Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozmazlený Čchan So je vyhlášený lenoch. Sice ovládá kung-fu, ale moc se nenamáhá někde ho předvést. Jednoho dne se zamiluje do dívky, která prohlásí, že si ho nevezme, dokud se nestane mistrem kung-fu. Čchan neváhá a přihlásí se do turnaje. Uspět bude vzhledem ke zmanipulovaným rozhodčím problém. V tuto chvíli však Čchan netuší, že má před sebou mnohem složitější úkol. Porazit v souboji mocného bojovníka, který usiluje o císařský trůn. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Stephen Chow je diabol a jeho namachrovaný, hláškujúci, lenivý kretén s účesom typu metla je super. V tandeme s jeho oteckom tvoria riadne šialenú dvojku. Typicky Chowovsky uletené gagy sú v polovici filmu nahradené dramatickou líniou, takže tempo sa zvolní a len sem tam preletí obrazom nejaký ten fór. Našťastie sa to úplne neposerie a funguje to stále aj keď na polovičný výkon. Na záver sa to potom opäť vcelku rozbehne. Rozhodne to nie je nijak výnimočný kúsok, ale už len kvôli originálnej, švihnutej bojovej technike spiaceho Lohana sa to oplatí pozrieť. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Dějově a vtipností se to řadí spíš k těm horším Chowovkám, ale naproti tomu je tu až nečekaně mnoho kung-fu soubojů, který tam mohutně režíruje samotnej Chow, což je v jeho začátcích téměř nevídaná věc a jde mu to moc dobře a i za pomocí triků a dobrý choreografie se vtipnost a nápaditost soubojů přenáší do atmosféry celýho filmu a rozhodně to pobaví, ale Stephen Chow umí rozhodně víc a má lepší filmy ()

Reklama

Idaho 

všechny recenze uživatele

Rozmazlený syn provinčního generála se zamiluje do dívky, jež ho odmítne s tím, že si ho vezme jen v případě, pokud vyhraje císařskou soutěž kavalírů v pěti disciplínách. Jedna z disciplín však vyžaduje psaní, což se nikdo z generálovy rodiny nikdy za celé generace nenaučil. Podvádět se dá ale vždycky. Jak tohle jen dopadne? Velice slibný začátek trochu kazí druhá půle a samotný závěr. Přesto super zábava. Stephen Chow opět nezklamal. 80 %. České titulky zde ()

Puol 

všechny recenze uživatele

Ďalšia patrične ujetá kungfu komédia so Stephenom Chowom, tentokrát by som to kung-fu i celkom zdôraznil, hlavne v prvej polovičke su súboje veľmi svižné. Za povšimnutie stojí i krásna Sharla Cheung, ktorá sa často objavuje v Chowových filmoch. Kto ma rád jeho humor určite bude po zhliadnutí filmu spokojný ako som bol i ja. ()

mirec88 

všechny recenze uživatele

Milujem šialené japonské kung-fu filmy, kde sa mieša humor s akciou. A toto so Stephenom Chowom nemá chybu. Iné jeho filmy nepoznám, ale toto ma zaujalo. Bola to fakt sila. Páčila sa mi aj fantasy časť a trošku mi to pripomenulo Opičieho kráľa. Najšialenšie bolo, asi keď na žobrákov išiel smrtiaci plyn a oni: "Dajte si šťanky, to ten plyn neutralizuje.", vtedy som myslel, že umriem od smiechu, fakt sila. Super film, ale k 5 hviezdám mi niečo chýbalo, asi to, že tá zmes kadečoho bola až príliš. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama