Reklama

Reklama

Epizody(9)

Obsahy(1)

Luxus na talíři vs. Vaříme s Mírou. Snobárna vs. blafy. Robert Mikluš vs. Míra Hejduk. V novém seriálu Žrouti od společnosti Negativ (Kancelář Blaník, Autobazar Monte Karlo) se prolínají kuchařské osudy hrdinů obou obskurních kuchařských pořadů... Unikátní gastrositcom sledujte na internetové televizi Stream.cz. (StreamCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

Lockdown 

všechny recenze uživatele

Todle Stream solidně zmrvil. Jak Luxus na talíři, tak Vaříme s Mírou jsou parádní vtipné kraviny které si člověk pustí v pauze mezi fotbalem. A tak naše klučiny napadlo, že když to funguje dobře osamoceně, tak to určitě bude fungovat dobře i jako celek. A ona chyba lávky. Jde o tupou a naprosto nevtipnou kravinu ze které je člověku akorát blbě. Jednu hvězdu dávám za znělku, která je tak debilní až ji člověk z té hlavy nemůže dostat. 20% ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Vyvrcholení vlastního seriálového universa, co si na stream.cz ironicky patlají pomocí parodií na kuchařské show a nutno říct, že funguje výborně, sice to nemá údernost kanceláře Blaník od stejného týmu, ale humor tam prostě je a takový zuřivý ochránce zvířat vyšetřující ztracení mláďátka mravenečníka je jednoduše zábavný. Problém nastane tehdy, kdy se klasický seriál promění do dalšího kuchařského pořadu, který je to nejslabší z celých tří seriálů a místo nějakého pořádného vrcholu zůstává jen pocit toho, že vám nějaký zákeřný holub nakálel přímo na kopeček vaší oblíbené zmrzliny a do toho vás svědí levý ušní lalůček. Promarněná příležitost. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi, jak Stream nemá problém sehnat zajímavé herce a přijít s dobrým nápadem. Není to poprvé a je to minimálně po druhé, co mě něco od nich vysloveně zaujalo. Žrouti měly super nápad a i přesto, že byly brutálně ujetý, dokázal jsem je dokoukat do konce. A dokonce jsem si od Mikluše a Míry něco odnesl. Třeba zrovna nedávno jsem vařil buřtguláš s kvalitní uzeninou z Francie, moukou z Polska, cibulí z Řecka, brambory z Gruzie a mletou papričkou Habaňero z Jižní Ameriky. Víte jak to je..Česky, ale dokonale! A nebo taky kecám a je to za nula nula prdlačky. Hlavně, že je to dobrý, žejo. Jo a Jana Plodková mi tady svojí ulítlou postavou opět udělala strašnou radost! ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Pokus spojit český, ale dokonalý Luxus a téměř dokonalého mimibazarového gastroúchyla dopadl jako pejsek dorta a dvou kočiček, frigidní krávy a hornouherské kurvičky, které jsou samy o sobě snesitelné asi jako rvaní žiletkového drátu do močové trubice. Důkaz pravdy, že oč větší hovno někdo vyprodukuje, o to větší mívá potřebu jej rozpatlávat, tak mírně narušil toliko poslední díl, díky němuž také neotvírám poklop senkruvny. Nebýt obou podkladových seriálů, kvůli nimž jsem to do konce vydržel, napálil jsem ovšem odpad na první potkání. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

To, že vznikne něco nového se dalo čekat. Míra se s Robertem tak dlouho škorpili, že jednoho dne muselo dojít ke střetu. Tím jsou žrouti. A tak má divák v nové televizní soutěži možnost sledovat Souboj Titánů, kdy oba kuchaři musí každý po svém udělat co nejlepší, nejhezčí a nejchutnější jídlo dle stejného zadání. A zatímco sledujeme nejen kuchařský boj Míry s Robertem z okolí mizí němé tváře, exotická zvěř i další ,,maso''...! :-))) Fakt výborná věc! Doporučuji! 4 karbanátky! * * * * ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama