Reklama

Reklama

Obsahy(1)

„Léta randění, blbnutí na seznamkách a je to pořád stejný. Kretén střídá kreténa," povzdychne si hrdinka filmu a její další rande na inzerát s tváří Lukáše Pavláska se rychle zařadí do jejího oddílu katastrof a kreténů. Podobný seznam příšerných schůzek postupně rozšiřují i další postavy. Sezn@mka je totiž komedie o mužích, ženách a zajímavém fenoménu doby - internetové seznamce. A samozřejmě o tom, co všechno se na takovém rande naslepo může stát. Ale pozor, v rybníku hledajících se může objevit i dravá štika. Jiří Langmajer jako šéf seznamky čelí stížnostem nespokojených dam. Ve jménu firmy a ve jménu příležitosti, která dělá zloděje, musí ukázat, že chlapi nejsou pouze idioti. S šarmem a roztomilostí slavného filmového Kristiána vyráží jako nové rande na schůzky s klientkami. Vyzbrojen informacemi z jejich dotazníků vystupuje jako muž jejich snů. Po několika naplněných schůzkách ovšem beze stopy mizí. On totiž manželku nehledá, on už doma jednu má. A ta má zase kamarádku a ta hledá na seznamce a tu Jiří Langmajer taky svede. Smyčka kolem záletníka se začíná utahovat a ve vzduchu visí společný ženský slib, že pomsta bude sladká . . . (Bontonfilm)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (274)

Helo 

všechny recenze uživatele

To jsem se tak čirou náhodou zase jednou dostal k televizi a zrovna běželo tohle. Říkal jsem si, že v mém tehdejším lehce orumo-pivovaném stavu to snad i zvládnu. Jen kdybych věděl, jak šeredně jsem se mýlil, neboť jsem dostal jeden z nejhorších filmů za ani nevím jak dlouho. Přitom samotná myšlenka se zdá celkem okej. Nic světobornýho, ale pro přiblblou komedii v mých představách docela použitelnýho. To by to ale musel točit někdo, kdo z těch potenciálně možná i vtipných scének dokáže tu srandu vytěžit. Leč nestalo se. Vtipný vtipy jsou tu všehovšudy možná dva a zbytek je totálně zabitej debilním zahráním, hudbou, střihem a nulovým vypointováním. Nevtipový dialogy zase strašně smrdí papírem a nepůsobí vůbec přirozeně a i v nich dost často nesedí střih. Ne, je to fakt bída a ta jedna hvězdička je jen za Gondíkovou a Kajnarovou, díky kterejm se na to dalo aspoň trochu koukat, a za jednu bezstřihovou scénu, kterou jsem u tohohle filmu opravdu nečekal. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Langmajerova postava kope podrazáckou Ligu mistrů, a je jen otázkou času, kdy ho jeho oběti nakopou do míst, kde má achillovu patu. V příběhu defiluje spousta nul, které jsou v anonymním internetovém světě nebezpečně životaschopné, naštěstí pro lidstvo jim však světla moc škodí. No a pak je tu ženské postavy, které mají být jedničkami, ale jsou spíš uvozovkami, bez kterých by to scénáristické ticho bylo trapné. ()

Reklama

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Někdy mám trochu pocit, že tvůrci téhle pásové produkce žijí v nějaké záhadné sektě, kam neprosvítí jediný paprsek z racionálního světa. Marinovová se od samého začátku pokouší karikovat nejpříšernější stereotypy (nejen) seznamkových nápadníků/nápadnic, přičemž výsledek ani na vteřinu není vtipný, výstižný, reflektující či jakkoliv jinak smysluplný. Je jen nepopsatelně CRINGE, abychom zůstali v internetové sféře. Odráží se to i na herectví zúčastněných, jelikož na mnoha postavičkách je vidět, že je jejich představitelé nezvládají zahrát způsobem, který by byl funkční (nebo aspoň tak špatný, aby byl zábavný). Můžeme se vrátit k alibismu, jenž tu použil jiný uživatel - v tvůrčím týmu byla nepochybně celá řádka profesionálů, zasluhujících respekt... jenže co je jim to platné, když musí tajtrlíkovat kolem extrémně debilního projektu? V záplavě nepromyšleně laciného humoru a neohrabaného přepírání stereotypů se bohužel ani neskrývá příběh, z něhož by vůči divákovi cokoliv vyplývalo. Zbývá jen ohraná berlička, že na všechny ty hlupáky, naivky, lháře a další zoufalce někde čekají další zoufalci, zatímco se v pozadí rutinně vaří voda na největší svini a morální vítězové rutinně lížou smetanu. Klišé, trapnost a nulová potřeba přihodit něco navíc -> fňukání pro nic za nic. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Hovado je rodu středního patrně proto, že se jeho zástupci vyskytují v řadách obou pohlaví." Tak nejprve budu nadávat, protože si nemyslím, že každý chlap je ulhaný nadrženec a každá žena naivní slepice. Pak zase pochválím, protože klientkou této Sezn@mky je nejedna kráska, která se rozhodně seznamovat nepotřebuje, ale chlapovi se na to tak nějak lépe kouká. A nakonec se naivně pokusím být objektivní, takže napíšu něco o velké kravině, kterou bych hodil do odpadu, kdyby majitel Kristián občas cynicky nezahláškoval, kdyby si párkrát nezařádil naspeedovaný fotomaniak Standa a kdybych si taky nedávno skvěle neodpočinul v Golf Resortu Cihelny. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Podľa hodnotení som čakal, že to bude naozaj zlé a trápne. Ale napokon to podľa mňa bolo celkom pozerateľné - najmä prvá polovica filmu. Základ vcelku sľubný, aj zápletka rozbehnutá na výbornú, ale potom to išlo akosi dole vodou (cca od tých Kanárov). Ale napriek tomu relatívne počas celého filmu to zachraňovali dosť obstojné hlášky, scénky a vnútorné monológy postáv, ktoré sa žiaľ postupom času akosi vytratili a trápnych situácií naopak pribúdalo. Ale aj tak, bolo to fajn - hoci je škoda, že ten počiatočný potenciál nejako napokon zhasol. Ale tak, tie 3* si to zaslúži (najmä za prvú polku). ()

Galerie (25)

Zajímavosti (13)

  • První verze scénáře byla hotova za osm dní a měla sto obrazů. (Pierre)
  • Když si Standa (Jaromír Nosek) objednává u číšníka kávu, tak vůbec neřekne, který druh kávy chce a přesto mu je přinesena. (SONY_)
  • „Sezn@mka je komedie o mužích, ženách a zajímavém fenoménu doby – internetové seznamce. A samozřejmě o tom, co všechno se na takovém rande naslepo může stát. Jiří Langmajer jako šéf seznamky čelí stížnostem nespokojených dam. Ve jménu firmy a ve jménu příležitosti, která dělá zloděje, musí ukázat, že chlapi nejsou pouze idioti. S šarmem a roztomilostí slavného filmového Kristiána vyráží jako nové rande na schůzky s klientkami,“ uvedli tvůrci. (SONY_)

Reklama

Reklama