Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při letu na palubě Boeingu se v jednom okamžiku probouzí několik pasažérů. Ovšem ostatní, včetně posádky, z paluby letadla záhadně zmizeli. Muselo se to stát během pár desítek minut od startu. Na palubě je však jako cestující i pilot, který se ujme řízení. Letadlu se podaří bez větších problémů přistát, ovšem zdá se, že v liduprázdném světě. Brzy se ale začínají objevovat Časožrouti… Televizní adaptace stejnojmenné novely Stevena Kinga. (pfa)

(více)

Recenze (128)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděl jako malej, sice jsem čekal nějaký příšery, už jenom proto že jsem Kinga tolik neznal, a nakonec jsem dostal docela solidné film který mě bavil. Když jsem to viděl teď tak jsem viděl jen slepenec scén které se odehrávaly skoro všechny na jednom místě a čekaly mě fakt neuvěřitelně stupidní dialogy které neměly hlavu ani patu. Navíc tu máme neuvěřitelně špatné herce který režisér rád snímal z nejbližšího možného úhlu. No a závěreční Časožouti? Ty byly spíše k smíchu. Je až zajímavé co se mi v mládí líbilo ale aspoň z nostalgie dávám 3*. ()

willis 

všechny recenze uživatele

Trochu zbytečně roztažená 150 stánková novela do 3 hodin a v některých chvílích se postavy chovají dost nelogicky(při ohrožení furt něco vysvětlují i když nemají čas) a casting mi taky nesedl, ale na TV zpracování nadprůměr a příležitost pro Kinga aby si opět střihnul roličku. Je potřeba tohle zpracování hodnotit jako tv sérii, jinak by byl výsledek horší. ()

Reklama

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Před filmem jsem četl výbornou novelu. Film je i na televizní dílo neuvěřitelně laciný a se špatnými triky, to musíte ignorovat. Jinak se velmi věrně drží knihy. Drtivá většina herců je dost špatných a vytváření vztahů mezi nimi nefunguje ( částečně způsobeno i dabingem ). Přesto nakonec dávám tři, protože atmosféra beznaděje a tajemna, které se blíží, tu je a taky dobrý hlavní hudební motiv. Taky si myslím, že Časožrouty je opravdu dost těžké zfilmovat. ()

Vejrrr 

všechny recenze uživatele

Čtyři hvězdičky jsou možná trošku přestřelený ... nejspíš jedna patří vyloženě Stephenovi, a to i když jsem knížku nečetl. No.... z mýho pohledu se jedná spíš o béčkovou záležitost a to jednak kvůli nepřesvědčivým hereckým výkonům a těžce nenápadité režii. Nejsem odborník za slovo vzatej, ale vím jedno. To, že kdyby se námětu chopil někdo jiný (nehledě na to jaký to mohl být film natočený o 10 let později) tak se mohlo jednat o velkou věc... Ale i přes nudnou režii sem film nezvládl nedokoukat a ve finále jsem za to byl poměrně rád. ()

Redlum 

všechny recenze uživatele

Lepsi prumer mezi prumernymi "kingovkami". Tvurcum se vcelku dari udrzet divakovu pozornost, film nepostrada tisnivou atmosferu a celou beznadej a tajemno verne podkresluje i hudba. Z hereckeho ansablu me ale bohuzel nezaujala ona slepa divcina. V teto roli bych si opravdu dokazal predstavit lepsi predstavitelku. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Autor předlohy Stephen King si ve filmu zahrál malou roli předsedy bostonské rady, která se objeví na letištní dráze v představách Craiga Toomeyho (Bronson Pinchot). (fisus)

Reklama

Reklama