Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V napínavém příběhu, který nepostrádá ani humorné momenty, vyráží do akce další nezvyklá dvojice kriminalistů. Nezadržitelně hyperaktivní černá policistka Rita Rizzoli, která vyhlásila drogám nesmiřitelný boj, a její nový partner Mike Marshak, běloch s bujnou hřívou světlých vlasů a bohatýrským knírem. Úkolem dvojice, jíž zcela evidentně dominuje černoška, která střílí lépe než Drsný Harry a pusa jí jede rychleji než Axlovi Foleymu, je odstranit z černého trhu nebezpečný druh kokainové drogy, jehož svým způsobem lákavý název Fatal Beauty (Osudová kráska) je víc než pravdivý. Její aplikace totiž způsobuje smrt. Současně chtějí odhalit a zatknout její výrobce a distributory. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

5150 

všechny recenze uživatele

Tahle krimi komedie se pořádně rozjede teprve s příchodem Sama Elliotta na scénu někdy v cca polovině filmu a i díky němu je to nakonec docela solidní oddechovka, ve které o akci není rozhodně nouze. ()

betelgeuse 

všechny recenze uživatele

Naprosto absurdní pokus o zopakování úspěchu Policajta v Beverly Hills (i autor soundtracku je stejný!). Jenom místo užvaněného "hard-ass" Murphyho obsadili užvaněnou "hard-ass" Goldbergovou. Whoopi sice hraje skvěle, jenže s takhle průměrným a zmatečným scénářem je to stejně jedno. ()

Reklama

Jermann 

všechny recenze uživatele

Trochu zmatená, ale poctivá kriminálka, ze které všemi otvory po kulkách tryskají osmdesátky. Whoopi to celé samozřejmě drží nad vodou svou proříznutou pusou .. a tentokrát neomylně i šatníkem. Mimochodem doufám, že Brad Dourif někdy v budoucnu obdrží cenu za celoživotní přísun dokonalých magorů .. tady si to opět vychutnal. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Hrozně nezajímavý scénář, který nezachrání ani užvaněná Whoopi Goldberg se sympatickým Samem Elliottem. Ve filmu je hrozně málo akce a závěrečná přestřelka to nevytrhne. 2* ()

Galerie (38)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení se zúčastnila také Cher. Ta však současně pracovala také na snímku Podezřelý (1987) na poslední chvíli z filmování snímku Osudná droga „vycouvala“. (Streeper)

Reklama

Reklama