Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sympatická Eliška (Petra Hřebíčková) je na plný úvazek milující manželkou charismatického a bohatého Pavla (Jiří Langmajer). Ovšem jen do té doby, než ji na prahu čtyřicítky milým a korektním způsobem požádá o rozvod. Když nový život, tak od základů! Eliška se rozhodne začít od nuly jako učitelka v malé středočeské vesničce. Rázovitý a hyperaktivní starosta (Miroslav Táborský) nastěhuje Elišku do jednoho domu s nerudným Božíčkem (Ondřej Vetchý), který díky svým vlastním neblahým zkušenostem s „ženskejma definitivně skončil". Jeho jízlivost a hulvátství může trumfnout snad jen jeho povolání – Božíček pracuje ve vesnici jako hrobník. Eliška má ovšem na chlapy také momentálně spadeno, takže si rozhodně nenechá nic líbit... (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (605)

Praxis 

všechny recenze uživatele

Feel positive komedie z českého venkova, která svádí tak trochu k nějakým Bábovřeskám a podobným číčovinám, co točí Zdenda Té, naštěstí se toho nemusíme bát, protože všichni jsou tady velcí sympoši, celé to dýchá letní atmosférou, až člověk chytí slinu a má chuť vyrazit na nějakou červencovou tancovačku pod širým nebem a béknout něco u táboráku. Moc fajn vám to udělá dobře, a i když jsou některé scény z ranku "WAT?", vůbec to nevadí. Nakonec tomu čtyřku prozatím nedám, zkusím se na to podívat někdy příště a třeba to nechám dozrát. 72% ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Roztomilá komedie, která je předvídatelná jak polední menu v KFC. Jenže, když má člověk chuť na kuře osmažené ve vyjetém oleji, chce svoje kuře osmažené ve vyjetém oleji. Mnoho lidí tu váhalo mezi třemi a čtyřmi hvězdami. Do prdele, zas abych tady ukazovala svou ženskou romantickou duši já a projevila tu odvahu dát romantické komedii ty čtyři, i když sama váhám, zda tři vlastně nestačí. ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Hro, hro, hrozná kravina. Naprosto umělá, nevkusná a místy i hodně tupá. Jediným pozitivem je fakt, že se na Petru aspoň pěkně kouká, jinak nic, co by stálo za nějakou řeč. Langmajer se do těhhle rolí vůbec nehodí a Vetchý to zachraňuje jen tak na půl. Suma sumárum 97 mého života mi zas proteklo mezi prsty. Ach jo. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"A mohla bych ještě trošku mlíka ??" - "To bezpochyby !! Když si s tím vemenem poradíte.." ;) První půlka vůbec nefunguje, v důsledku však tahle Bezva ženská platí za překvapivě dost slušnou žánrovku, bez ohledu na Vejdělek.. Velmi zajímavý biják debutanta Hoffmana vlastně naznačuje, proč většina ostatních českých romantických filmů tak zoufale nefunguje, když se tvůrcům vůbec nedaří příběhy zasazovat do reality, ať už se to týká prostředí či času.. Lehce bizarní, lehce chaotické, se scénářem jako od koně, a bohužel i přes míru pitvořivé..nicméně lepší, než by se jeden vůbec nadál.. Ale vůbec ne urážlivé !! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mohl bych si trošku stěžovat na lehký filmový náběh do Kameňákova nebo Babovřesek tím pozitivním přístupem ke všemu, kterým se film prezentuje. Jenže ono mi při sledování tohoto filmu bylo tak strašně pěkně, že by byla škoda ho takhle jednou větou sejmout do průměru. Ondra Vetchej totiž opět předvedl skvělou roli a Petra Hřebíčková ho svojí vytříbenou postavou suprově doplňuje. K tomu i ostatní předvádějí skvělé karikatury a dobrosrdečnou náladu tak filmu zvedají stále výš. Z kina jsem tak šel s úsměvem na blbečka a nepřešlo mně to ani druhej den. Až takový na mě měl tento film vliv. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (26)

  • Jedním z pozůstalých, kteří se dohadují, kdo vykope hrob místo zraněného hrobníka, je scenárista a producent filmu Jiří Vejdělek. (Martin_L)
  • Starosta Bouda (Miroslav Táborský) říká učitelce Vomáčkové (Petra Hřebíčková), že kominík Štětka (Ondřej Malý) je velitelem místních dobrovolných hasičů. Při pálení čarodějnic má ale označení velitele (tři zlaté hvězdičky na náramenících) právě starosta Bouda. (Pelidor)

Reklama

Reklama