Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sparta Praha hraje zápas se Celticem Glasgow. Hotel je plný fanoušků skotského fotbalového týmu v kiltech. To se nelíbí sparťanskému údržbáři Davidovi. Jeho přítelkyně Pavlínka navíc uvízne ve výtahu s romanticky založeným recepčním Štěpánem, lahví whisky a velkou palmou. (Česká televize)

Recenze (16)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Potřebuju tvrdou ruku. Zvlášť, když mám ty roupy." Pod kilt si vždy oblékám slipy s Ježíšem, protože vím, že holky s roupama by chtěly startovat po mém moudí a to já tak snadno nepůjčím. Třeba taková Pavlínka s opičkou na zádech, ta by se určitě neudržela. Mě to s ní tedy ve výtahu dost bavilo, ale bojovný skotský elektrikář, nahatý Sparťan s hlavou v záchodě a všichni ostatní sloní potrati mě v této sexuálně-fotbalové epizodě dokázali pobavit. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejvtipnější epizoda. Výtahové scény pobavily naprosto královsky a samotný závěr pobavil snad jako nic, co jsem ve Čtvrté hvězdě prozatím viděla. Hvězdičku jsem ale přece jenom nakonec ubrala kvůli slabšímu rozjezdu a hlavně kvůli scénám s neustálým překládáním jedné věty z angličtiny do češtiny a naopak, které mě ke konci začínaly vcelku nudit. Slyšet všechno dvakrát po celou epizodu jsem opravdu zas tak nutně nepotřebovala. ()

Reklama

Cesty timem

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto nesnáším fotbal či podobné sporty a uřvané takovéto fanatické fanoušky. To je prostě u mne naprostá ukázka vypatlanosti. Snažím se tomu vyhýbat, protože se mi dělá fakt špatně. Takže to nebyl díl pro mne. Málem jsem dal za 3*, ale když se zatnutými zuby (nebo špíš přivřenýma očima a přicpanýma ušima) nějak vymažu ty fanoušky a fotbal, tak už pro ten humor a herecké výkony to nemůžu Dejvickému udělat. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moc podařený díl. Do hotelu zavítá parta fanoušku skotského fotbalového týmu Celtic Glasgow, aby podpořila svůj tým v odvetě na pražské Spartě. David jako Sparťan se dostane do křížku s jedním z fanoušků Celtiku, aby následně se s ním skamarádil. Pavlínka uvízne ve výtahu se Štěpánem a pozná, co nosí pod skotskou sukní. Mezitím tak nějak proplouvá František a kuchař Smutný. K dokonalosti tu ještě chybí druhý kuchař Tichý a oba vedoucí manažeři, kteří si však na konci přeci jen zahrají. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvojka Čapek - Csaplár v dnes již značně archivní vizuální podobě Studia fotbal jsou takovou třešničkou na dortu tohoto podařeného dílu. Fotbalový fans se vyvedli, ale zábava je tu tentokrát na několika frontách. Ať už vyústění výtahové scény a přisahání na Ježíše (doslova) nebo potitulková scéna s řešením, kdo poslal tu palmu, a po čem je cejtit. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně ve výtahu má Pavla (Martha Issová) láhev s alkoholem. Když jí ale v následující scéně napadne hrát flašku, tak je láhev prázdná. (Duoscop)
  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama