Reklama

Reklama

Série(5) / Epizody(45)

Obsahy(1)

Oblíbené trio je zpět. Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May se vrací v novém seriálu The Grand Tour, který je nepřímým pokračováním jejich posledního působení v Top Gearu. Naše trojka se vydává na cestu po celém světě, kde testuje různá auta, plní úkoly a především si užívají život jako "motoristi ve středním věku", kdy každou epizodu uvádí v jejich mobilním stanu. (UncleMorty)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (174)

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto pořadu)

V průměru lepší než Top Gear. Nicméně nutno dodat, že jsem viděl jen první sérii. Podrobnější hodnocení: Vtip 4*, nápaditost 5*, témata 5* hosté 4*, moderátoři 5* a kamera 5*. I když poslední série v Top Gearu s nimi byli slabé, tak tady si moderátoři rozhodně polepšili a mohli roztáhnout svá křídla. ()

Retik 

všechny recenze uživatele

Známá trojka Clarkson, Hammond a May se nám vrátila a s nimi i ten nejnadějnější motoristický seriál za poslední dekádu. Grand Tour je v podstatě Top Gear s tím rozdílem, že Clarkson a jeho banda mají pod taktovkou Amazonu téměř volnou ruku a mohou realizovat svoje šílené kousky spolu s jejich humorem, který je pro někoho na hraně soudnosti. Vzhledem k opravdu štědrému rozpočtu můžeme od Grand Touru čekat ještě velké věci, ať už se jedná o destinace, technickou stránku a nebo i předvedená vozidla. Bude to jízda! 8/10 ()

Reklama

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto pořadu)

Ale ano, je to zabavne. The Grand Tour je mene o autech a vice o vtipkach ustredni trojice a to mi celkem vyhovuje. Nektere vtipy se tedy opakuji (Celebrity Brain Crash zacal nudit uz v druhem dilu, american nebyl vtipny ani jednou). V cem je ale toto nejsilnejsi jsou predtocene filmecky, kde tvurci vymysleji opravdu kraviny, jejichz naprosta vetsina miri primo na komoru (udrzitelna karoserie ftw). ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

S01E01 - Předchozí Top Gear jsem nesledoval, takže nejsem ten správný zapálený fanoušek a ani tedy nemohu srovnávat se zmiňovanou "zlatou érou Top Gearu", nicméně tenhle díl a pořad mě nijak nenadchnul tak, abych čekal díl další. Ano, kamera je pěkná, to ano. Sem tam i nějaký vtip, ale... ne, tohle holt není pořad pro mě. Vyzkoušeno, zapomenuto. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

První epizoda: Je tu návrat asi nejlegendárnější trojice v historii televizní zábavy. The Grand Tour se zdá jako důstojné pokračování Top Gearu. Upřímně řečeno jsem byl ale lehce zklamán. Je mi jasné, že všechno hodnotit po první epizodě je kravina, proto zůstanu nadále této show věrný, nicméně jsem očekával lehce podobný nádech jako v předchozí show. Bál jsem se, že bude větší důraz na auta a na humor se téměř zapomene, lidé mi tvrdili opak. No a ve výsledku se mé obavy vyplnily. I když první díl byl taky naplněn humorem, který nemohu jednoznačně opomenout. Očekával jsem od toho lehce jiný nádech. Po technické a praktické stránce věci je show udělaná perfektně. Rubriky jsou lehce jiné, aby neošlehly Top Gear a práce s kamerou a efekty v této show je neuvěřitelná. Hlavně při prvních pěti minutách jsem si snad i myslel, že jsem zavítal do filmu a nekoukám na show. Amazon má nakročeno velice dobře. Uvidíme co přinesou zítřky. Celá první série: V jistém ohledu jde o zábavu, která za to stojí. Nicméně jaká první epizoda, taková první série. Člověk dokáže být uchvácen úžasným střihem, úžasnou výpravou a dokonalými kamerovými záběry a hraním si s barvami. Ale stále u člověka převládá pocit toho, že je všechno vykonstruované, nahrané a tak silně teatrální, že to lehce dokáže omrzet. Je to na jednu stranu pořád zábava, ale také velice smutné. V současné chvíli pro mne jde spíš o pořad, který bych ne moc aktivně vyhledával, těšil se na něj nebo tak. Spíš si s láskou počkám na český dabing (pokud vůbec nějaký bude) a dívat se na to čistě z nudy. Věc, za kterou půjdu do pekla: recenze aut jsem přeskakoval, protože mě to upřímně vůbec nezajímalo. Spíš na to koukám kvůli zábavě a jelikož mi nepřijde, že má to kouzlo spontánnosti, ale onu vykonstruovanost, tak se mi nechce ztrácet čas koukáním na recenze něčeho, co mne ani nezajímá. ()

Galerie (98)

Zajímavosti (30)

  • Během závodu Formula Easter si lze na více závodních vozech všimnout písmen MTX. Jedná se o zkratku československé (a později české) společnosti Metalex, která se zabývá stavbou a úpravou vozů pro sportovní a závodní účely. (machonza)
  • James May hned na začátku filmu rozbije okénko u svého vozu o závoru. Když ale ve druhé polovině filmu v Maďarsku ujíždí před lukostřelci, je okno v pořádku. Poté, co trojice opustí Maďarsko, je zase na Jamesove autě okénko rozbité. (Habansz)
  • V závěru, když Hammond „dělá stojku“ a druzí dva ho pozorují z pohovky, se v záběru mihne rukáv někoho ze štábu. (Brain)

Související novinky

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Reklama

Reklama