Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Frank je ve špatném stavu, a tak Micro žádá o pomoc Curtise. Madani a Russo dále spojují příjemné s užitečným. Lewis se postaví za svá práva. (Netflix)

Recenze (19)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Má to dobré, aj horšie a nudnejšie momenty. Opäť sa skrátka ukazuje, že to Marvel nepochopiteľne preháňa s prehnane vysokým počtom dielov. Pokojne sa mnohé epizódy dali zostrihať na pár minút a síce by sme mali o polovicu kratší seriál, ale aspoň by každý diel bol úderný. Ale sex potešil :-) A konečne začína dávať zmysel linka s vojnovým veteránom (hoci v konečnom efekte zrejme pôjde takisto o časť, bez ktorej by sa seriál ako-taký pokojne zaobišiel). 50% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslíte, že každá epizoda bude mít nějakou tu "labužnickou tečku" na závěr? Ani prd. Epizoda #6 je 100% žvanění. Intoušové musejí chrochtat blahem, jak se nám ty charaktery prohlubují. Já tedy rozhodně ne. Pokud má být The Punisher tohle, tak seriál ani neměl vzniknout. Poprvé uvažuji o podprůměrném hodnocení. A celý seriál rozhodně (z toho co jsem doposavad viděl) nepůjde nad 3 hvězdičky. ()

Reklama

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tvorcovia naplnili ďalšiu konvenciu. Táto mi však veľmi po chuti nebola. Dokonca ani nefungovala, nešokovala. Za mňa je to teda veľká škoda. Neviem nakoľko sa seriál drží nejakej komiksovej predlohy a podobne, ale tu mohol teda jednoznačne vybočiť z radu. Alebo tento "twist využiť neskôr. Lepšie ho zakamuflovať. Keď k tomu pričítame pomerne nezaujímavú linku s veteránom, tak to tento krát nezachránila ani Madani. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oukey, tahle epizoda je zvláštní, jelikož úplně pořádně nerozumím jejímu významu :D Celkově se jedná o takovou tu klasickou fillerovskou epizodu, kterou zaručeně musí mít každý Marvel Netflix seriál, ve které se nic moc nestane a všechny zajímavé nápady jsou hrozně rychle smáznuty. Mohli jsme mít zajímavý díl o tom, jak Frank umírá a nějak se musí zotavit ze svých zranění, něco na styl např. Luke Cage ve své první sérii. A tohle se skutečně děje... bohužel v podstatě jenom prvních 5 minut a zbytek epizody už je Frank naprosto v cajku. Další zklamání přišlo při scénách, kdy se Billy dozví, že Frank žije a jeho následné setkání s ním a sakra, na to, že jsou to nejlepší přátelé, přičemž Billy neviděl Franka několik let a myslel si, že je mrtvý, všechny tyto scény jsou tak bez emocí, nemají skoro žádnou váhu a působí to, jako by to Billymu bylo tak nějak jedno. Co díl tahá nahoru, tak je stále chemie mezi Frankem a Micrem, ke které se přidává ještě dynamika Micra a Curtise, a také samozřejmě herecký výkon Bernthala, který je v některých scénách, viz úplný úvod epizody, naprosto fantastický. Dále celá linka Lewise mi přijde relativně fajn a dle závěrečné scény to vypadá, že konečně se nám začne vykreslovat Russo jako záporák, na což se hodně těším. Hodnocení: 74% ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rekonvalescenční díl, který nechává hlavního hrdinu odpočívat a nabrat potřebné síly k velkému paybacku. Namísto něj však máme možnost detailně prozkoumat jeho best buddy a je už podle znepokojivé hudby jasné, že je něco v nepořádku. V dalších epizodách to bude slušně vřít. Tvůrci dobře pracují s postavami a jejich motivacemi. Seriál je čím dál chytlavější a podobně jako v Game of Thrones si člověk po pár epizodách začíná škatulkovat a zařazovat své oblíbené hrdiny. V dalších dílech bude doufat, že vydrží co nejdéle. Casting a dialogy postav čím dál lepší tendence. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama