Reklama

Reklama

Prezident v pořadí

(seriál)
  • USA Designated Survivor
Trailer
USA, (2016–2019), 38 h 38 min (Minutáž: 41–53 min)

Tvůrci:

David Guggenheim

Hrají:

Kiefer Sutherland, Natascha McElhone, Adan Canto, Italia Ricci, Jake Epstein, LaMonica Garrett, Tanner Buchanan, Kal Penn, Maggie Q, Malik Yoba, Mckenna Grace (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(53)

Obsahy(1)

Kiefer Sutherland - v dlouho očekávaném seriálu Prezident v pořadí - hraje Toma Kirkmana, člena nižšího kabinetu, který je náhle jmenován prezidentem Spojených států po katastrofickém útoku na Kapitol Spojených států amerických. V tomto dramatickém thrilleru bude Kirkman bojovat o to, aby se země, ale ani jeho rodina nerozpadly, zatímco se bude pohybovat v nebezpečně vysokých kruzích státní politiky a zároveň povede vyšetřování, aby zjistil, kdo je zodpovědný za útok. (AXN)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (80)

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

1. série: Myšlenka seriálu je opravdu zajímavá. Celkově seriál je uchopený velice dobře a věrohodně. Je v něm dávka napětí, je v něm dávka zajímavosti, že jaké jsou plány "co by kdyby", a i vybraní herci jsou sympatičtí. Problém nastává v polovině první série, kdy prezident začne řešit "obyčejná" témata a v zásadě zajímavá dějová linka se přesune výhradně do roviny FBI/tajné služby při hledání záporáků. První polovina řady 5*, druhá polovina 3*. ()

yvona 

všechny recenze uživatele

Je to celé taková ...no, prostě taková politicky korektní slátanina se spoustou chyb, nelogičností a čišící neprofesionalitou. Prezident je takový hodný, důvěřivý strýček, má jednoho člena ochranky, jeho děti se starají sami o sebe, protože chůvu nemají a o jediného bodyguarda se dělí celá rodina. Prezident si chodí,kudy si zamane, po chodbách ho přepadávají různí kolemjdoucí a novináři, manželka je pipina, která vždy někam vpadne a překáží. Jó, a samozřejmě nechybí agentka FBI , která sama a na jehlách zachraňuje bezpečnost celé Ameriky i v těch nejzávažnějších akcích.Od začátku přesně víte,co se bude dít, kdo je zlý, kdo je ten hodný a jak to celé skončí. A pokud v klidu přeskočíte všechny tiskovky a proslovy,kterých je každý díl plný, vůbec o nic nepřijdete, jen si zkrátíte utrpení. Přesto se na to dá koukat. Nebo je to tím, že mi vytrhli několik zubů, jsem doma a na nic lepšího jsem nenarazila. No, ke konci už se mi z té hromady nesmyslů chtělo zvracet. 2. i 3. sérii si odpustím, nejsem masochista. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Béčkový seriál úrovně a myšlenkového rozsahu Rosemundy Pilcherové se dobře sleduje jako černobílý boj dobra a zla. 1) Kdo by nefandil Jacku Bauerovi, který povýšil do funkce prezidenta Spojených států?_____ 2) Chvílemi až hloupé dialogy a dějové zvraty doprovázejí průhledné zápletky na hraně snesitelného a slušného._____ 3) 1.10.2020 - druhé řadě chybí dějová kompaktnost řady první. Už jen 2*. ()

arbitr 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem 7 dílů a končím. Takovou podobnost s House of Cards jsem nečekal, dokonce se ani nemáhali postavy jinak pojmenovat. Tedy ne, že by hrála stejná jména stejné postavy. Ale jediné co oba počiny odlišuje jsou prezidentské děti. A pak kvalita. Zatímco Underwoodovský boj o Bílý dům má pro mě punc uvěřitelnosti, tohle je pouze pohádka plná amerického patosu. Ale možná je to jen o tom, že nemám růžové brýle a nedokážu si představit hodné vládce USA, vykreslené klaďákem Kieferem a jeho věrnou družkou Nataschou, mimochodem stále jí to moc sluší, stejně jako v Californication. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Kýfr se na stará kolena transformoval z podrážděného pitbula Jendy Bauera do páprdovitě naivního prasidenta Spojených sráčů amerických, ovšem ukrutně správňáckého, morálně neposqrněného, pyjonýrsky čestného a zásadového, který si libuje v pateticko patriotistických projevech a po nocích samou láskou k vlasti vášnivě prcá srolovanou hvězdopruhatou vlajku. No charakterizace xblití a jako vystřižená z nějaké kýčovité ufonské Emerichárny. Ovšem na straně druhé je tahle naivní konspirační bajka O poctivém chujopletovi, jenž pravdou a návistí sveřepě potře každou lež a nelásku ohrožující integritu nejzdegenerovanější demokracie světa, tak nějak vinně potěšující a svižně odsejpající, až jsem se těšil na každý další díl. A navíc je Mařenka Kvéčko snad jediná ťamanka, které bych dobrovolně zabrnkal na Géčko, aniž by musela přinést vlastní kytaru, platit nebo úpěnlivě škemrat. ()

Galerie (1 214)

Zajímavosti (13)

  • Kiefer Sutherland tu hrá rolu tajomníka pre rozvoj bývania a miest. Vo filme Zrkadlá (2008) si zahral postavu menom Ben Carson. V roku 2016, keď vyšiel tento seriál, sa Ben Carson stal tajomníkom pre rozvoj bývania a miest. (Real Tom Hardy)
  • V jednom dialógu je spomenuté, že palivové články, ktoré mali poslúžiť ázijskému diktátorovi na produkciu jadrových rakiet, pochádzali zo Slovenska a taktiež, že kontajnery, ktoré ich obsahovali, pochádzali z Prístavu Bratislava a smerovali do amerického Baltimoru. (Real Tom Hardy)
  • Kiefer Sutherland už nemal záujem hrať v ďalšom seriáli, najmä po vyčerpávajúcich 8 sériách 24 (od r. 2001), avšak po prečítaní scenára zmenil názor a uviedol, že bol po jeho prečítaní úplne ohromený. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Bond má prvního kandidáta na režii?

Bond má prvního kandidáta na režii?

03.05.2017

Po miliardovém Skyfallu nám bondovská série nabídla Spectre, které se dočkalo horšího přijetí a nevydělalo ani 900 milionů dolarů. Filmová logika v takových případech velí zastavit stroje a zvážit… (více)

Reklama

Reklama