Reklama

Reklama

Láska nebeská

  • Velká Británie Love Actually (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Autoři filmů Notting Hill a Deník Bridget Jonesové uvádí jedinečnou romantickou komedii. Veleúspěšný filmový hit s hvězdným hereckým obsazením a úžasným soundtrackem. Láska nebeská s vtipem odhaluje citová vzplanutí i chladnutí v období vánočních svátků. Milenci a milenky, manželé a manželky, tátové a synové, rockové hvězdy a jejich manažeři, ti všichni prožívají ne jednu Lásku nebeskou, ale hned deset jejích různých podob. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (2 323)

golfista 

všechny recenze uživatele

Nezapírám, že romantická komedie je jedním z mých nejoblíbenějších žánrů, a anglické filmy miluju. O to víc jsem se těšil a o to víc jsem se bál, že budu zklamán ..... Nestalo se ! Je to romantická komedie, která se hned postavila na "bednu" tak pevně, jak to ještě žádná nedokázala. Richard Curtis svými scénáři k Mr. Beanovi, Čtyřem svatbám, Notting Hillu, Deníku B.Jones... dokázal, že je obdařen vzácným citem pro anglický humor. Tímhle filmem dokázal, že je i výborným režisérem, který za vydatné pomoci největších (a mně nejsympatičtějších) anglických filmových hvězd natočil film tak nabitý, že si říkáte že je to plýtvání nápady na jeden snímek.... P.S. Po prvním sestříhání měl film 3 a půl hodiny a většinu scén, které Curtis s těžkým srdcem vystříhnul najdete na DVD. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Vianočný filmový darček, v ktorom si každý, kto aspoň raz miloval, nájde to svoje. Nech mu je 17 alebo 40, nech je čierny alebo biely, pohľadný alebo nepohľadný. 4 hviezdičky za to, že som sa nestotožnil s úplne všetkými postavami (čo je prirodzené) a tajných 20 hviezdičiek za ten jeden segment, pri ktorom som skamenel a onemel. A tiež za celkovú dobrosrdečnosť a lásku, s ktorou tento film vytvorili všetci zúčastnení. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Jsem ráda, že jsem film sledovala beze svědků, protože jinak by mě asi neminula svěrací kazajka. Smích/pláč - to byla moje reakce na film, který přes množství postav, emocí a dějových linek nepostrádal prokreslení charakterů, vtip ani laskavost. Přestože se jím line předvánoční atmosféra, byl dalek patetického závaží, jak to známe z amerických filmů. Spousta humorných situací byla naprosto neotřelá a nová, ať už to byl Colin Firth se svou portugalskou služkou v anglickoportugalských rozhovorech, nebo Bill Nighy v roli vyžilého rockera (jak už ho známe ze Still crazy a o to je to vtipnější) s bezskrupulozními hláškami, nebo "Mr.Bean" balící dárek Alanu Rickmanovi nikoli pro jeho ženu v šatech po Pavarottim , atd. atd. Téma " All we need is love" bylo tady zpracované na 1O hvězdiček a ,vám tvůrcům, za to velké díky. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má spoustu nedostatků, ale božská, brutálně pozitivní atmosféra je všechny přebije. Láska nebeská není tak kompaktní, přesto je zajímavější a ve výsledku lepší než moje oblíbená Bridget Jones. Je fajn si jednou za čas připomenout, že Love is all around a že člověk kvůli určitým věcem musí překonat vlastní zábrany a skočit do toho po hlavě. ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Miluju britské filmy a zejména komedie. A z téhle dýchá tak neuvěřitelně pohodová atmosféra, že mě totálně dostala. Richard Curtis napsal skvělé mikropříběhy, které tvoří takřka dokonalou romantickou komedii o lásce všeho druhu. Jako režisérský debutant dokázal tyhle příběhy oživit a natočit tak, že drží výborně pohromadě. Jde o velmi vtipný a příjemný film, jemuž vévodí nespočet hereckých hvězd a zejména můj velký oblíbenec Colin Firth je naprosto úžasný. Za ním ale nezaostává ani Hugh Grant nebo Alan Rickman. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Nádherně pozitivní film, kterých je v dnešní době, "jenž vymknutá z kloubů šílí", potřeba jako sůl. Bill Nighy je neskutečný šoumen, ale cédečko bych si od něj nekoupil, zpívá strašně :o)) ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Skvělý, pohodový, milý, optimistický, vánoční film plný britského humoru toho nejpříjemnějšího ražení (já osobně tedy snesu i drsnější legraci, ale ta by zase do romantického filmu neseděla některým puritánům ;-)). Působí krásně přirozeně, přitom ale ne infantilně jako většina ostatních filmů dotýkajících se vánoc a vánočního období, zde navíc smíchaným s romantikou... Opravdu před tvůrci smekám, tak vkusný film na tolik klišovatá témata se moc často nevidí. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Absolutní tutovka, která vás rozněžní a zvedne vám náladu nejenom na Vánoce, ale v kteroukoliv roční dobu. Pochybuju, že mě Láska Nebeská vůbec kdy omrzí, pořád mám u některých scén úplně husí kůži, obzvlášť když se přidá Craig Armstrong. Jeho hudba je naprosto dokonalá, ale to je na tomhle filmu snad úplně všechno. I když co se doprovodných písní týká, třeba současná předělávka All You Need Is Love je mi dost proti srsti (narozdíl od té kostelní verze, která je k vidění ve filmu)...na opačném pólu pak stojí úžasná Olivia Olson, která svým podáním All I Want For Christmas udělala z Mariah Carey trhací kalendář. Na tomhle filmu prostě nemůžu najít jediné negativum. Vlastně jedno by tu bylo - ještě jsem neviděl DVD verzi...ale to se změní, a až se tak stane, tenhle chvalozpěv si zopakuju a pěkně ho natáhnu. Jdu pryč, a budu si zas nějakou dobu zpívat Christmas Is All Around Me:)) ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

