Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V odvážné komedii Holky na tahu uspořádá pětice nejlepších kamarádek z vysoké školy (v podání Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Jillian Bell, Ilany Glazer a Zöe Kravitz) víkendové setkání po deseti letech v podobě divoké dámské jízdy v Miami. Jejich nespoutané řádění ale nabere překvapivě zlověstný směr poté, co se jim nešťastnou náhodou podaří zabít striptéra. Zatímco se v nastalém zmatku pokoušejí přijít na to, co si počnou, zažívají další a další bizarní příhody, které je v průběhu celé noci sblíží více než kdy předtím a pomohou jim zvládnout situace, ve kterých na podpoře přátel a kamarádů záleží nejvíce. (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (170)

Knightey 

všechny recenze uživatele

No tenhle film ci typ komedie staci videt asi jen jednou a dost. Po druhe bych na to do kina rozhodne nesel a hooodne bych se rozmyslel si to pustit znova i doma na TV. Libil se mi tam akcent jedne herecky a Scarlett Johansson ale jinak opravdu docela nuda. Nekolika scenkam se clovek zasmeje ale je tam mnohem vice nudnych pasazi, kdy se chce cloveku spat ci odejit od toho... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Mám rád tieto nemorálne, nekorektné komédie, pretože síce situácie veľmi nie, ale aspoň názory a mluva sú z každodenného života. Žiadne malinovkové pusinkovanie a výrazy podľa slovníka. A to mi stačí. Keď sa to ešte zmieša s vtipnou ( ale neoriginálnou ) zápletkou, skvelé sledovanie mám zaručené. A to mi stačí. ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Vím, že nejsem cílová skupina, ale neočekával jsem mnoho. Vlastně jsem čekal docela nablblý humor a absurdní komedii o rozlučce se svobodou. Vlastně takovou holčičí Pařbu ve Vegas. Bylo to moc? Film mi odpověděl docela záhy. „Ano!“. Taky nebudu lhát a pustil jsem si to kvůli oblíbenkyni Scarlett. Ovšem film je hrozný. Nezasmál jsem se ani jednou a moc upřímně nevím, kdo by se u tohodle mohl tak smát. Nechybí rozebírání sexu, penisu na sto způsobů a americký humor skrz naskrz. Příběh je pak vskutku hloupoučký až běda. Pět žen si "omylem" šňupne koksu a následně nešťastnou náhodou zabijou striptéra. Pak následující hodinku pobíhají sem a tam jako slepice. Ne vážně mě to nebavilo a neumím si představit, koho by to tak mohlo bavit. Humor nikde, scénář nikde, herecké výkony ani nemluvě. Takhle si komedii teda vážně nepředstavuju. (28 %) ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Mlada talianka Lucia Aniello natocila celkom v "udereny" filmik o zenach a pre ne. Napriek tunajsiemu nizsiemu hodnoteniu som do toho siel hlavne kvoli Kate McKinnon a Scarlett, ktore excelovali uz v spolocnych scenach po niekolko serii v SNL - Saturday Night Live a tak som bol zvedavy. Kate bola fajn "rambo-typ" australcanka a celkom zaujimava postava. Zapletka ma sice nechytila, ale prvotne reakcie kociek boli usmevne a tak sa na tom dalo zabavit. Slabsi priemer, ale damy a dievcata urcite pobavi viac. ;) ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Strašný. Fakt ale jako strašný. Jako těch různých filmových holčičích tahů je mraky, snad už stejně i jako těch chlapských, ale ať už byla jejich úroveň jakákoliv, pořád se v nich dalo označit alespoň něco, co je buď od ostatních odlišovalo, anebo minimálně se v nich objevilo něco, co fungovalo, či se dalo považovat za výraznější, nebo zajímavější, ovšem tento Holčičí tah nedisponuje naprosto, naprosto ničím, co by dokázalo zaujmou, či oslovit snad kohokoliv. Hlavně mě tu ale neskutečně vytáčely prakticky všechny přítomné postavy, samozřejmě na čele s tou ústřední partou ,,holek´´, které se od začátku až do konce chovaly jako ty nejinfantilnější puliny na světě, ty jejich přiblblí reakce, dialogy, vzájemné vztahy, to všechno mě tu v každém momentu vytáčelo a i kdyby se veškeré ostatní dění kolem nich jakkoliv povedlo, tak stejně přes ně bych si to asi nedokázal i tak užít. To se ale nedozvím, jelikož ono okolo nich nefungoval vůbec nic, ani ostatní postavy, ani zápletka, ani pointa, prostě nic. Přítomný humor pak navíc kompletně vyzníval tak šíleně trapně, až mi bylo stydno, hru na emoce jsem též vůbec nebyl schopný pobírat, zkrátka opakuji, v Rough Night se vůbec, vůbec nic nepovedlo, nic nenabízí, když tedy nepočítám krávy postavy, v nichž ,,excelují´´ přehrávající herečky a stupidní děj, zkrátka celé to tvoří prvotřídní hnus, kterému ovšem nedám Odpad asi jen z úcty ke Scarlett, která asi musela být pořádně pod parou, když kývla na účast v tomhle zvratku. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se ve státech New York a Kalifornie (Hermosa Beach). (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 12. června 2017 v New Yorku. (BMW12)

Související novinky

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama