Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Majitel basketbalového týmu Jake stále miluje svou bývalou manželku. Vše se vyhrotí, když Frankie přebere vedení jeho týmu. Dá je to zase dohromady? (TV Prima)

Recenze (5)

Aljak odpad!

všechny recenze uživatele

Ach jaj. Samozrejme, nečakal som zázraky, ale toto bola naozaj total bieda. Jediné, čo bolo dobré, tak akurát tak základ tohto filmu, ktorý v úvode rozhodil karty na potencionálne zaujímavú zápletku. Ale to je akurát tak všetko, lebo potom to upadlo do trápneho deju, kde klišé striedalo klišé. Hlavné postavy boli svojim správaním total nesympatické a dialógy pôsobili veru dosť amatérsky. Samozrejme, žiadna dráma, lebo už od začiatku je jasné, kam to celé smeruje. Idealistická zmena Jakea bola tak "patetická" :D Nuž, nečakal som od tohto filmu nič, takže by som ani nemal byť sklamaný... (ale predsa len človek podvedome dúfa v nejaké milé prekvapenie). ()

Reklama

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Nejdříve chci napsat, že všechny názory, jež obsahují následující řádky, jsou mé. Někomu se nemusí líbit, někdo s nimi nemusí souhlasit, ale jednou už je napíšu, mazat je rozhodně nehodlám a ani je nechci nikomu vnucovat, je jenom na vás, jestli s nimi budete souhlasit nebo mi budete oponovat. Když jsem se podívala na obsah, připadal mi strohý, ale protože mne i těch pár řádků zaujalo, rozhodla jsem se podívat. A během těch několika desítek minut jsem došla k názoru, že má volba nebyla úplně šťastná. Hlavní hrdinové působí docela dobře, líbí se mi jejich charaktery, nápad na film taktéž není k zahození a zápletku nepostrádal. Nevím, možná ty dialogy jej protahovaly, možná chtěl lehce okořenit nebo přibarvit a rozvinout základní myšlenku celého filmu. Další, trošku menší háček je v zařazení tohoto filmu k žánru, jediné drama, které jsem v tomto počinu našla byla snaha rodiny připravit otce o jeho a potažmo i rodinný podnik. Romantikou možná tvůrci mysleli tu Jakovu snahu, získat zpět svou bývalou manželku, zdála se mi však lehce nepovedená a nedotažená do konce, ta snaha. Jinak film v celku ušel, odpad to vyloženě nebyl a alespoň tu hvězdičku si zaslouží. Na vás, jako na potencionálních divácích, je teď to, jestli se na tenhle film rozhodnete podívat, mi to jednou stačilo. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Heather Locklear má své nejlepší sexy roky již dávno za sebou a Lochlyn Munro se jich v pointě vlastně nikdy nedočkal. No a když se podobné dvě postavičky sejdou před jednou kamerou, tak to asi nebude žádný velký třesk. Bude to ve slevě - bude to televizní - bude to kanadské ....no i Prima Love potřebuje něco vysílat v neděli dopoledne. ps: Dar umění stárnout s grácii zůstal Heather Locklear zapovězen....její plastika ala Donatella Versace zkřížená s Haničkou Písničkou dělá z ústředního ex-manželského párečku dvojici Tchyně se zeťákem. ()

Galerie (98)

Reklama

Reklama