Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná zaměstnankyně velké korporace Mina Jonesová (Taylor Cole) je vyslána do malého městečka, aby postavila na nohy obyčejnou místní restauraci. Zdálo by se, že pro Minu půjde o zadání jako každé jiné, neboť provádět radikální změny je součástí její práce. Ale tento úkol je pro ni skutečnou výzvou, protože jde o Minino rodné město a oblíbená místní restaurace je nyní ve vlastnictví Claye Harta (Andrew Walker), její staré středoškolské lásky. Tento návrat do minulosti může mít obrovský vliv na její budoucnost, protože stará láska opravdu nerezaví .. (TV Prima)

(více)

Recenze (6)

Olík 

všechny recenze uživatele

Asi tak. Bylo to holka z vesnice, která šla za kariérou do města, aby  se nakonec vrátila zpět domů, kde si upraví svoje životní hodnoty, opětovně se zamiluje do své lásky ze střední a žijí spolu šťastně až do další sklizně jablek :D To je mi panečku, ale zapeklitá a originální taškařice. Dobrý, když to dáte na Prima Love, tak je vám jasné, co očekávat a své fanoušky z řad „zoufalých manželek“ si to bezesporu najde. ()

Reklama

Scaevola 

všechny recenze uživatele

Jako romantická komedie snímek funguje bez větších výhrad, protože se vše drží léty prověřených kolejí a i nesympatičnost hlavní hrdinky je později poměrně uspokojivě vysvětlena. Napatrně horší je to s interpretací a s otázkou, co vlastně snímek chce říci moderním ženám a kde by podle tvůrců měly skončit/zůstat, nicméně soudím, že s těmito otázkami v hlavě se na film nikdo dívat nebude. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama