Asylum neznají. Opět naprosto příšerné, absurdní, špatně natočené i zahrané, ale setsakramentsky zábavné a tvořivé. Sice se mi vesmírná vložka trojky líbila o něco víc a ačkoliv jsou zde četné odkazy na Star Wars (chlapci poněkud hodně riskují žalobu), děj se drží spíše při zemi. I když, dojde na plavbu v korábu, šílenou jízdu vlakem, či dokonce i létající barák (nemluvě o zástupu několika druhů tornád). Absolutně jsem nevěděl, co čekat a... ano, dočkal jsem se dalšího typického, leč zase o něco díky rozpočtu (vskutku, efekty se začínají rovnat dobrému levnému filmu) promakaného Sharknada, které mě ani nezvedlo ze židle, ale ani nedokázalo zklamat. Teď jen opravdu nevím, co čekat od dalšího dílu. A jsem ohromně zvědavý. 55% ()

pursulus

všechny recenze uživatele

Mé hodnocení celé řady "Žralokanáda" významné filmové produkční společnosti "Asylum & Syfy comp.", jakož i můj názor na celou řadu jsou ZDE. (Vysvětlení, proč hodnotím více snímků jako celek, lze nalézti na mém profilu v úvodní části "O hodnocení".) ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Jak mám sakra tuto podívanou seriózně, či smysluplně okomentovat? Hele, každopádně, že se ze Sharknada stane kultovní série, bylo jasné již od začátku, a celé je to vlastně jen o tom, kam jsou v podstatě tvůrci žraločích tornád schopni až zajít, kolik jsou toho schopni diváci ještě unést a otázkou tak jen zůstává, co je, a jestli je, tuto šílenost vlastně vůbec schopno něco zastavit. Ve čtvrtém díle tedy máme další smršť neuvěřitelných dialogů a scén, které si do té doby jen těžko dokázal ve filmu kdokoliv byť jen představit, tady jsou ovšem veškeré mantinely záměrně bořeny a opravdu jen musí každý s otevřenou hubou čučet, co všechno se v tom filmu vážně odehrává. Na nějakou logiku, soudnost a kvalitu v jakémkoliv ohledu tu tvůrci naprosto rezignovali, že měli minimální rozpočet je také absolutně nerozhodilo, prostě zde jen totálně brakovým způsobem zpracovávají své nejšílenější nápady, kterými přivádí svět v úžas a navíc se jim daří získávat do svých filmů i čím dál více známých béčkových „skoroherců“, zde tedy konkrétně „zazářili“ David Hasselhoff a Gary Busey, ikdyž hlavní atrakcí Sharknada i nadále zůstává Tara Reid, ta jede fakt na férovku 8D. Zápletku asi jinak nemá cenu moc rozebírat, to je prostě neřízená střela, kdy nemá nikdo šanci ani tušit, jakým směrem se celá ta šílenost zrovna v danou chvíli vydá, a úroveň efektů je pak naprosto nekompromisní, jen by mě tedy fakt zajímalo, jestli jsou i ony tak špatně zpracované záměrně, nebo za to může prostě jen tvůrčí a studiová zoufalost. Já v tom ale nyní, po čtvrtém díle, už spíš vidím vykalkulovanost a záměr, což není rozhodně vůbec dobře, uvidíme každopádně dál, s čím se ještě vytasí v pětce, já bych ale řekl, že sérii už dochází evidentně dech. Jen si pokládám otázku, zda-li je to dobře, či naopak, přeci jen na vytvoření něčeho takového nemá každý koule a nuda při tom také tedy rozhodně nehrozí. ()

Galerie (102)

Zajímavosti (3)

  • Ve filmu si zahrál cameo Corey Taylor, zpěvák skupin Slipknot a Stone Sour. Je oslovován jako „číslo 8“, což je narážka na Slipknot, kde všichni zakládající členové měli číselné označení a Taylor je právě „8“. (Schyzartis)
  • Vo filme sa objavili dvaja atléti z najznámejšej MMA organizácie UFC. Na začiatku sa medzi novinármi objaví Roy Nelson a počas útoku žralokov v kasíne sa objaví Frank Mir. (Marceloo)
  • Fin po príjazde do Kansas City dostane od známeho červené auto s menom Christine. Je to odkaz na horor z roku 1983 s totožným názvom Christine. (Marceloo)

Reklama

Reklama