God only knows what I’d be without you. Není mnoho filmů, které by tak neuvěřitelným způsobem dokázaly spojit scény, u kterých vám tečou slzy smíchy, s těmi, u kterých je to kvůli dojetí. Nic víc napsat nehodlám, nerad totiž něco kazím, snad jen - TAK AŤ NÁM LÁSKA NAKOPE PRDEL! Tak a dost. Už dost. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Najlepšia romantická komédia, akú som kedy videl. Každý herec je tu vychutnávkový, len Bill Nighy je BOŽSKÝ. Zbožňujem dejovú líniu s anglickým mladíkom cestujúcim do Ameriky - každý čaká, že dostane krutú lekciu, namiesto toho sa mu jeho predstavy naplnia nevídaným spôsobom. Je to takmer až dojímavé ;-). ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Paráááda! Jeden z nejmilejších filmů, co jsem kdy viděl. Všechny minipříběhy jsou rozehrány skvěle, nechybí jm lidský rozměr, charaktery jsou výborně napsány a vyznění je neuvěřitelně příjemné. A co se týče obsazení, i když se místy jedná o staré známé profláklé ksichty (myslím hlavně Hugha Granta), nikdo nepůsobí ve filmu rušivě, naopak všichni jsou až nepřirozeně přirození. :-) Tahle romantická komedie skutečně zahřeje a potěší na duši, to mi věřte! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nevěřil jsem, že romantická komedie může být především komedie a ne romantika. Láska nebeská je příkladem něčeho, co se tváří jako regulérní slaďák okořeněný průměrným příběhem, vánočním příběhem, s občasným vtipným úšklebkem, ale ve skutečnosti je příběhem několika rodin během Vánočních svátků a co je hlavní, zřejmě jednou z nejvtipnějších komedií roku. Tento film střídá kontrastů jako já ponožek. Je to hezké, je to hodné, ale každý je nějaký jiný. Rozhodně ne zlý. Tato komedie dokonale přivoní k svícnu, který se otáčí na stěně a příjemně sladí s vánoční atmosférou. Krom toho titulní song už je tak otravný, až ho začali dávat do těch nejotravnějších reklam od Vodafonu a ta otravná vždycky je. I když ve filmu jako je tento, být otravným nikdy nemůže a taky nebude. Stejně jako celý tento film. Na vánoční svátky ideální, překvapivě hodně vánoční, hodně vtipný a hodně romantický. Tvůrcům se podařilo něco neuvěřitelného a ačkoliv je Láska nebeská hodně nenápadná dokáže mile pobavit. --- Sakra - To je dobrý, alespoň jste neřekla doprdele - Já věděla, že první den nějak poseru...doprdele. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $59,696,144Tržby Celosvetovo $248,600,000Tržby za predaj DVD v USA $10,469,623Čistá Fantázia! Veľmi podarený film, plný silných momentiek a trefnej odľahčenej srandy do popukania. Na Anglickú produkciu to je veľmi veľké prekvapenie a asi najlepšia romantická komédia čo som za posledné roky videl. /100%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nejlepší čistý romanták za posledních pár let. Obsazení, kterému nemůže konkurovat žádný film z poslední doby a perfektní spojení všech příběhů a nálady vánoc. Hudba je dalším plusem tohoto filmu, která způsobý, že zapomenete na lehkou průhlednost a opět odhadovatelnost. ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

Krásný miloucký film, plný výborné hudby a skvelých hereckých výkonu - jen toho sentimentu je na jeden film trosku moc. Ovsem to jakym zpusobem se britove "vyporadaji" s americkym prezidentem musim velmi ocenit - bravo!! ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Richard Curtis .. Nejkrásnější, nejprocítěnější a vlastně nejlepší romantická komedie! Tenhle film si zamilujete!! Doporučuji. Láska je skutečně nebeská!! ___ Můj každoroční Vánoční evrgrín. _ 100%. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

The Best of romantická komedie. Opravdu extrémě mě pobavila příhoda s cestováním do Ameriky, jestli tam na každýho čeká Elisha tak jedu taky!!!!!!!!!!!!!!!!!! ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrná romantická komedie, která má své kouzlo, několik opravdu povedených scén (Rowan!) a celkově příjemnou atmosféru. Pro někoho milý film, který člověka hodí do pohody a dobré nálady - pro jiného v závěru trochu hořký pocit podobný tomu při sledování videa z akce "free hugs". Jo, kdyby všechno šlo vyřešit takhle "růžově"... (ke 4* chybí opravdu nepatrný kousek...no třeba po dalším zhlédnutí) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ALE V ZAMILOVANÝCH PŘÍBĚZÍCH SE SEJDOU AŽ NA SAMÉM KONCI..…“ /// Překvapivě žádná přeslazená podívaná, ale celkem sympatickej romantickej film, prosmrádlej duchem Vánoc, který jsou prej lásky čas (hele, není to spíš máj? … Nepruď!) Tajná láska, nesmělá láska, kamarádská láska, začínající láska, neopětovaná láska, nevěrná láska, sourozenecká láska, otcovská …, prostě tolik příběhů, kolik podob jen TEN POCIT může mít. Do toho nějaký ty popěvky, naštěstí jinak, stejně jako postavy – někdy vtipný, místy romantický a zamilovaný. Příběhová mozaika, ve který si každej najde svýho favorita. Když říkám každej, tak … třeba já – takovej Billy Mack… což je snad každýmu jasný! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že i ministerskýmu předsedovi může vobčas hrábnout. 2.) Jsou Vánoce. (A taky lásky prej není nikdy dost.) /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Související novinky

Symfonická show Christmas in Hollywood

Symfonická show Christmas in Hollywood

02.12.2023

Orchestr Prague Pop Symphonics připravuje velkolepý koncert filmové hudby, na kterém představí oblíbené melodie z filmů, bez kterých si období nejkrásnějších svátků v roce neumíme už ani představit.… (více)

Tady Vary: Předplaťte si své místo v kině

Tady Vary: Předplaťte si své místo v kině

30.09.2023

Unikátní formát filmové sezóny s předplatným přináší do českých kin projekt Tady Vary 2023/24. Předpremiéry očekávaných filmů, úvody s hosty, červený koberec a festivalová atmosféra. Na to všechno se… (více)

Pokračování Lásky nebeské bude mít 10 minut

Pokračování Lásky nebeské bude mít 10 minut

16.02.2017

Klasický sequel Lásky nebeské nás jen tak nečeká, Richard Curtis ale napsal desetiminutový kraťas, v němž se podíváme na život všech hlavních postav v 2017. Kdy přesně ho uvidíme? Jeho premiéra… (více)

Zemřel Alan Rickman

Zemřel Alan Rickman

14.01.2016

V 69 letech nás dnes opustil Severus Snape a Hans Gruber, tedy legendární britský herec Alan Rickman. Hvězda Harryho Pottera a Smrtonosné pasti podlehla rakovině, zanechala po sobě však bohatou… (více)

Reklama

Reklama