Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Finney pověří Raye, aby zajistil informace, které zmaří guvernérovo úsilí o znovuzvolení, a dohoda s NFL tak půjde ke dnu. Ray se však díky této misi postaví mezi Finneyho a Paige a začne hrát na obě strany. Conor mezitím zažije něco, co mu změní život. Mickey s Daryllem zásobují mejdan začínajícího podniku v Silicon Valley kokainem a šlapkami a vztah Bunchyho a Teresy nabere nečekaný zvrat. A protože je Abby v Bostonu, musí Bridget pomoci s jejími studijním i citovými problémy Ray. (HBO Europe)

(více)

Recenze (2)

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně se to začíná komplikovat mezi Finneyovými a víceméně taky u Mickeyho a arménců. Už teď je jasné, že ho z toho Ray zase nějak vytáhne. Je mi líto Bunchyho, že mu zase upláchla žena, ale teď aspoň ví, z čeho se mu postaví bez viagry, a že ženská submisivita ho fakt neláká. Proti gustu žádný dišputát. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá epizoda naštěstí nebyla tak tragická jako předchozí díl, přestože tvůrci stále netušili, jak naložit s postavou Abby. Bunchy mě znovu dokázal rozesmát, nenudil jsem se ani s Mickeym a Darylem, situace u Finneyových byla stále komplikovanější a mám pocit, že Eddie Marsan podává stále lepší výkony. ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama