Reklama

Reklama

The Legacy of a Whitetail Deer Hunter

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Buck Ferguson (Josh Brolin) se se svým synem Jadenem (Montana Jordan) vydává na první lov, kde by měl dvanáctiletý chlapec střelit svého prvního jelena. Spolu s Buckovým kameramanem (Danny McBride) ale v lesích budou řešit i osobní problémy, které každého z nich trápí. (C0r0ner)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

drake31 

všechny recenze uživatele

The Legacy of a Whitetail Deer Hunter je príjemnou bodkou za famóznym rokom Josha Brolina, ktorý nám tu tentokrát ukazuje jeho srdečnejšiu a tak trochu strelenejšiu hereckú tvár. A tento film stojí predovšetkým na ústrednom triu hercov, ktorý sa stali dôvodom prečo som si tento film užil, a ktorý tento film prehodili cez hranicu priemeru. Čo ma však zarazilo bolo to, že napriek dĺžke filmu, som mnohokrát pociťoval stavy kedy som sa nie príliš zaujímal o to čo bude nasledovať .... No to srdce ktoré tento film má, a tie občasné úsmevné momenty má zakaždým dokázali vtiahnuť späť. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Nebylo by to tak strašné, kdyby to nebylo tak moc nudné. Velkým problémem tohoto filmu je, že se nemůže rozhodnout do jakého žánru půjde. Má se jednat o rodinné drama? Komedii? Nebo lehce sportovní film o lovení? Tohle vše se nám to míchá dohromady a nedělá to dobrotu. Josh Brolin mi navíc do této role naprosto neseděl (a to jsem se na film koukla jen a kvůli němu). Mile mě ale překvapil Montana Jordan, zahrál to super. Posledních pár minut filmu bylo jak ze špatné verze Divoké řeky s Meryl Streep. Námět vcelku dobrý, originální, ale zpracování nuda a nepovedlo se. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychovka, na kterou se člověk podívá, když už fakt nemá nic jiného na harddisku. Problém je v tom, že to není moc vtipné a taktéž to nepřináší nic, co by si člověk snad zapamatoval. Na druhou stranu to pěkně uteče a Josh Brolin je jako obvykle skvělý, i když tady hraje celkem kreténa. 50% ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Podpriemerná záležitosť, ktorá sama nevie, či chce byť vážna, komediálna alebo neviem čo vôbec. Herecké výkony na rovnakej úrovni: Brolin nikdy nehral bohvie ako dobre (presne ako jeho tatko), McBride prakticky nemá čo hrať, lebo toto komédia nie je a ten spratek ma sral hneď od úvodu... ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama