Reklama

Reklama

Obsahy(1)

„Léta randění, blbnutí na seznamkách a je to pořád stejný. Kretén střídá kreténa," povzdychne si hrdinka filmu a její další rande na inzerát s tváří Lukáše Pavláska se rychle zařadí do jejího oddílu katastrof a kreténů. Podobný seznam příšerných schůzek postupně rozšiřují i další postavy. Sezn@mka je totiž komedie o mužích, ženách a zajímavém fenoménu doby - internetové seznamce. A samozřejmě o tom, co všechno se na takovém rande naslepo může stát. Ale pozor, v rybníku hledajících se může objevit i dravá štika. Jiří Langmajer jako šéf seznamky čelí stížnostem nespokojených dam. Ve jménu firmy a ve jménu příležitosti, která dělá zloděje, musí ukázat, že chlapi nejsou pouze idioti. S šarmem a roztomilostí slavného filmového Kristiána vyráží jako nové rande na schůzky s klientkami. Vyzbrojen informacemi z jejich dotazníků vystupuje jako muž jejich snů. Po několika naplněných schůzkách ovšem beze stopy mizí. On totiž manželku nehledá, on už doma jednu má. A ta má zase kamarádku a ta hledá na seznamce a tu Jiří Langmajer taky svede. Smyčka kolem záletníka se začíná utahovat a ve vzduchu visí společný ženský slib, že pomsta bude sladká . . . (Bontonfilm)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (274)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Slepenec anekdot na téma seznámení na internetové seznamce. Připadala jsem si, že si pročítám odpovědi čtenářek jednoho internetového fóra pro ženy na seznamu. Tam se člověk taky dozví kolikrát jednu perličku za druhou. Tenhle film je naprosto povrchní a průhledný. Zoufale nevtipný až tragický. Vondráček neměl chybu. Toho si budu pamatovat. Totéž platí i pro Pavláska. Jen víc Adély Gondíkové. Třeba z ní jednou ten herecký diamant bude, když se najde slušný brusič. ()

bobstock odpad!

všechny recenze uživatele

Zita Marinovová nám tu s trapnou lehkostí ukazuje hrůzně vážný pohled moderní, emancipované ženy a její vztah s ženami, gayi a muži na mateřské dovolené, protože ti ostatní jsou zlá neukojitelná hovada, když nedají zrovna mě. Tahle kýčovina měla maximálně cenu té přihlouplé dovolené na Gran Canaria. Možná jen proto do toho zúčastnění vlezli.´´Pojďte si kamarádi herci zahrát na kretény, zjistila jsem, že umím točit, umím psát filmový scénáře a ještě se podíváte k moři.´´ Teď koukám, že to má na plakátu ...V KINECH OD... no to snad nemyslela vážně paní autorka. Filmový šmejd jak má vypadat. Příšerně ozvučené, příšerně nasnímané, příšerně zahrané. Odporné hudební předěly, to je amatérismus jak hrom a za tohle jste chtěla ještě zaplatit od diváků?? Že se nestydíte!!! PS: Jděte točit s Markvartem klipy na Šlágr a nechte filmové řemeslo profesionálům. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Úsměvná komedie kde se asi třikrát člověk opravdu zasměje, ale je to furt na téma nevěra a stokrát o tom samém. Langmajer si hraje to svoje. Gondíková celkem v pohodě, ostatní asi očekávané herecké výkony. Jenže to bylo tak nudné, očekávatelné a předvídatelné, že bych to viděl spíš jako televizní film, než něco do kina. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Byli jsme po výletě, nechtěli jsme zapínat nějaký film, tak jsme si říkali, že se podíváme na toto, zrovna to běželo v TV, něco na odlehčení. Nic moc jsme od toho nečekali. No a nečekali jsme správně. Zapadlo to do klasické škatulky českých „komedií“, kdy se člověk zasměje tak 2-3x, možná občas ještě pousměje, zbytek prostě vidí a rychle zapomene, protože tam není nic, co by mu utkvělo v hlavě. Docela dobře se tady dívalo na Langmajera, kterému přicházím, na jeho stará kolena, na chuť. Ale film jako takový, slabota. A konec jsem vyloženě nepobral. Howgh! ()

Galerie (25)

Zajímavosti (13)

  • Volf (Jiří Langmajer), balící letušku Hedviku (Zuzana Kajnarová), s ní pluje na loďce, ovšem jen ve velkém celku. Při detailním záběru na veslujícího Volfa je vidět, že se Volf nepohybuje, ale stojí na místě. Totéž platí pro Hedviku. (pjotri)
  • „Sezn@mka je komedie o mužích, ženách a zajímavém fenoménu doby – internetové seznamce. A samozřejmě o tom, co všechno se na takovém rande naslepo může stát. Jiří Langmajer jako šéf seznamky čelí stížnostem nespokojených dam. Ve jménu firmy a ve jménu příležitosti, která dělá zloděje, musí ukázat, že chlapi nejsou pouze idioti. S šarmem a roztomilostí slavného filmového Kristiána vyráží jako nové rande na schůzky s klientkami,“ uvedli tvůrci. (SONY_)

Reklama

Reklama