Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jimmky sa snaží opraviť si na ceste svoj Ford Mustang, ale nedarí sa mu, zastaví mu krásne dáma Missy, zvezie ho a pozve k sebe do domu v malom mestečku v Mississippi, Lost Junction, v ktorom žije asi 650 obyvateľov. Jeho auto zatiaľ opravuje miestny mechanik Shorty. Missy požiada Jimmyho, aby jej pomohol odniesť jej úspory do banky a neskôr odcestujú spolu do New Orleans, aby sa stretli s jej priateľom Porterom. Cestou povie Missy Jimmymu, že telo jej manžela je v kufri, ale Jimmy je zaľúbený do Missy a zostane s ňou... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Prubner 

všechny recenze uživatele

Na začátku - když se objevila ta mrtvola v kufru - to ještě vypadalo na dobrou černou komedii. Jenže autoři se rozhodli jít cestou jakési romantické komedie, a tak se nakonec ukázalo, že mrtvého vlastně nikdo nezabil a že šlo o nešťastnou náhodu. A tak se z filmu nakonec stalo něco úplně jiného (a horšího), než původně sliboval. ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

Tento film pre mňa ukazuje, ako veľký herecký talent môže zachrániť inak brnkajúcu zápletku a príbeh. Nie že by samotný príbeh bol zlý. Nebolo to nič ohromujúce. 5/10 ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Kam se až člověk dokáže dostat při obyčejném stopu. Hudba - Normand Corbeil. Kamera - Thomas Burstyn. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama