Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mathieu ve svých třiatřiceti letech stále nezná svého otce. Jednoho rána se telefonicky dozvídá, že pocházel z Kanady a že právě zemřel. Zároveň zjišťuje, že má dva bratry. Rozhodne se vydat se otci na pohřeb, aby se s nimi setkal. Ale rodina v Montrealu o jeho existenci neví a nevypadá to, že by o seznamování zvlášť stáli. (Festival francouzského filmu)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (2)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Ani po pár minutách přemýšlení jsem nepřišel na trefnější popis než: "takový... nijaký" [19. Festival francouzského filmu] ()

mortishe 

všechny recenze uživatele

Viděno v Paříži. Film tu má celkem dobré kritiky ale mě teda nudil. Na jedno shlédnutí se to dá ale jinak docela pomalé tempo,nevěrohodná pychologie postav a závěrečné vyustění jsem celkem brzy odhladla. Ve svýcz třiatřiceti, Mathieu neví, kdo je jeho otec. Jednoho rána mu neznámý volající oznámí, že to byl Kanaďan a že se nedávno ztratil při rybolovu na jezeře a byl prohlášen za mrtvého. Kromě toho se Mathieu také dozví, že má dva bratry, kteří o jeho existenci nemají ani tušení. Rozhodne se vydat na pohřeb, aby se se s nimi mohl setkat. V Montrealu, jej čekají mnohá překvapení . ()

Reklama

Galerie (18)

Reklama

Reklama