Reklama

Reklama

Jim Carrey: Unnatural Act

(TV film)
  • USA Jim Carrey's Unnatural Act (více)

Obsahy(1)

Stand-up Jima Carreyho, jenž imituje, paroduje a hlavně baví v dobách, kdy nebyl ještě tak "filmově" populární. (Terva)

Recenze (11)

swamp 

všechny recenze uživatele

Píše se rok 1991, letí příšerně barevné košile a ksicht Jima Carreyho. Ten svou gumovou tváří a tělem dokáže naladit a údernými vtípky dorazit - přesto jsem se celou půlhodinu nemohl zbavit dojmu, že je to příliš "americké", od naší zábavy dosti odlišné. Něco podobného (na irský způsob) třeba u Dylana Morana vůbec necítím.. ()

Aspman 

všechny recenze uživatele

I přes to, že jsem viděl snad každou scénku Jima Carreyho, od Ace Ventury po In Living Color, při sledování záznamu tohoto Stand-Up vystoupení Jima jsem stejně dostával záchvaty smíchu a některé kousky jsem musel vidět opakovaně. Jim je bůh a kdo říká že ne, měl by vidět i něco jiného než Božského Bruce. ()

Reklama

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Nechci žvanit o tom, že je to chvílema moc "americkej" humor, ale... je. Jima žeru, ale stand-up radši víc do britska. (3,5* samože) ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Neskutočný stand-up, ktorý ani po rokoch nestráca vtip. Jim je jeden z najlepších komikov, čo táto Zem kedy vyprodukovala a to nielen preto, že zabáva rečou i telom zároveň. ()

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Párkrát jsem se dobře zasmál. Ale co se týče kvantity smíchu...míň než bych asi měl...abych to moh líp hodnotit. Je to hodně o ksichtech a různejch jeho (p)ohybech než o vtipech a ironii. Jim Carrey v týhle roli - prostě nic moc! Chvílema i trapný. Škoda, že se tak soustředí na mimiku a ty jeho blbiny a víc nevtípí, protože např. óda na Kanadu, byla moc dobrá.. ()

Zajímavosti (1)

  • Věnováno matce Jima Carreyho. (Terva)

Reklama

Reklama