Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Báječná dobrodružství, veselé příhody a neuvěřitelné nebezpečí čekají na mezinárodní hvězdné obsazení v podobě tří neobvyklých hrdinů, kteří se pokusí vyhrát krutou sázku v Cestě kolem světa za 80 dní. Výstřední londýnský badatel Phileas Fogg (Steve Coogan) vynalezl letadlo, elektřinu a další skvělé objevy, ale celý svět ho chápe jako outsidera. Zoufalý, že ho nikdo nebere vážně, Fogg se vsadí s Lordem Kelvinem (Jim Broadbent), ředitelem Akademie věd, že obletí zeměkouli a to za pouhých 80 dní. S dalšími dobrodruhy Passepartoutem (Jackie Chan) a femme fatale Monique (Cécile de France) Fogg zahajuje šílený let kolem světa. Na své cestě se dostávají do nejexotičtějších koutů na zemi, moři i v oblacích. Dobrodružný let doprovázejí různé překážky i různí lidé v podání hvězdného obsazení včetně Arnolda Schwarzeneggera, Roba Schneidera, Kathy Bates a Owena a Luka Wilsonových. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (468)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Na toto som sa veľmi tešil, ale výsledok nebol taký, ako som si myslel. Niečo tomu proste chýba. Samozrejme je to veľmi humorné, ale mám dojem, že by to mohlo byť lepšie a to o dosť, ľudia dokázali natočiť omnoho lepšie príbehy a domnievam sa, že práve na motívy Verna by to nemal byť problém. Tento film nie je adaptáciou románu od Julesa Verna, je to len komédia pre deti. A ako taký sa jednoducho musí brať. Nenudí, je plný bláznivého Jackiho Chana, navyše sa tam objaví veľa hviezd, ako Arnold Schwarzenerreg, Rob Schneider, Owen Wilson.. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak bohužel i já se musím zařadit do fronty k těm, kterým se tento film nelíbil. Jako malý jsem kreslený seriál taky žral, ovšem tahle splácanina se mu nemůže rovnat ani po kotníky. Rádoby humorných situací je tu sice dost, ovšem jen málo která z nich je opravdu srandovní. Přišlo mi jako by se ta plejáda herců snažila předvést co možná nejdebilnější výkon a vysloužit si tak Zlatou malinu. Chan kromě svého bojového umění málokdy nabídne něco navíc, Arnieho přínos filmu už nebudu ani komentovat a během sledování filmu jsem měl co dělat, abych neusnul nudou. Nevidím to ani na průměrné hodnocení, protože nevidím jediný důvod, proč se na to podívat ještě někdy znovu. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná komedie, která je na Jackieho už až moc naivní, ale i tak se to nakonec dalo vydržet. Jackie Chan totiž opět odvádí kvalitní práci a Cécile De France hraje (a vypadá) taky docela dobře. Potěší taky několik cameo roliček (hlavně guvernér Arnold a bratři Wilsonovi). Méně pak Steve Coogan, který je místy k nesnesení. Člověk se až chvilkama ptá, kam zmizel tak velký rozpočet, ale radši se ptát nebudu a na tento tak trochu debakl ( i když trochu příjemný) zapomenu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Odmítám být vymrštěn, zraněn elektřinou nebo si opět poranit nějaký orgán. Dávám výpověď." Sluha Passepartout byl skvělý a kdybych nyní vyrazil na cestu kolem světa, tak bych si ho vzal s sebou. Jen nevím, zda by udržel mé tempo, protože jsem schopen pouť ukončit již kolem roku 3892. Snílek Fogg si však stanovil lepší čas a mě celkem bavil na zemi, na vodě i ve vzduchu. A bavil mě hlavně proto, že jsem předem viděl trailer, ve kterém jsem zaznamenal známého plecháče, svalovce a guvernéra s loutnou, takže jsem se prozíravě připravil na to, že o serióznost tady skutečně nejde. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tohle je naprosto neskutecna jizda. Behem deseti minut je danej dej a pak uz film uhani neuveritelnym tempem az k zaverecnejm titulkam. Navic tu do dejove linie o ceste kolem sveta pridaly jeste druhou linii s ukradenou sochou, takze se dostal ke slovu Jackie Chan a predvadi fakt vyborny bojovy umeni. Jako partaka dostal, do role skvele padnouciho, Stevea Coogana a je tu spousta malejch roli, ktere potesi. Treba krasna Cécile De France, uchylnej Arnie, Jim Broadbent, odpornej Rob Schneider a ne moc vyuziti bratri Wilsonovi, Kathy Bates nebo John Cleese. At uz je zrovna nejaka skvele zvladnuta bitka nebo komedialni scena, porad jsem se skvele bavil. Vic takovejhle filmu. ()

Galerie (95)

Zajímavosti (27)

  • Většina záběrů vznikla na území Thajska a Německa. (EMMY)
  • Socha prince Hapiho, ztvárněného Arnoldem Schwarzeneggerem, má ve skutečnosti připomínat Terminátora (narážka na Arnoldův kultovní film Terminátor, 1984) v momentě, kdy se po průchodu časem ocitne v této skrčené poloze v blýskající kouli kdesi na předměstí. (TomKey)

Reklama

Reklama