Reklama

Reklama

Špunti na vodě

  • Česko Špunti na háčku (neoficiální název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Rodiče bratrů Igora (Jiří Langmajer) a Davida (Hynek Čermák) chystají zlatou svatbu. Z Kanady přilétá jejich bratranec Ondra (Pavel Liška), povahou tak trochu dobrodruh. Bratry napadne, že nejlepší by bylo vyrazit za rodiči na kánoích po řece jen ve třech, tak, jako za starých časů. Jenže od dob společných spanilých jízd se leccos změnilo. Třeba to, že Igor a David jsou ženatí a mají děti. Uvítací večeře pro Ondru, který přijíždí se svou mladou přítelkyní Zlaticou, se nezadržitelně mění v katastrofu. Zlatica, která touží po dítěti, se dozvídá, že Ondra má dceru, o které se jí nezmínil. Igor své ženě Nele (Tatiana Vilhelmová) a jejich dcerám výměnou za pánskou jízdu slíbil rodinnou dovolenou, na kterou kvůli práci nemůže odjet. Davidova manželka Alice (Anna Polívková) si sice nemůže vynachválit manželovu péči o jejich čtyři děti, jenže jinak je její svérázný muž v domácnosti naprosto nepoužitelný. A tak, když slavnostní tabule mizí pod nánosem sazí z komína, který David opět zapomněl opravit, všem ženám dojde trpělivost. Zanechávají pány napospas dětem a vyrážejí na kolech na dámskou jízdu. Tátové se ale nevzdávají a rozhodnou se vydat na vodu v kánoích i se všemi dětmi. A tak nyní již desetičlenná expedice vyplouvá na dvoudenní plavbu vstříc dobrodružstvím a spoustě bláznivých zážitků... (Bioscop)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (362)

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Hodlala jsem malou neteřinku vyvést poprvé v jejím životě do kina - a vylučovací metodou padl los právě na tento snímek. Malá se smála, vypadalo to, že občas i něco chápe, takže dobrý. Jo a mně se to celkem taky líbilo, bylo to milé a ani to naštěstí nebylo úplně stupidní (čehož jsem se obávala od chvíle, kdy jsem zjistila, že za scénářem stojí neblaze proslulý Marcel Bystroň). 3 a půl hvězdy. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tak tihle fotři dokážou vykouzlit úsměv na líci do tvaru půlměsíce a né, že né! Celkem supr překvapení a solidní komediální českej počin! To trio borců si skvěle sedlo, parádně se doplňovalo a vlastně ten biják vytáhlo k tý kvalitě. Těch 80 minut uteče jak Sázavská voda pod všema špuntama a s titulema zjistíte, že jste vlastně opravdu neviděli špatnej film! 70% ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

O Českých komedií a nebo spíš filmech obecně nemám nijak dobré mínění nebo vysoká očekávání, možná i proto považuji toto dílo, ač vcelku obyčejné, za nadprůměrné. Děj sice není nijak složitý, ale je funkční a příjemně se klikatí jako ta řeka na které se odehrává, herecké obsazení je také velmi sympatické a co se vtipu týče jsem se i několikrát při sledování pobavil. Ačkoli to v našem lese vidím jako vysoký nadprůměr, celkově tedy hodnotím zhruba 55% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem měl možnost vidět v letním kině v Jívce. Bylo krásné počasí, ale v polovině filmu mi už byla poněkud zima, ale není nad to si sednout kamkoliv chcete a ještě k tomu s vlastní pohodlnou židlí, točeným pivem a brambůrkami. :-) Film je takový průměr. Pár vtipných scének, jinak klasická, současná česká komedie. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Docela fajn filmeček s povedeným humorem, který však doplácí na několik hloupých momentů. Nevím, proč filmaři musí za každou cenu přicházet s takovými hloupými "jakože zvraty" (viz to uplavání věcí). Vidím tady hodně nevyužitý herecký i příběhový potenciál. Přitom z toho sálala fajn pozitivní letní nálada a nenudil jsem se. No nic, tak snad příště to bude lepší. 70% ()

Galerie (51)

Zajímavosti (10)

  • Natáčelo se v Českém Šternberku, Kácově, Soběšíně, Vlašimi, Praze a v obci Šlakhamry. Natáčení trvalo celkem 33 dní. První klapka padla 15. června 2016 a poslední 13. srpna 2016. (M.B)
  • Titulní píseň „Sázava“ složil Michal Hrůza. Song vyšel též na Hrůzově albu Sám se sebou (2017). (Yardak)
  • Místo, kde bydlí Václav (Arnošt Goldflam) a Lada (Dana Syslová), je Brdíčkův mlýn a nachází se ve Šlakhamrech. Bufet, kam jde Eliška (Kateřina Coufalová) koupit dršťkovou polévku, se nachází v tábořišti Mexicana a je v Budčicích. Holky na kole se ubytují v Masarykově táboře YMCA ve Soběšíně. Pouť se nachází v Sudějově. Závěrečná svatba proběhla v kostele sv. Anny v Sudějově, ale ve venkovním záběru předtím vidíme kostel sv. Havla v Podvecích. Jinak dalšími zajímavými místy mohou být Trpišovice, Votice, přírodní rezervace Stvořidla, Křešice, lom Štětkovice v Bořená Hora a Podolí, kde byla farma Laca Matuščáka. [Zdroj: filmovamista.cz] (SONY_)

Související novinky

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

13.07.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 13. do 19. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama