Reklama

Reklama

Skupina mladých lidí, kteří se navzájem neznají, se probudí v uzamčeném skladišti. Jsou nuceni hrát hru, kterou ale může vyhrát pouze jeden z nich, a tím si zároveň zachránit život. Celou hru sledují pořadatelé pomocí kamer, které jsou zasazeny v čele každého hráče. (Miseet)

Recenze (29)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Ne že bych se nechal oblbnout Nietzschem a Mozartem, abych v Headgame viděl něco víc, než jen poloamatérský a vcelku neoriginální nízkorozpočťák, ale mám zkrátka radši menšiny než mainstream, a proto přidávám hvězdu navíc. Myslím filmový menšiny. Takže příliš neřeším tuctovou zápletku, levný triky, fádní výpravu a celkový televizní look, ale naopak oceňuju třeba slušně (v rámci žánru) vykreslenou většinu postav, pár zajímavých neznámých herců, dobrou hudbu (kromě té Mozartovy) a nečekaně rozkošatělý závěr, který mě potěšil. Kdybych ale chtěl rýpat, nejjednodušší by asi bylo jízlivě se otřít o poněkud neobvykle rychlé zhojení se čelních stop po kameře. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Ďalšia neúspešná napodobenina Saw, ktorá je nielenže príšerne napísaná a zahratá, ale aj príšerne neznesiteľná. Nefunguje tu vôbec nič: žiadna atmosféra, žiadne napätie, žiadny hlbší zmysel a vôbec, celý film nemá hlavu ani pätu. Márna snaha o záverečný "šokujúci" twist tomu vôbec nenapomáha a tak to celé pôsobí primitívnejšie. Tých záporov je toľko, že som ignoroval určité pozitíva, ktoré tento film dosť možno má. Takmer skoro odpad. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Jeden priestor, skupinka ľudí a snaha prežiť nástrahy vďaka svojím silám a dôvtipu - niečo na spôsob Kocky, alebo Would You Rather, taký námet mám veľmi rád. Len čo z toho, že dej bol nudný, bez napätia, upatlaný ako podbradník ročného dieťaťa po dobrom obede a navyše to bolo aj smiešne zahrané? Škoda, mohlo ísť o zaujímavú záležitosť. Podpriemer. 35/100 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Headgame“ je klasickou snahou upoutat na začátku tím, že vlastně nevíte, co se bude dít, kam až to zajde, ale nakonec je to snímek, který vám nepřinese nic zásadního, proč jste na to tu hodinu a půl koukali. A je to moc dlouhé, ne že ne. Nemá to nic ze „Saw: Hra o přežití“, nemá to ani dobrou atmosféru, ani dobré drsné scény, ty zde v podstatě chybí, i když postavy umírají. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Skupinka lidí se probere v opuštěném skladišti, každý má v čele zaraženou kameru a za úkol mají najít klíč, který jednoho z nich vyvede na svobodu. Takže další z přežívacích her a i když se to tady tvůrci snažili dělat alespoň trošku jinak, je to pořád to samé jako v mnoha předešlých případech. Soupeření mezi jednotlivými účastníky mě nijak zvlášť nebralo, gore také nic moc, ačkoliv detail s mačetou byl docela fajn a ani herci nejsou nijak zvlášť sympatičtí. Maličko to zachraňuje vyústění, ale ani to mi celkový dojem nijak zvlášť nenapravilo. 25% ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama