Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Toby leží v nemocnici s diagnózou srdeční arytmie a Kate ho přemlouvá k operaci. Jack a Rebecca si uvědomí, že jejich vyhlédnuté bydlení bude příliš stísněné pro rodinu s trojčaty. William tráví stále víc času se svým přítelem Jessem, protože cítí, že se blíží jeho konec. Kevin musí jako producent divadelní hry, v níž hraje, řešit nečekaný problém. Jack je pevně rozhodnut se o svou nastávající rodinu náležitě postarat a začne shánět peníze na větší dům. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co by ste povedali na to, keby som vam povedal, ze cakate dvojcata? Ano, vtipkujem. Vy budete mat trojcata! Bolo vtipne, ako Jackov kolega povedal " oh, I am sorry" namiesto Congratulations. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál americké stanice NBC je za polovinou. Tobyho arytmie mnohé vyděsila, Jack s Beccou se dozvídají, že budou mít trojčata. A s tím jsou spojené obavy a hlavně finanční výdaje. Byt bude příliš malý, jenže všechno se nakonec otočí. Randall řeší případnou homosexualitu nalezeného otce, Kate zase operaci srdce. Emocionálně vypjatých scén je dost, přiznejme si ale, že ne vždy zafungují, jak by měly nebo mohly. ()

Reklama

Galerie (15)

Reklama

Reklama