Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(64)

Obsahy(1)

Cyklus mikrokomedií se odehrává v obci Jetelín pár kilometrů za Prahou. Hlavními hrdiny jsou čtyři kamarádi, kteří společně vyrůstali ve čtyřech sousedících domcích. Dnes už je jim kolem čtyřicítky, většina si založila rodiny, ale pořád žijí blízko sebe, všechno o sobě vědí, několikrát denně se vídají, navštěvují a scházejí v hospodě. Pomáhají si a podporují se navzájem, taky si ale nezřídka lezou na nervy. (TV Prima)

(více)

Recenze (143)

LudwigG odpad!

všechny recenze uživatele

Jediný smích patří těm nešťastníkům, kteří účinkují v tak strašném "díle". Ubohost v papundeklových kulisách. Vydržel jsem se sebezapřením celý první díl, a jestli to "umělcům" samým nepřijde blbé, tak mě tedy bylo trapně za ně. Omlouvám se všem odpadům, které jsem udělil, protože Jetelín mi otevřel oči. ()

Gardis 

všechny recenze uživatele

Tomuto výtvoru jsem naději nedával, ale mile mě potěšilo obsazení mých oblíbených herců a i docela dějová linie, jenže mohl být i tento seriál mnohem lepší a hlavně živější. Sklamalo mě obsazení, spíš než obsazení nepatřičné chování mladé herečky Stázky Choholaté, není špatné její obsazení, ale mohli zvolit tipičtější chování mladé 16ti leté slečny. Mě samotnému je 18 let a mám rok i dva roky mladší vrstevníky a rozhodně nemají takové chování, jako hraje právě ona, co říct? Je to spratek! ()

Reklama

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Je třeba alespoň přiznat, že Prima tentokrát se svými taháky nelhala.. Proč srdcovka ?? Protože z toho jednoho bolí u srdce.. Proč mikrokomedie ?? Protože Jetelín disponuje vtipem i filmařským kumštem, jen co by se za nehet kojence vešlo.. Prima v rámci vlastní tvorby totiž opakovaně nabízí vlastně pouze takovou účelovou kojeneckou výživu, zbabělou a lacinou nezábavnou zábavu plnou babralů, rádoby celebritek a rychlokvašek, na kterou půl národa opakovaně kouká, dospělému myslícímu divákovi však působí zažívací obtíže.. Proč já se vlastně tak týrám, když jména jako Balko či Litvák už předem dávají tušit, že se žádné překvapení konat nebude ?? Když jeden naivně věří v lepší zítřky, nakonec trpí jako u zubaře.. Alespoň co se tuzemské komerční televizní tvorby týká.. ()

Skuby47 odpad!

všechny recenze uživatele

Zvědavost mne dohnala přesvědčit se na vlastní oči, je-li to opravdu tak hrozné. A bylo. Předtucha mne nezklamala. Tento televizní produkt je urážkou diváků, protože jeho tvůrci nás zřejmě považují za stádo tupců, kteří si nic lepšího nezaslouží. Když sleduji, čím nás televize už roky za nelevné peníze a za podpory mohutné divácké sledovanosti krmí, tak si říkám, že možná mají pravdu, a že si to zasloužíme. Třeba chtěli jen vyzkoušet, kolik toho český divák snese. Proč by se namáhali s kvalitou, když jim to u diváků projde. Neskutečné! ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Už mne nebaví po sté psát to stejné, ale ještě po stoprvé: „Kyž k…a něco neumím, tak se do toho ne...u“. Celému osazenstvu od scenáristů, přes herce až po pomocného nástěnkáře, bych doporučil soustředit se dál na kariéru protagonistů nekonečných seriálů a žánr situační komedie bych nechal, těm, jimž bylo z hůry dáno. A říkám to naposledy!!!! Howg, domluvil jsem!!!! ()

Galerie (126)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě je zmíněno, že Antoš (Radek Bár) má totálně sesmahlé chuťové buňky. V dalších epizodách je však jasně poukázáno na to, že chuťové buňky má. (VSVB)

Reklama

Reklama