Reklama

Reklama

Láska nebeská

  • Velká Británie Love Actually (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Autoři filmů Notting Hill a Deník Bridget Jonesové uvádí jedinečnou romantickou komedii. Veleúspěšný filmový hit s hvězdným hereckým obsazením a úžasným soundtrackem. Láska nebeská s vtipem odhaluje citová vzplanutí i chladnutí v období vánočních svátků. Milenci a milenky, manželé a manželky, tátové a synové, rockové hvězdy a jejich manažeři, ti všichni prožívají ne jednu Lásku nebeskou, ale hned deset jejích různých podob. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (2 325)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Děkuju pane. Měla jsem tušení, že první den nějak poseru." Chtěl bych ze středu zálohy režírovat hru FC Barcelona, ale tento snímek mi dokázal, že nejsem jedinej, kdo něco chce. Třeba malej Sam chce zpěvačku Joannu. Jeho nevlastní táta Daniel chce Claudii Schiffer. Koho chce Claudia se v průběhu psaní komentáře nepodařilo zjistit. Ministerskej předseda chce svou prostořekou asistentku Natalii. Americkej prezident chce taky Natalii. Harry chce svou manželku Karen, ale možná šilhá na stará kolena i jiným směrem. Peter chce svou manželku Juliet. Nejlepší Peterův kamarád Mark chce také jeho manželku Juliet. Brilantní lingvista Jamie chce svou portugalskou uklízečku. Exhibicionista Billy Mack chce vyhrát hitparádu. A když Barca pohrdá mými neocenitelnými službami, tak se chci aspoň jednou za čas pobavit u skvělýho snímku Láska nebeská. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Absolutní tutovka, která vás rozněžní a zvedne vám náladu nejenom na Vánoce, ale v kteroukoliv roční dobu. Pochybuju, že mě Láska Nebeská vůbec kdy omrzí, pořád mám u některých scén úplně husí kůži, obzvlášť když se přidá Craig Armstrong. Jeho hudba je naprosto dokonalá, ale to je na tomhle filmu snad úplně všechno. I když co se doprovodných písní týká, třeba současná předělávka All You Need Is Love je mi dost proti srsti (narozdíl od té kostelní verze, která je k vidění ve filmu)...na opačném pólu pak stojí úžasná Olivia Olson, která svým podáním All I Want For Christmas udělala z Mariah Carey trhací kalendář. Na tomhle filmu prostě nemůžu najít jediné negativum. Vlastně jedno by tu bylo - ještě jsem neviděl DVD verzi...ale to se změní, a až se tak stane, tenhle chvalozpěv si zopakuju a pěkně ho natáhnu. Jdu pryč, a budu si zas nějakou dobu zpívat Christmas Is All Around Me:)) ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Cekal jsem nejakou silenou sladarnu, ale nakonec to byla prijemna a velice nadprumerna romanticka komedie. To, ze se to cely sklada z jednotlivejch scenek mi prislo jako docela dobrej napad, protoze kdyz se jedna nelibi tak je hned za chvily jina . Ale me se libili vetsinou vsechny (a je uplne jedno, ze nektery scenky nebyli moc originalni a byli uz videny jinde). Samozrejme vzdycky nejsou perfektni, nektery lepsi a nektery horsi, ale vylozene spatna mi prisla jenom jedna - scena s Colinem Firthem jak jeden druhymu nerozumel a kecali stejny kraviny, to bylo fakt trapny. Naopak nejvic se mi libily sceny s Billem Nighym, ten fakt nema chybu. Taky byli dobry sceny s tim klukem co jel do ameriky (bohuzel nevim co to bylo za herce). Jen je skoda, ze tu nebylo vic Billyho Boba Thorntona a Rowana Atkinsona. Co se tyce hercu, vsichni pusobily prirozene a do role se skvele hodily. Jen se mi nak nezdal Hugh Grant, choval se spis jak pubertak, nez jak premier. I kdyz ma film dve hodiny, tak jsem se ani na okamzik nenudil, a ty dve hodky utekli strasne rychle, za coz krome vyborne napsanejch postav a dialogu, skvelejch hercu a vybornejm scenkam (nekdy smutny, jindy vtipny, ale skoro vzdy vyborny) muze skvele vybrana hudba. Jedna z nejlepsich romantickejch komedii, ktera si tech 5* zaslouzi. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Britská legenda, ve který hraje snad každej známější anglickej herec. Dlouho jsem měl s filmem problém, ale rozhodl jsem se mu dát ještě jednu šanci a dobře jsem udělal. Kdo ví, třeba to za pár let bude pro mě taky klasika (edit, stalo se). Rozhodně také musím pochválit řemeslnou stránku celého snímku a také kvalitní soundtrack, který je ve filmu citlivě rozpoložený. A k atmosféře Vánoc to sedí skvěle. Snad bude druhý díl lepší ;)...90% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nevěřil jsem, že romantická komedie může být především komedie a ne romantika. Láska nebeská je příkladem něčeho, co se tváří jako regulérní slaďák okořeněný průměrným příběhem, vánočním příběhem, s občasným vtipným úšklebkem, ale ve skutečnosti je příběhem několika rodin během Vánočních svátků a co je hlavní, zřejmě jednou z nejvtipnějších komedií roku. Tento film střídá kontrastů jako já ponožek. Je to hezké, je to hodné, ale každý je nějaký jiný. Rozhodně ne zlý. Tato komedie dokonale přivoní k svícnu, který se otáčí na stěně a příjemně sladí s vánoční atmosférou. Krom toho titulní song už je tak otravný, až ho začali dávat do těch nejotravnějších reklam od Vodafonu a ta otravná vždycky je. I když ve filmu jako je tento, být otravným nikdy nemůže a taky nebude. Stejně jako celý tento film. Na vánoční svátky ideální, překvapivě hodně vánoční, hodně vtipný a hodně romantický. Tvůrcům se podařilo něco neuvěřitelného a ačkoliv je Láska nebeská hodně nenápadná dokáže mile pobavit. --- Sakra - To je dobrý, alespoň jste neřekla doprdele - Já věděla, že první den nějak poseru...doprdele. ()

Galerie (126)

Zajímavosti (95)

  • Thomas Brodie-Sangster (Sam) uplatnil svou zálibu v gymnastice. Ve scéně na letišti si při běhu střihl několik ukázkových akrobatických výkonů. Bohužel, většina skončila na podlaze střižny a ke zhlédnutí jsou na DVD v bonusových materiálech (sekce "Vystřižené scény"). (Fill16)
  • Natáčelo se od 2. září do 26. listopadu 2002 ve Francii, Anglii a v Keni. (Varan)

Související novinky

Symfonická show Christmas in Hollywood

Symfonická show Christmas in Hollywood

02.12.2023

Orchestr Prague Pop Symphonics připravuje velkolepý koncert filmové hudby, na kterém představí oblíbené melodie z filmů, bez kterých si období nejkrásnějších svátků v roce neumíme už ani představit.… (více)

Tady Vary: Předplaťte si své místo v kině

Tady Vary: Předplaťte si své místo v kině

30.09.2023

Unikátní formát filmové sezóny s předplatným přináší do českých kin projekt Tady Vary 2023/24. Předpremiéry očekávaných filmů, úvody s hosty, červený koberec a festivalová atmosféra. Na to všechno se… (více)

Pokračování Lásky nebeské bude mít 10 minut

Pokračování Lásky nebeské bude mít 10 minut

16.02.2017

Klasický sequel Lásky nebeské nás jen tak nečeká, Richard Curtis ale napsal desetiminutový kraťas, v němž se podíváme na život všech hlavních postav v 2017. Kdy přesně ho uvidíme? Jeho premiéra… (více)

Zemřel Alan Rickman

Zemřel Alan Rickman

14.01.2016

V 69 letech nás dnes opustil Severus Snape a Hans Gruber, tedy legendární britský herec Alan Rickman. Hvězda Harryho Pottera a Smrtonosné pasti podlehla rakovině, zanechala po sobě však bohatou… (více)

Reklama

Reklama