Reklama

Reklama

Série(5) / Epizody(45)

Obsahy(1)

Oblíbené trio je zpět. Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May se vrací v novém seriálu The Grand Tour, který je nepřímým pokračováním jejich posledního působení v Top Gearu. Naše trojka se vydává na cestu po celém světě, kde testuje různá auta, plní úkoly a především si užívají život jako "motoristi ve středním věku", kdy každou epizodu uvádí v jejich mobilním stanu. (UncleMorty)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (175)

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto pořadu)

první díl byl takový jiný, spíš taková talk-show, vůbec se mi nelíbil ten jejich nový jezdec, který si myslí, že střílí vtipy z rukávuy, ale mně přijdou spíše trapné. Trénovací trať je hodně divná a nezáživná. S celebritami měli celkem zajímavý nápad, ale po prvních dvou „nehodách“ už to začalo být vyčpělé. Druhý díl mi přišel mnohem lepší, ale paradoxně nebyl skoro vůbec o autech. Spíš jen vyvádějí různé kraviny a o auta šlo bokem. Třetí díl se mi už vůbec nelíbil. Hammond si hraje na namachrovaného blbečka, Jeremy a James zase na snoby, ale ani jednomu to nevěřím. Je to zkrátka až moc okatě hrané a chybí tomu přirozenost, která byla v TG. Uvidíme, co bude dál.. ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Někdo by namítal, že už to není moc o autech. Nebo, pokud něco děláš půl života, možná je čas na změnu. No já osobně Clarksonovi fandím. Baví mne, že nedospělost a hravost chlapa s neomezenými prostředky může bavit tolik lidí, že po odchodu z už tak lukrativního BBC si ve druhé sezóně s Amazonem může kreslit ještě více penisů na palubním počítači ve voze od Tesly. Ruku na srdce, herečky si stěžují na to, že berou méně než chlapi na stejně výrazné roli. Nikdo by nesledoval 60ti letou herečku a zrovna tak ani třicetiletou s přifouklýma prsama a rty tak dlouho. Lidi baví právě ta hravost co téhle známé trojce nechybí a pokusy o moderátorky se Clarkson ani nesnaží vejít se do všech těch šablonek na vyváženost a politickou korektnost. Ćím více za hranou pořad je, tím lépe udržuje publikum což nepůjde trumfovat do nekonečna, zatím ale vše v maximálním pořádku. Druhá sezóna TGT je stejně dobrá jako ty poslední od Top Gear v původní sestavě. Naopak Top Gear jsem přestal sledovat po první sezóně s "Joeym". Boys will be boys. ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Po celou dobu trvání prvního dílu jsem měl na tváři přihlouplý úsměv, jelikož to, co jsem postrádal v novém Top Gearu, je zde zpátky v plné parádě. Mám tím samozřejmě na mysli trio moderátorů, kteří tvoří 95% úspěchu daného pořadového schématu. Jsem moc rád, že se kluků "ujal" Amazon, protože se původní Top Gear začal tak nějak opakovat. The Grand Tour má opět tu svěží jiskru, kterou jsem zhruba u posledních dvou řad postrádal. Je zde také znát, že producenti tentokrát "nekecají" do jejich práce, takže kluci mají volnou ruku při realizaci jejich šílených nápadů. Je zde znát, že každý díl má o mnoho větší rozpočet než celý TG na BBC. Je zde znát, že to co Jezza, Hamster a Captain Slow dělají, dělají s láskou a se svým typickým suchým humorem, který je katalyzátorem neskutečných dialogů. Jsem zkrátka nadšen a dojat, že JSOU ZPÁTKY! (Prime Video) ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto pořadu)

Dnes 3.2.2017 je konec první řady a já bych se rád podělil. Ne jako někteří místní retardi (115 konkrétně), kteří se podívali na jednu epizodu a běželi psát recenzi. Každopádně k věci. Je to jiné a zdá se že i méně zábavné. Důvodů je několik. Jeremy dostal asi opravdu krátké vodítko a tak se krotí (v TG byl mnohem větší hovado). Dále, díky tomu že prostě NESMÍ recyklovat některé TG zaběhlé rutiny (na které jsme se naladili a které prostě očekáváme), vše se zdá být jakože "ne úplně ono". Díky tomu působí epizody nevyváženě. Některé nudnější, některé ne. Některé se věnují autům a některé spíš parodují Na hraně zítřka a o autech se moc toho nedozvíme. Je to prostě v první řadě šou a auta jdou občas do pozadí. Za sebe tedy dávám 4,4. Je to tedy o malinko "horší" než starý TopGear (nebo jen jiné?). Pokud bych ale měl srovnat Grand Tour a NOVÝ TopGear (2016), tak rozhodně vede Grand Tour. ()

Attta 

všechny recenze uživatele

První epizoda žádný zázrak a veškerý umělý humor co se v malém množství v posledních sériích původního top gearu objevil, se zde ještě více posílil což mě velice zklamalo. Uvidíme co z toho vznikne. EDIT: Po cca 9 epizodách musím říct, že se kvalita zvedla a humor vrátil a přidávám hodnocení. PS: Pokud jste trošku petrolheadi, tak doporučuju pořad Head 2 Head, který "běží" na Netflixu. EDIT: S03e05 - naprostá pecka za film o Jimu Clarkovi. ()

Galerie (98)

Zajímavosti (30)

  • Začáteční písmena názvu pořadu Grand Tour / GT by mohl být Top Gear (od r. 1978) po zpátku. Clarkson teorii zatím nepotvrdil, ale ani nevyvrátil. (DexMASTER094)
  • James May hned na začátku filmu rozbije okénko u svého vozu o závoru. Když ale ve druhé polovině filmu v Maďarsku ujíždí před lukostřelci, je okno v pořádku. Poté, co trojice opustí Maďarsko, je zase na Jamesove autě okénko rozbité. (Habansz)
  • Scéna s tunelem nedává smysl. Účastníci začínali ve městě Choum a ano jedná se o Choumský tunel zbudovaný Francouzi původně jako železniční, který vede pod jihovýchodním cípem území Severní Sahary. Ale tunel je na sever od města a byla by to zajížďka. Zdá se, že byl ve scénáři využit tzv. na oko a můžeme se dohadovat o tom, zda skutečně je na jeho severním konci, který opět vyústí na Mauretánském území, minové pole. (kowalski)

Související novinky

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Reklama

Reklama