Reklama

Reklama

Odstřelovač

(seriál)
Trailer
USA, (2016–2018), 21 h 39 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

John Hlavin

Předloha:

Stephen Hunter (kniha)

Hudba:

Bobby Krlic

Hrají:

Cynthia Addai-Robinson, Ryan Phillippe, Omar Epps, Bayardo De Murguia, Tembi Locke, David Marciano, Roman Mitichyan, Tom Sizemore, Shantel VanSanten (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(31)

Obsahy(1)

Bob Lee Swagger (Ryan Phillippe) je elitní odstřelovač Námořní pěchoty ve výslužbě. Do akce se znovu vrací, když ho jeho bývalý nadřízený, kapitán Isaac Johnson (Omar Epps), požádá o pomoc. Johnson teď pracuje pro Tajnou službu a má na starost zajistit bezpečnost během setkání amerického a ukrajinského prezidenta v Seattlu. Chce, aby Swagger zkontroloval všechna potenciálně nebezpečná místa, ze kterých by mohl odstřelovač spáchat atentát. Swagger souhlasí, ale v kritický okamžik nedokáže zabránit tomu, aby někdo na prezidenty skutečně nevystřelil. Okamžitě se stává nejen hlavním podezřelým, ale i obětí spiknutí. Zjišťuje, že Johnson chce z něho udělat obětního beránka, a nezbývá mu nic jiného než se dát na útěk. Podaří se mu zůstat vždy o krok vepředu před pronásledovateli z Tajné služby a FBI? Musí! Swagger má jedinou šanci. Aby se mohl znovu vrátit k manželce a dospívající dceři, musí odhalit zákeřné spiknutí a dopadnout skutečné zrádce. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele joker.george k tomuto seriálu (3)

Odstřelovač (2016) 

1. série Když musím jako jednu z hlavních výtek použít pro mě nehodící se hudbu, tak je to, myslím, dobrá vizitka. Na obsazení jsem si zvykl poměrně rychle a oblíbil jsem si ho celé bez rozdílu v chování. Akce je až překvapivě drsná a užil jsem si i klidnější, krásnější, a o to smrtelnější odstřelování. I přes znalost zápletky jsem se bavil i napodruhé, a to dokonce o něco víc, než tomu bylo ve stejnojmenném filmu. (Netflix) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 2. série Když se seriál snaží o něco ambicióznějšího, tak mu to vychází. Musí se ale pořádně soustředit, jinak totiž sklouzává k obyčejnému, nicméně stále zábavnému akčnímu výplachu. Navázání na první sérii mi přišlo nenucené a rozšiřování dějových linek bylo děláno rozumně. Výsledný dojem mi hodně zkazilo zjištění, že osmý díl ukončuje druhou řadu, protože jsem dva týdny marně čekal na pravé finále, než mi došlo, že už dorazilo. (Netflix) ()

Série 1 (2016) (S01) 

Když musím jako jednu z hlavních výtek použít pro mě nehodící se hudbu, tak je to, myslím, dobrá vizitka. Na obsazení jsem si zvykl poměrně rychle a oblíbil jsem si ho celé bez rozdílu v chování. Akce je až překvapivě drsná a užil jsem si i klidnější, krásnější, a o to smrtelnější odstřelování. I přes znalost zápletky jsem se bavil i napodruhé, a to dokonce o něco víc, než tomu bylo ve stejnojmenném filmu. (Netflix) ()

Série 2 (2017) (S02) 

Když se seriál snaží o něco ambicióznějšího, tak mu to vychází. Musí se ale pořádně soustředit, jinak totiž sklouzává k obyčejnému, nicméně stále zábavnému akčnímu výplachu. Navázání na první sérii mi přišlo nenucené a rozšiřování dějových linek bylo děláno rozumně. Výsledný dojem mi hodně zkazilo zjištění, že osmý díl ukončuje druhou řadu, protože jsem dva týdny marně čekal na pravé finále, než mi došlo, že už dorazilo. (Netflix) ()

Reklama

Reklama