Reklama

Reklama

12 Feet Deep

  • USA The Deep End (neoficiální název) (více)
Trailer 1

Skutočný príbeh o dvoch sestrách Bree (Nora-Jane Noone) a Jonne (Alexandra Park), ktoré ostanú uväznené pod skleneným krytom olympijského veľkokapacitného verejného bazéna po tom, ako sa uzavrie na víkend. V bazéne ich zdržal zásnubný prsteň, ktorý jedna zo sestier stratila. Správca ponáhľajúc sa na víkend ich pod hladinou nevidel a bazén uzavrel. Jedinou nádejou na záchranu sa zdá byť upratovačka Clara (Diane Farr). Ide však o bývalú trestankyňu, ktorá mieni túto situáciu využiť vo svoj prospech a poriadne zarobiť. Tesne nad hladinou sa zrazu vynárajú mnohé rodinné problémy, súrodenecké súperenie, ale najmä strach o vlastný život... Teraz musia spojiť sily a urobiť všetko preto, aby prežili vražednú noc. (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (31)

misterz 

všechny recenze uživatele

Nebol to zlý nápad, len to jeho prevedenie na filmové plátno dosť kríva. Netvrdím, našlo by sa tu pár zaujímavejších scén, v ktorých napätie aspoň letmo pohladilo po tvári, no celkovo išlo skôr o ťažkú nezáživnú nudu a hlúpe jednanie postáv, ktoré bolo najmä v podaní tej upratovačky totálne nethrillerové a s nevyužitým potenciálom, ktorý táto postava ponúkala. Chcelo sa skrátka nad tým celým trochu viac zamyslieť. Podpriemer. 40/100 ()

ske_sarrera 

všechny recenze uživatele

Tímto filmem končí veškerý moje plavecký ambice a odhodlání ještě dřív, než stihly pořádně zakořenit. To, kolika tělními tekutinami může být ten nebohej bazén při takové páteční zavíračce obohacen, jsem si dokázala představit už v mateřské školce, kdy se někteří z mých olympijských kolegů v autobuse domů svěřili, že chodit o přestávkách na záchod jim připadá jako ztráta času. S tím se popravdě nedá nesouhlasit. Dokonce ani fakt, že se o krytý bazény staraj vyšinutý uklízečky s revolverem, se mi vůbec nezdá vystřiženej z alternativní reality. Na světě s největší pravděpodobností neexistuje člověk, kterýmu by nějaká manažerka úklidu nevyhrožovala smrtí – jednou za pošlapanou chodbu, podruhé za nespláchnutej záchod, potřetí zase za to, že jste ji na střední nepozdravili dost slušně, přestože se hierarchicky nachází hned o několik příček pod váma. Každopádně představa, že mi může někdo jen tak z rozmaru zneškodnit moje oblíbený místečko u vyhřívání, který obývám značnou část svojí plavby, je vskutku přespříliš. Takže děkuju pěkně, až budu zase za dva roky přemýšlet jestli jít plavat, mám tentokrát o důvod víc to zase nechat „na příště“. ()

Reklama

Dado 

všechny recenze uživatele

Lacná hlúposť s celkom zaujímavou synopsou - presne to, čo sa dnes našim komerčným televíziám dokonale hodí do prime-timu. Ak im z toho praskajú peoplemetre, tak prosím, ide zrejme skutočne o výhodný marketingový ťah. Nič to však nemení na tom, že ma táto znôžka debilných klišé s najväčšou pravdepodobnosťou na dlhú dobu odradila od ďalších snáh venovať pozornosť ich "bohatému" programu. (20%) ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Dve tupé kravky sa nechajú zavrieť pod krytom v bazéne a samozrejme tam začnú riešiť svoje rodinne tragédie a démonov. Znie to  hlúpo, ale aspoň to malo nejakú tú originalitu, keby sa pokúšali  z toho bazénu dostáť samé. Ale nie, na scénu prichádza tretia žena a tá je ešte viac je...tá ako tie uväznené. Vážne to musel byt inteligent, čo písal tuto postavu, asi takú má doma, lebo po celu dobu som nechápal o čo tej osobe ide. Je jedna vec krádež, ale vec druha je keď pri tom zomrú dvaja ľudia a určite by na ňu prišli, keď robila toľko kiksov. Problém filmu bol v tom nezáživnom a debilnom podaní, lebo verím, že keby sa toho ujal niekto schopnejší, mohlo by to byt oveľa schopnejšie a napínavejšie dielko. V roku 2017 som tomuto filmu dal 3*, ale dnes ma skoro vobec nebavil, tak znižujem na slabé 2*. ()

Hernycztek 

všechny recenze uživatele

Trailer funguje jako lákadlo na kvalitní klaustrofobickou podívanou, ale film je hrozná katastrofa. Přitom to byl skvělý námět, uvězněny pod krytem, bez možnosti úniku.. být lepší záporák, dalo by se vymyslet takových možností, jak si s obětmi hrát. Ale bohužel, drželo se to předlohy, která se údajně skutečně stala, takže to je hloupý thriller plný konverzací mezi nudnými slečnami a šílenou uklízečkou. Poslouchat 40 minut rodinné a osobní problémy obou žen, než přijde na řadu jakože zvrat v podobě záchrany, je opravdu unavující. Uklízečka se chovala jakoby právě utekla z psychiatrické léčebny a ani sestry mi nepřišly úplně v pořádku. Jedinou pozitivní věcí je pro mě mini role Tobina Bella a pěkně natočené podvodní scény. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama