Reklama

Reklama

Kiefer Sutherland ztvárnil v roce 1987 roli cynického vraha natolik působivě, že mu právě tato postava otevřela dveře do Hollywoodu. Nikdy neberte stopaře! To si měl uvědomit také muž jménem Brian Mars, předtím než nechal nastoupit do svého auta záhadného cizince. Zrovna mířil do klidného přímořského městečka, kde se měl stát zástupcem šerifa. Ale k tomu už nedošlo. Stopařův revolver se rozezněl a Brian zůstal ležet v poušti s prostřelenou hlavou. A co víc – vrah si přivlastnil Brianovu identitu, pod kterou začal vykonávat nový „job“. Přestože to zpočátku vypadá, že je jediným ve městě, který skrývá hrozivé tajemství, realita je úplně jiná. Ulice Santa Alby jsou totiž plné žárlivosti a pomsty, která místní obyvatele dovede až k tragickému finále. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

majo25 

všechny recenze uživatele

Dobré zvučné obsadenie, originálny námet a postupne sa lepšiaca atmosféra činia z tohoto trileru zaujímavé dielko. Kiefer Sutherland už v mladom veku ukazuje svoje kvality. Nechýba napätie a vkusná dávka humoru a hlášok, hlavne z úst už postaršieho Joea Don Bakera. Len mi nešlo celý čas do hlavy, ako sa čestný policajt kvôli svojej dávnej láske dá na druhú stranu zákona. Nepôsobilo to vierohodne, i keď zaujímavo. Každopádne, nuda u mňa v žiadnej chvíli nehrozila. ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Kiefer nemůžu nikdy být větší blázen než jeho tata Donald. To prostě nejde i tak tu šílel dost. Nevím nevím ale upřímě Beau Bridgese nemám rád, příjde mi prostě jako spomalejen vepřík a mohl by hrát nějakýho blbečka v nějaké komedii. Prostě jsem mu to nesežral a ubral na film dost. Aspoň kdyby Michael Madsen dostal více prostoru nebo on byl právě ten polda, co by byl proti bláznivému Kieferovi, tak by to stálo za víc. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No nevím jsem na rozpacích. Od Sutherlanda bych očekával kvalitnějšího bezcharakteráka než jakým tu je. Obsah filmu od řitka video už tradičně klame (ale tak musí to prodat, to zase chápu) Prostě nevím jeho výkon mi až tak famózní nepřišel. Celkově je to průměrnej film dá se na to koukat, ale nějakej super mrazivej thriller od toho jako zase nečekejte. Spíš je to taková temná psychologická kriminálka jakých jsou však tucty. Konec předvídatelnej. No prostě jak už jsem napsal nepohoršující průměr tak na jedno zkouknutí.50% ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Místní šerif se odebírá do důchodu, a jeho snem je vypravit se do Mexika, a až do smrti nedělat nic jiného, než rybařit. Jenže musí ještě zaškolit nového zástupce šerifa, který právě do města dorazil. Ten ale není tím, za koho se vydává - pravého policistu zabil, a ve městě se za něj jen vydává. Jenže druhý zástupce se svojí milenkou chce na svého nového kolegu narafičit vraždu jejího manžela... Co jsem od filmu očekával, toho se mi dostalo - detektivka se zajímavým námětem, i když se chvilkama tváří trochu překomplikovaně. Přišlo mi ale, že ani herci samotní od filmu neočekávali žádný velký úspěch, a tak se ani moc nesnažili hrát. Ale Kiefer Sutherland je (jako obvykle) docela dobrý. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Treti film od packala Kinga, ktory som videl a pravdepodobne aj posledny. Zacne sa to nadejne ako film s nejakym psychopatom, ktory pride terorizovat malomesto. Ale namiesto teroru sledujeme nudne osudy obyvatelov malomesta a psychopat Sutherland tu je tak nejak naviac. Nakoniec sa jeho linia pretne s par dalsimi ale je to tak strasne nezazivne podane a amatersky lacno nasnimane, ze som mal co robit, aby som film dopozeral. Rozhodne ruky prec od tejto nudnej sracky. 3/10. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama