Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní oslava jednoho z nejpopulárnějších filmových žánrů. Gene Hackman, Kurt Russell, Jane Seymour, James Garner, Robert Mitchum, Charles Bronson a James Coburn, ti všichni se setkávají na oslavách 100 let hollywoodského westernu, kde se stanou průvodci televizních diváků na cestě historií tohoto filmového žánru...
"100 let hollywoodského westernu" je napěchován legendárními filmovými hvězdami, skvělými záběry, svižným humorem, nezapomenutelnou hudbou a neopakovatelnými momenty z více než jednoho sta slavných westernů minulosti i současnosti.
Tato více než dvouhodinová oslava jednoho z nejpopulárnějších filmových žánrů představí podrobné profily westernových legend jakými jsou Clint Eastwood, John Wayne nebo John Ford.
Charles Bronson diváky provede fascinujícími pasážemi "o nejrychlejších střelcích starého západu", setkání s"nejslavnějšími ženami za hranicí divokého západu" zprostředkuje hostitelka Jane Seymourová.
V přehledu "nejlepších filmových westernů a smělých vrcholných výkonů "bude průvodcem James Garner, "Odvážné pionýry a legendy divokého západu" představí Gene Hackman a poslední část oslav nazvanou "právo a pořádek v Hollywoodském stylu " divákům přiblíží James Coburn.
Filmová oslava s sebou přináší některé z nejlepších westernů všech dob jako jsou "V pravé poledne", Jesse James", "Můj miláček Clemantine", Sedm statečných", "Butch Cassidy a Sundance Kid", "Tanec s Vlky", "Nesmiřitelní" nebo "Maverick" a některé další.
Celá přehlídka začíná, když neznámý muž s filmovou kamerou zaznamená "Wild West Show Divokého Billa" v roce 1894 a pokračuje celou historií až po nevětší westernové trháky dneška.
Program byl režírován a produkován několikanásobným nositelem televizních cen Emmy a Peabodyho Jackem Haleyem Jr., Který mimo jiné produkoval i střihový pořad "To je zábava", který měli diváci HBO možnost zhlédnout také. (HBO Europe)

(více)

Hrají

Reklama

Reklama