Reklama

Reklama

Kolotoč v kuchyni

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2016, 45 min

Obsahy(1)

Dva týmy, dva recepty, jeden moderátor a jedna výhra. Souboj na ostří nože, peprná zábava a vypečená výhra. Nová soutěžně zábavní show o vaření! (TV Barrandov)

Recenze (10)

k4n9ur

všechny recenze uživatele

To je síla. Barrandov by se měl trochu krotit. Jak můžou dát nějakého slušně řečeno silného albína a nechat ho hodnotit jídlo? To už je trochu moc. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jeden bod za snahu udělat alespoň trochu rozdílný pořad/soutěž o vaření, ale že se tam objevilo tolik podivných individuí – to jsem tedy nečekal. Občas mě přešla chuť i na jídlo, když jsem viděl Radka Kuchaře – pamatuji si ho coby rebela, ale co se z něj stalo…? ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

No ako ináč? Televízia Barrandov znova prebrala zo slovenskej súkromnej TV JOJ odpadovú reality show, aby z toho urobili ešte väčšiu sračku. Na to sú na Barrandove doslova špecialisti. Na Slovensku sa tento shit už dlhší čas vysiela pod názvom "Moja mama varí lepšie ako tvoja". Objavilo sa tam zopár fakt poriadnych exotov. Je to síce kokotina, ale nie až taká nudná a nezáživná ako česká verzia s ktorou vyrukovala TV Barrandov. Ich "Kolotoč v kuchyni" je absolutne dojebaný recyklovaný odpad! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Štafetové vaření, při kterém soutěžící netuší, do jaké fáze to předzávodník dokuchtil, není úplně špatný nápad. Horší je to se zábavou, protože sledovat zmatkující individua, která se příliš neorientují v cizí kuchyni, zase takový šlágr není. A navíc mi nedali ochutnat a to se neodpouští, neboť já střídmě ochutnávám rád a to až do zcela vylízaného talíře. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama