Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když je osmnáctiletý Lawrence přistižen při podvádění během závěrečné zkoušky z matematiky, nedostane se na medicínu a je donucen strávit léto v domě svého praštěného strýce. Tam se náhodou setká s "Profesorem", postarším svérázným podvodníkem, který Lawrence pozve, aby se s ním a jeho jízlivou dcerou Sárou vydal na výlet. Během jejich cesty napříč celou zemí (na níž ošálí řadu hlupáků), si Lawrence od Profesora osvojí umění podvádět a od Sáry se dozví pravdu o lásce. (Cinemax)

(více)

Recenze (3)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tenhle film by se mohl líbit všem. Sobotka tam má další čínskou prdel do který může zalízt, Zeman tam má tolik podrazů a lží že z toho bude mít orgáč, my kluci tam máme hodně dobrou kostičku, no a všichni jistě ocení šmrnc a nápady a zajímavý závěr kterým film disponuje. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Poněkud trouboidní komedie o podvodnících. 1) Zdá se, že všechno je, jak má být, ale přesto to chutná jako česká Fanta. Až důkladnější prohlídkou etikety zjistíte, že cukr byl nahrazen nějakým glukózovým sirupem. Ve filmu taky něco chybí... 2) Zaujal mě 24letý John Luc (mladý Lawrence), zvaný Chonny, vietnamsko - čínský Australan z Melbourne. Od svých 17 let je na You Tube, kde vytváří "asijská" videa o sobě, své rodině a přátelích. V současnosti má 5 programů: Mychonny, Yourchonny, chonnyday, gaming channel chonnygame a kpopchonny. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Takoví Podfukáři na australskej způsob, což je fajn, protože to kombinuje jiné herce a jejich rozdílný humor. Přitom kromě toho má tento film ještě sérii originálních scén, dobrou kočku a skvělýho Timothy Spalla, který neustále dělá všecko pro to, abychom na něj nevzpomínali jen jako na herce z Harryho Pottera. A zatím to dělá dost dobře. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama