Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(64)

Obsahy(1)

Cyklus mikrokomedií se odehrává v obci Jetelín pár kilometrů za Prahou. Hlavními hrdiny jsou čtyři kamarádi, kteří společně vyrůstali ve čtyřech sousedících domcích. Dnes už je jim kolem čtyřicítky, většina si založila rodiny, ale pořád žijí blízko sebe, všechno o sobě vědí, několikrát denně se vídají, navštěvují a scházejí v hospodě. Pomáhají si a podporují se navzájem, taky si ale nezřídka lezou na nervy. (TV Prima)

(více)

Recenze (143)

ForGump odpad!

všechny recenze uživatele

Prima opět! a vlastně tradičně naprosto mimo mísu. Opravdová ztráta času. Komedie, u které se opravdu není důvod smát. Napodobovat americké sitcomy je u nás téměř jistá sebevražda, což po loňském Rudym na ČT potvrdil i Jetelín. Do očí bijící laciné kulisy, které tam vůbec nepasovaly (a podle mě použité z jiného Prima seriálu), kamera je zvláštní, ten obraz vypadá jako když rozhazujete zrní slepicím a herecké "výkony" ? Vskutku velmi mě zajímá, na čem na Primě ujíždějí, protože to přeci není možné, aby se někde vyráběl jeden zbytečný seriál za druhým. Ta jedna hvězda je známka soucitu a hlavně odpad se dává jen ve zvlášť kritických případech.... Po dalších dílech nastal onen kritický případ a odpad už byl neodvratný.. 5% ()

hony23 odpad!

všechny recenze uživatele

To se takhle ráno vzbudíte a zjistíte, že se vám udělal obří jebák uprostřed čela. Po hádce s manželkou na téma vámi zapomenutého výročí svatby najdete před barákem vykradené auto, v práci se dozvíte, že výplata v řádném termínu nebude, protože si akcionáři vaší fabriky vyplatili miliónové dividendy, pak vám zavolají ze školy, že vaše antikoncepční selhání nejenže propadá z dějepisu, ale navíc i rozbilo vitrínu s expozicí vzácných láčkovců, cestou z práce vás zkasírují poliši, že máte propadlou lékárničku a doma a vám ve zprávách oznámí, že Miloš Zeman bude znovu kandidovat na prezidenta. A vy si myslíte, že už nemůže být hůře... Jenže pak Prima nasadí do vysílání Jetelín a vy zjistíte, že může! ()

Reklama

Castrator odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle je hodně hodně špatné. Velmi hodně špatné. Cca 185 odpadů z 200 hodnocení a dalších cca 5 jednohvězd hovoří jasnou řečí. Kdyby Jetelín nebyl tak zoufale trapný a nevtipný, retardovaného diváka by si asi našel, ale tady fakt není nic, proč by na to měl koukat "průměrný" televizní divák, ani divák retardovaný. Fraška. /// Po třech týdnech je hodnocení už osm set a poměr odpadu ještě vyšší. Viděl jsem asi sedm dílů a za těch 140 minut jsem nebyl svědkem jediného vtipu. Sitcom, mikrokomedie, aha. ()

LudwigG odpad!

všechny recenze uživatele

Jediný smích patří těm nešťastníkům, kteří účinkují v tak strašném "díle". Ubohost v papundeklových kulisách. Vydržel jsem se sebezapřením celý první díl, a jestli to "umělcům" samým nepřijde blbé, tak mě tedy bylo trapně za ně. Omlouvám se všem odpadům, které jsem udělil, protože Jetelín mi otevřel oči. ()

Skuby47 odpad!

všechny recenze uživatele

Zvědavost mne dohnala přesvědčit se na vlastní oči, je-li to opravdu tak hrozné. A bylo. Předtucha mne nezklamala. Tento televizní produkt je urážkou diváků, protože jeho tvůrci nás zřejmě považují za stádo tupců, kteří si nic lepšího nezaslouží. Když sleduji, čím nás televize už roky za nelevné peníze a za podpory mohutné divácké sledovanosti krmí, tak si říkám, že možná mají pravdu, a že si to zasloužíme. Třeba chtěli jen vyzkoušet, kolik toho český divák snese. Proč by se namáhali s kvalitou, když jim to u diváků projde. Neskutečné! ()

Galerie (126)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě je zmíněno, že Antoš (Radek Bár) má totálně sesmahlé chuťové buňky. V dalších epizodách je však jasně poukázáno na to, že chuťové buňky má. (VSVB)

Reklama

Reklama