Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesionální zločinci zabijí nešťastnou náhodou (při autohavárii) devítiletou dceru bohatého podnikatele. Ten si, zaslepen zoufalstvím a touhou po pomstě, najme jiného profesionála, aby "vrahy" zlikvidoval... (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Knor 

všechny recenze uživatele

Béčková krimi, která by s lepším scénářem a sympatičtějšími herci mohla bejt skvělá. Začátek navnadil na napínavou naháněčku, ale až závěr filmu ve starým lunaparku byla teprve zábava. Ta scénáristická břečka se chvílema nedala vydržet a mohli taky přilít víc krve. Trochu škoda tak nevyužitýho nápadu. ()

charles3 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem po prvním zhlédnutí na Netflixu zcela zapomněl a uvědomil si to, až když jsem si ho pustil podruhé. Jde o typický osmdesátkový béčkový thriller, byť s áčkovým hlavním představitelem (Coyote mě předtím zaujal v Zubatém ostří, Hořkém měsíci a Erin Brockovich). Nepravděpodobná zápletka, stejně nepravděpodobný démonický zabiják, několik nevysvětlených věcí (proč byl na začátku zabit Laufmann právě jednou z vedlejších postav?) a až směšně působící závěrečný spektakulární souboj, který to celé shazuje z nějakých 65 % o dobrých 15 níž. Se skřípěním zubů zaokrouhluji nahoru (tedy pořád 3 hvězdy) a vyřazuji ze Chci vidět, abych si to za půl roku nepustil ještě potřetí... ()

Reklama

raduna01 

všechny recenze uživatele

Profesionální lupič Stone se specializuje na ozbrojená přepadení vozů s penězi. Po jedné akci jeho společník nezvládne řízení a narazí do kolemjedoucího vozu. Zabije malou holčičku. Otec děvčátka je zdrcen žalem a rozhodne se pomstít. Najme si zabijáka a tím rozpoutá celou vlnu násilí. Jako prvního brutálně zavraždí neopatrného řidiče, poté umírá Stoneův druhý společník Sheer. Stone ví, že teď je na řadě on. Už dvakrát se mu podařilo odrazit vražedný útok psychopatického vraha a ví, že už nesmí váhat ani vteřinu. Proto odjede do Londýna hledat pomoc u dávného přítele Terryho. Ale zabiják najde Stoneovu stopu i v Anglii a za ním zůstávají samí mrtví. Zdá se, že ani Stone nemá žádnou šanci. Režii filmu má Terry Bedford. ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Richard Stark - Slayground (1971) Tohle byla hodně slabá parkerovina a může za to obzvlášť Peter Coyote v ústřední roli. To byl od castingu hodně slušný přestřel, takové poleno. Britům ty krimi thrillery zoufale nejdou. Škoda, no. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama