Reklama

Reklama

Jdi svou cestou

Trailer

Obsahy(1)

V touze setřást břímě slávy opustí dospívající popová hvězda Jordan Jaye během turné svůj autobus a potká nezávislou maloměstskou dívku s velkými sny... Popová hvězda Jordan Jaye (Matthew Espinosa) má velký sen - chce žít jako obyčejný teenager. Na útěku před několika nadšenými fanynkami najde dokonalý úkryt i zdráhavou novou kamarádku z malého města, studentku umělecké střední školy Emily Loweovou (Sarah Jeffery). Přestože oba pocházejí z úplně jiného světa, brzy zjistí, že mají společného mnohem víc, než si kdy dovedli představit. V průběhu několika dnů se spolu vydají na nenadálou cestu přátelství, první lásky a sebepoznání, čímž dokazují, že se protiklady možná doopravdy přitahují. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (12)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Takto by dopadol Bieber, keby sa vymkol z autobusu a bol by normálny. Aspoň trochu. Veľmi silno teenske, s tými všetkými peripetiami s tým spojenými a z toho som už je vyrástol. Nič čo by ma oslovilo, nič čo by ma výraznejšie zaujalo. 1 z 5 ()

Reklama

eLeR 

všechny recenze uživatele

No .. keby hlavnú rolu hral naozajstný herec a koniec by bol taký, ako by bol v skutočnom živote a bolo by tam trošku menej tej muziky, tak dám dve hviezdy. Alebo vlastne nie, ale niektoré zábery kamery veľmi pekné. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Teenagerovský výchovný doják. 1) 19letý Matthew Espinosa (pop star Jordan Jay) je milý, ale nepůsobí moc osobitě ani moc sexy. 2) Prázdné kecy ani hudba jako z psychedelického filmu mě nezaujaly. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama