Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(64)

Obsahy(1)

Cyklus mikrokomedií se odehrává v obci Jetelín pár kilometrů za Prahou. Hlavními hrdiny jsou čtyři kamarádi, kteří společně vyrůstali ve čtyřech sousedících domcích. Dnes už je jim kolem čtyřicítky, většina si založila rodiny, ale pořád žijí blízko sebe, všechno o sobě vědí, několikrát denně se vídají, navštěvují a scházejí v hospodě. Pomáhají si a podporují se navzájem, taky si ale nezřídka lezou na nervy. (TV Prima)

(více)

Recenze (143)

MBob 

všechny recenze uživatele

Ano je to blbe, ale absurdne zabavne. Naprosto oddechova jednohubka, co me pobavila byt s kolisavou kvalitou epizod. A pokud nekdo hledal neco inteligentniho, jse jine artove filmy a serialy, tady ty bylo jednoduche, protoze ani ty postavy mnoho inteligence nepobraly a o to slo. A ano smich bych rusivy a bezne jsem se smal na uplne jinych mistech ()

Profík odpad!

všechny recenze uživatele

To je tak OBROVSKÝ WTF, že bych byl skoro ochotnej uvěřit, že je to nějakej metahumor a někdo se v pozadí popadá za břicho, jak se mu povedlo dát do vysílání odpornost, kterou můžou snad vydržet jen největší masochisti. Odpadem šetřím jako šafránem, ale tady po dvou dílech nemám jinou možnost. Možná se za měsíc na streamu objeví video od Kazmy, jak zas všechny převez, nevím nevím. Doufám, že to nezkazí nadějným herečkám kariéru. Pokud to není metahumor, tak hodnocení zhruba někde kolem 2%, To už snad raději zrnění. ()

Reklama

B.e.r.n.y odpad!

všechny recenze uživatele

K seriálu jsem se dostal na základě upoutávky na lavičce v parku, kam chodím běhat. Přetrpěl jsem tři epizody. (Pak jsem se vrátil ke studiu matematické analýzy, od které jsem si chtěl prostřednictvím tohoto počinu oddechnout...) Co se postoje a názoru týče, koukám, že sem nic moc psát nemusím. Vše již bylo poměrně výstižně sepsáno dole. Jen taková otázka čistě ze zájmu. Podařilo se někomu zhlédnout všechny díly? 0% ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby šlo dát něco horšího než odpad, nějaké minusové body, jdu do toho. A je mi líto, do čeho jinak dobří herci jako Šťastný, Ježková nebo Hána vlezli. Nj, hypotéky a auta se samy nezaplatí. Překvapivě nejcivilněji hraje Genzer, ale při tak bláznivých charakterech, kdy se jediná postava nechová normálně, to ani není moc těžké. Naopak se zdá, že nahlížíme do bohnického vypolstrovaného pokoje v psychiatrické léčebně. Ničemu nepřispívá ani papundeklová kulisa, jež má představovat nějakou náves. Sice mne pobavily vtípky v obraze, např. rozcestník nebo přepisování hospodské tabule, ale to skutečně nestačí. A jak psal někdo v diskuzi, skutečně to připomíná hraný Čtyřlístek, až na to, že tam jde o komiks pro děti a nadsázku snese, tady, u dospělých lidí, dětinské a pitomé chování nefunguje. ()

Igy007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, pět hvězd, to je ode mě šprajc. Ale znám mnoho jiných kandidátů na sedm procent ... Dala jsem si všechny díly 2x ... A opakuji: viděla jsem mnohem, mnohem horší blbiny (které  tu mají nesmyslně vysoké hodnocení). Třeba takovej českej Raymond nebo Šteindler v sukních - to byl hnus fialovej, bylo mi hanba na to koukat i jen chvilku ... a pak hned sprcha na očištění - brrrr :-))) ()

Galerie (126)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě je zmíněno, že Antoš (Radek Bár) má totálně sesmahlé chuťové buňky. V dalších epizodách je však jasně poukázáno na to, že chuťové buňky má. (VSVB)

Reklama

Reklama