Reklama

Reklama

Láska nebeská

  • Velká Británie Love Actually (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Autoři filmů Notting Hill a Deník Bridget Jonesové uvádí jedinečnou romantickou komedii. Veleúspěšný filmový hit s hvězdným hereckým obsazením a úžasným soundtrackem. Láska nebeská s vtipem odhaluje citová vzplanutí i chladnutí v období vánočních svátků. Milenci a milenky, manželé a manželky, tátové a synové, rockové hvězdy a jejich manažeři, ti všichni prožívají ne jednu Lásku nebeskou, ale hned deset jejích různých podob. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (2 325)

Marius 

všechny recenze uživatele

Jedna z najlepších romantických komédií. Tento žáner vôbec nemusím ale aj motyka občas vystrelí a tu sa strieľa obzvlášť hustým kalibrom. Vynikajúca mozaika rôznych podôb lásky, vrcholiaca Štedrým večerom. Vynikajúce herecké výkony všetkých zúčastnených (špeciálne Bill Nighy). Filmu by síce prospeli nožničky (príbeh angličana ktorý odchádza do USA) ale aj tak sa z nepochopiteľných príčin teším na DVD , kde bude film ešte o 80 min. dlhší. A mimochodom po tomto filme už nebude Vašim sexidolom Britney Spears (nemá adekvátne hodnotenie) . Najdôležitejšie na koniec .... Deti nekupujte si drogy ....staňte sa hviezdami a dostanete ich zadarmo. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Curtis se svým životním dílem plným lásky, optimismu a víry v lepší zítřky ovládl hned dva žebříčky najednou. U kategorie vánočních filmů to není překvapení, protože tam je konkurence slabší. Jeho vztahová mozaika však kraluje i silně zastoupeným romantickým komediím. Hodně mu samozřejmě pomohlo obsazení kompletní britské herecké smetánky a třešničkou na dortu je účast Elishy Cuthbert. Závěrečný běh vždy dojme. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Děkuju pane. Měla jsem tušení, že první den nějak poseru." Chtěl bych ze středu zálohy režírovat hru FC Barcelona, ale tento snímek mi dokázal, že nejsem jedinej, kdo něco chce. Třeba malej Sam chce zpěvačku Joannu. Jeho nevlastní táta Daniel chce Claudii Schiffer. Koho chce Claudia se v průběhu psaní komentáře nepodařilo zjistit. Ministerskej předseda chce svou prostořekou asistentku Natalii. Americkej prezident chce taky Natalii. Harry chce svou manželku Karen, ale možná šilhá na stará kolena i jiným směrem. Peter chce svou manželku Juliet. Nejlepší Peterův kamarád Mark chce také jeho manželku Juliet. Brilantní lingvista Jamie chce svou portugalskou uklízečku. Exhibicionista Billy Mack chce vyhrát hitparádu. A když Barca pohrdá mými neocenitelnými službami, tak se chci aspoň jednou za čas pobavit u skvělýho snímku Láska nebeská. ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Nezapírám, že romantická komedie je jedním z mých nejoblíbenějších žánrů, a anglické filmy miluju. O to víc jsem se těšil a o to víc jsem se bál, že budu zklamán ..... Nestalo se ! Je to romantická komedie, která se hned postavila na "bednu" tak pevně, jak to ještě žádná nedokázala. Richard Curtis svými scénáři k Mr. Beanovi, Čtyřem svatbám, Notting Hillu, Deníku B.Jones... dokázal, že je obdařen vzácným citem pro anglický humor. Tímhle filmem dokázal, že je i výborným režisérem, který za vydatné pomoci největších (a mně nejsympatičtějších) anglických filmových hvězd natočil film tak nabitý, že si říkáte že je to plýtvání nápady na jeden snímek.... P.S. Po prvním sestříhání měl film 3 a půl hodiny a většinu scén, které Curtis s těžkým srdcem vystříhnul najdete na DVD. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Nebeský film, dokonale úsmevná komédia, nenásilná, jemná a citlivá romantika srší z každej minúty a pár zdramatizovaných minút vám dodá pocit, že nepozeráte len obyčajný hollywoodsky výplod (i keď niektoré naivné scény s anglickým premiérom si tento pocit vyžadujú, ale aj tu ide o zámer nadobudnúť u diváka presvedčenie, že i títo ľudia sa dokážu pred celým svetom podriadiť jednoduchému pravidlu lásky) . O tej celej tu hrajúcej plejáde hercov som predtým nemal ani poňatia a tak som do prvých tridsiatich minút len vyvaľoval oči, keď na scénu pribúdala jedna hviezda za druhou. So svojou postavou si každý poradil tak, aby sa pred ostatnými nezahanbil a dokonca práve premiér Hugh Grant to svojim výkonom celé zavŕšil. A najviac ma urazila a doteraz nechápem oscarovej ignorancii. 100%. ()

Galerie (126)

Zajímavosti (95)

  • Jezírko, ve kterém skončí Aurelia (Lúcia Moniz) a Jamie (Colin Firth) při snaze zachránit rukopis, bylo velmi mělké. Oba herci si museli kleknout na dno, aby vyvolali dojem větší hloubky. Firth byl navíc ošklivě poštípán komáry. (don corleone)
  • Anne Reid hraje ředitelku školy a Frances de la Tour její milenku. Ve filmu se tato pasáž neobjeví, ale majitelé DVD ji mohou zhlédnout v sekci "vystřižené scény". (HellFire)

Související novinky

Symfonická show Christmas in Hollywood

Symfonická show Christmas in Hollywood

02.12.2023

Orchestr Prague Pop Symphonics připravuje velkolepý koncert filmové hudby, na kterém představí oblíbené melodie z filmů, bez kterých si období nejkrásnějších svátků v roce neumíme už ani představit.… (více)

Tady Vary: Předplaťte si své místo v kině

Tady Vary: Předplaťte si své místo v kině

30.09.2023

Unikátní formát filmové sezóny s předplatným přináší do českých kin projekt Tady Vary 2023/24. Předpremiéry očekávaných filmů, úvody s hosty, červený koberec a festivalová atmosféra. Na to všechno se… (více)

Pokračování Lásky nebeské bude mít 10 minut

Pokračování Lásky nebeské bude mít 10 minut

16.02.2017

Klasický sequel Lásky nebeské nás jen tak nečeká, Richard Curtis ale napsal desetiminutový kraťas, v němž se podíváme na život všech hlavních postav v 2017. Kdy přesně ho uvidíme? Jeho premiéra… (více)

Zemřel Alan Rickman

Zemřel Alan Rickman

14.01.2016

V 69 letech nás dnes opustil Severus Snape a Hans Gruber, tedy legendární britský herec Alan Rickman. Hvězda Harryho Pottera a Smrtonosné pasti podlehla rakovině, zanechala po sobě však bohatou… (více)

Reklama

Reklama