Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Motoja Kako je středoškolačka, která nemá žádné zkušenosti v lásce. Jednoho dne se rozhodne s tím něco udělat, a tak předstírá na hromadném rande, že je už vysokoškolačka. Na něm potkává 23letého Sagana Kótu. Ti dva si sednou, ale jakmile Kóta zjišťuje, že je Kako středoškolačka, jeho chování vůči ní se změní. Jde o to, že Kóta je policista a nemůže s Kako pro její věk randit. Jenomže Kako se kvůli němu zraní a Kóta se rozhodne ji přijmout takovou, jaké je. Což ale v praxi znamená manželství, protože jedině tak s ní Kóta může být. (Zíza)

(více)

Recenze (3)

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Trochu to vyzní jako film na objednávku japonské policie. Konec je zvláštní. Neříkám zlý. Zvláštní. Dál byly některé prvky naivní. A teď pozitiva. Strašně se mi líbilo snímaní "s odstupem" kdy nevidíme protagonistum do tváře. Kupodivu tak lze vyjádřit mnoho. Potichu jsem obdivoval a měl na to náladu. Dál hodnotím nečernobílost. Vztah s desetiletým rozdílem, když je jednomu teprve 16, přináší komplikace, které se film nebojí ukázat. Tato strana byla velmi uvěřitelná. A přestože na začátku hovořím o objednávce policie, má to zajímavý nápad, svěžest, hravost a jednoho roztomilého Kappu :). ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Prvých 40 minút behom ktorých sa vekovo nesúrodý pár zoznámi a dá dokopy ma nadchol. Ale od momentu, keď spolu začali bývať ma to prestávalo baviť a línia s tým blonďákom sa mi vôbec nepáčila. Záver je taký do stratena. Ústredný pár je obsadený sympatickou dvojkou. Najviac sa mi ale páčila kamera. Fakt nádherné kompozície mestečka a ešte aj také nepríjemné miesto ako nemocnica tu vďaka nasvieteniu pôsobí vrelo a príjemne. Doslova som si vychutnával každý záber mestečka. Výsledkom je film na jedno pozretie. 6/10. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Japonské romantiky ze školního prostředí mi většinou sednou a i tohle byl ten případ, film jsem si užila. Když se hlavní dvojice dala dohromady hned na začátku, říkala jsem si, o čem ten film vlastně bude, ale scénáristé to vymysleli fakt pěkně. Děj hezky plynul, postavy byly sympatické, přirozeně zahrané, žádné šílenosti, ujetosti a tlačení na pilu, takže pro mě hodně příjemná záležitost, na kterou se ráda podívám znovu - 3,5* ()

Reklama

Reklama