Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank a Nancy v podání důstojného Aleca Baldwina a svůdné Salmy Hayek jsou manželský pár příjemně střední třídy, s domem, prostorným naleštěným autem a s dcerou, kterou právě zanechali v prvním ročníku na univerzitní koleji. Do jejich výbavy spokojeného života patří i to, že si občas přihnou, ale ruku na srdce - kdo ne. Pak se ovšem nečekaně a ze dne na den ocitnou úplně na mizině. Jasně se shodnou na dvou věcech: milovanou dceru musí na drahé škole udržet stůj co stůj a nikdo se nic nesmí dozvědět. Jen je potřeba vymyslet, jak na to. Otevřou si tedy láhev a noc strávená pitím jim přinese do života spoustu otřesných nápadů. Například plán tajně pronajmout sousedův prázdný dům, na který mají dohlížet. Plán rychle přinese slušnou hotovost, ale jinak je samozřejmě zcela šílený a nemůže dobře dopadnout. Obzvlášť pokud dům pronajmete oficiálně registrovanému sexuálnímu predátorovi pod dozorem. Rodiče na tahu pak začnou vytloukat klín klínem, vršit jeden špatný nápad za druhým, až se jim všechny katastrofy vymknou kontrole. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Jako já bych fakt rád dal nějaké lepší hodnocení, ale jak přemýšlím, nenapadá mě prostě nic, díky čemu bych Rodičům na tahu mohl dát alespoň 1*. Základní nápad je přitom solidní a kdyby tu byl někdo alespoň průměrný za kamerou a nějací herci s trochou talentu pro komedii, vypadl by z toho nenáročný film. Jenže tohle je fakt peklo, který i přes krátkou stopáž nudí prakticky od začátku tak moc, že ke konci si už budete myslet, že to do konce nedáte. Baldwin - Hayek je jeden z nejhorších párů, co jsem v komediích viděl, Fred Wolf by měl svou režisérskou kariéru zabalit a Vy by jste si Rodiče na tahu neměli nikdy pouštět. Nepobaví, jen Vás to unudí k smrti. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

To jsem tahle s přítelkyni přišel k multikino a dívali jsme se na program a vybrali tahle spontánně tenhle film. Byli jsme spokojeni, šílené komedie už tak nefrčí jako kdysi, ale proč ne. Dobře jsme se pobavili, ústřední dvojice Baldwin/Hayek jsou skvělý manželský pár :-). Film účel splnil a že je nereálný, to vám dojde hned druhý den v ději. ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Alec, Alec, dochádzajú prachy? :) Inak si viem len ťažko zdôvodniť, že sa dal nahovoriť na takúto sračku. Ja osobne som po dopozeraní filmu ani len netušil, o čom ten film bol, a to nieže by som ho nepozeral, ale celkový dej bol tak banálny a chaotický, že som si v polke filmu povedal, že to dopozerám len z povinnosti, keď už som začal. A s komédiou to má teda pramálo spoločného, skôr je to taká trápna zmeska "smiešnych" situácií bez nejakého hlbšieho významu. Jedna hviezdička za ako-takú snahu a tá druhá za stále sympatickú Salmu. Inak ale je to ťažký podpriemer v rámci žánru. 30 % ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Tohle nevypadá, jako by to spíchnul někdo na koleni, tohle vypadá jako výsledek píchání slečny Improvizace a pána Podkolenní Jamky. Áno, a výsledkem je tenhle filmový bastard, u kterého sice dost často nevíte která bije, zato jste rádi, že aspoň někdo dostává na budku a přitom ještě používá neokázalá slovní spojení :-) Celkem zábava. 55% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

na Salmu se pořád moc hezky kouká a občas se tady objeví opravdu vtipný moment (celkem asi 3x),ale zbytek je bohužel tu menší,tu větší utrpení,kdy se všichni chovají jako absolutní hovada.To,že některé dialogy nedávají smysl,nebo se dějí věci mimo jakoukoliv myslitelnou realitu je pak spíš detail...20% ()

Galerie (41)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení začalo 13. ledna 2016, natáčelo se v USA. (Varan)

Reklama

Reklama