Reklama

Reklama

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V sedmé epizodě tempo opět pokleslo, mám podezření, že za to mohou vzpomínky na Jesseho dětství, které mě fakt ničím nezaujaly. Jako obvykle se o nejlepší momenty postaral Cassidy, ten dokáže zachránit každou situaci. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále čekáme na něco, co seriál rozjede do největších obrátek. I přesto se bavím a užívám si každý díl, je pořád co sledovat. Cassidy jako vždy skvělý a Kazatelovi jeho moc přerůstá přes hlavu. Další díl vypadá na slušnou jízdu, tak uvidíme. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Něco, co by seriál vykoplo do naprostých výšin stále nepřichází, ale sedmá epizoda je na velmi dobré úrovní epizod předešlých a pořád není na co si stěžovat. Už jsem si zvykl, že seriál jde vlastní cestou a předlohou se inspiruje tu více, tu méně, takže už vlastně nic neřeším a přicházím tomu na čím dál větší chuť, včetně Tulip. Cassidy byl ale opět skvělý, jeho scény tradičně nejlepší, další scény z dětství Jesseho a Tulip byly povedené (a skutečně skvělé) a ani linka v současnosti už není úplně k zahození, i když je pořád co zlešpovat. Znělka je ale fajn a Dominic Cooper čím dál lepší. Baví mě to. 80%. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomhle dile se dej trosku zpomalil, ale to vubec neni na skodu. Protoze jsme dostali zase trosku hutnejsi charakterovou studii, s kterou jde ruku v ruce skvele herecke cviceni. V tom tentokrat vyhrali Cooper a hlavne Gilgun. Cassidy je proste bozan. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama