Reklama

Reklama

Láska nebeská

  • Velká Británie Love Actually (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Autoři filmů Notting Hill a Deník Bridget Jonesové uvádí jedinečnou romantickou komedii. Veleúspěšný filmový hit s hvězdným hereckým obsazením a úžasným soundtrackem. Láska nebeská s vtipem odhaluje citová vzplanutí i chladnutí v období vánočních svátků. Milenci a milenky, manželé a manželky, tátové a synové, rockové hvězdy a jejich manažeři, ti všichni prožívají ne jednu Lásku nebeskou, ale hned deset jejích různých podob. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (2 325)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Craig Armstrong: 1. Kelly Clarkson - The Trouble With Love Is ,2. Dido - Here With Me ,3. Maroon 5 - Sweetest Goodbye/Sunday Morning ,4. Norah Jones - Turn Me On ,5. Wyclef Jean - Take Me As I Am (feat. Sharissa) ,6. Eva Cassidy - Songbird ,7. The Calling - Wherever You Will Go ,8. The Pointer Sisters - Jump (For My Love) ,9. Joni Mitchell - Both Sides Now ,10. Lynden David Hall - All You Need Is Love ,11. The Beach Boys - God Only Knows ,12. Texas - I’ll See It Through ,13. Sugababes - Too Lost In You ,14. Craig Armstrong - Glasgow Love Theme ,15. Otis Redding - White Christmas ,16. Billy Mack - Christmas Is All Around ,17. Olivia Olson - All I Want For Christmas Is You , ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nevěřil jsem, že romantická komedie může být především komedie a ne romantika. Láska nebeská je příkladem něčeho, co se tváří jako regulérní slaďák okořeněný průměrným příběhem, vánočním příběhem, s občasným vtipným úšklebkem, ale ve skutečnosti je příběhem několika rodin během Vánočních svátků a co je hlavní, zřejmě jednou z nejvtipnějších komedií roku. Tento film střídá kontrastů jako já ponožek. Je to hezké, je to hodné, ale každý je nějaký jiný. Rozhodně ne zlý. Tato komedie dokonale přivoní k svícnu, který se otáčí na stěně a příjemně sladí s vánoční atmosférou. Krom toho titulní song už je tak otravný, až ho začali dávat do těch nejotravnějších reklam od Vodafonu a ta otravná vždycky je. I když ve filmu jako je tento, být otravným nikdy nemůže a taky nebude. Stejně jako celý tento film. Na vánoční svátky ideální, překvapivě hodně vánoční, hodně vtipný a hodně romantický. Tvůrcům se podařilo něco neuvěřitelného a ačkoliv je Láska nebeská hodně nenápadná dokáže mile pobavit. --- Sakra - To je dobrý, alespoň jste neřekla doprdele - Já věděla, že první den nějak poseru...doprdele. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Děkuju pane. Měla jsem tušení, že první den nějak poseru." Chtěl bych ze středu zálohy režírovat hru FC Barcelona, ale tento snímek mi dokázal, že nejsem jedinej, kdo něco chce. Třeba malej Sam chce zpěvačku Joannu. Jeho nevlastní táta Daniel chce Claudii Schiffer. Koho chce Claudia se v průběhu psaní komentáře nepodařilo zjistit. Ministerskej předseda chce svou prostořekou asistentku Natalii. Americkej prezident chce taky Natalii. Harry chce svou manželku Karen, ale možná šilhá na stará kolena i jiným směrem. Peter chce svou manželku Juliet. Nejlepší Peterův kamarád Mark chce také jeho manželku Juliet. Brilantní lingvista Jamie chce svou portugalskou uklízečku. Exhibicionista Billy Mack chce vyhrát hitparádu. A když Barca pohrdá mými neocenitelnými službami, tak se chci aspoň jednou za čas pobavit u skvělýho snímku Láska nebeská. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Vianočný filmový darček, v ktorom si každý, kto aspoň raz miloval, nájde to svoje. Nech mu je 17 alebo 40, nech je čierny alebo biely, pohľadný alebo nepohľadný. 4 hviezdičky za to, že som sa nestotožnil s úplne všetkými postavami (čo je prirodzené) a tajných 20 hviezdičiek za ten jeden segment, pri ktorom som skamenel a onemel. A tiež za celkovú dobrosrdečnosť a lásku, s ktorou tento film vytvorili všetci zúčastnení. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Po dlouhý době zase nějaká romantická komedie, na kterou se dá koukat. Ve filmu je obrovský množství postav a každá postava prožívá nějakej svůj příběh. Některý jsou zábavný (zejména hudebník Bill Nighy), některý slabší (synáček, co se zamiloval do svý spolužačky), ale nenudil jsem se. Akorát posledních cca 30 minut je teda kýč jak řemen. Jinak mě dost potěšilo herecký obsazení nejrůznějších mini-roliček. Zejména prodavač Rowan Atkinson byl luxusní. 70% ()

Galerie (126)

Zajímavosti (95)

  • Bill Nighy (Billy Mack) v rozhovoru pro iDnes.cz (2018) uvedl, že na jeho náhrobku bude věta: „Děti. Nekupujte drogy. Staňte se slavnými a budete je dostávat zadarmo! (Jirka_Šč)
  • Daniel (Liam Neeson) neví, co jeho nevlastní syn Samuel (Thomas Brodie-Sangster) dělá ve svém pokoji. Ten jej zdobí filmovými plakáty ze zamilovaných filmů a hledá tak inspiraci, jak se sblížit s Joannou (Olivia Olson). Tato scéna byla z filmu nakonec vystřižena a ke zhlédnutí je v bonusových materiálech na DVD. (obelixx)
  • Jamie (Colin Firth) odchází z vánoční rodinné sešlosti s dárky v rukou. V dalším záběru je už nemá, drží je blondýnka u dveří. Nikde však není vidět, že by jí je stihl mezitím odevzdat. (TheSlezy)

Související novinky

Symfonická show Christmas in Hollywood

Symfonická show Christmas in Hollywood

02.12.2023

Orchestr Prague Pop Symphonics připravuje velkolepý koncert filmové hudby, na kterém představí oblíbené melodie z filmů, bez kterých si období nejkrásnějších svátků v roce neumíme už ani představit.… (více)

Tady Vary: Předplaťte si své místo v kině

Tady Vary: Předplaťte si své místo v kině

30.09.2023

Unikátní formát filmové sezóny s předplatným přináší do českých kin projekt Tady Vary 2023/24. Předpremiéry očekávaných filmů, úvody s hosty, červený koberec a festivalová atmosféra. Na to všechno se… (více)

Pokračování Lásky nebeské bude mít 10 minut

Pokračování Lásky nebeské bude mít 10 minut

16.02.2017

Klasický sequel Lásky nebeské nás jen tak nečeká, Richard Curtis ale napsal desetiminutový kraťas, v němž se podíváme na život všech hlavních postav v 2017. Kdy přesně ho uvidíme? Jeho premiéra… (více)

Zemřel Alan Rickman

Zemřel Alan Rickman

14.01.2016

V 69 letech nás dnes opustil Severus Snape a Hans Gruber, tedy legendární britský herec Alan Rickman. Hvězda Harryho Pottera a Smrtonosné pasti podlehla rakovině, zanechala po sobě však bohatou… (více)

Reklama

Reklama