Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Nikaidou Kaho je mladá dívka, dcera velmi bohatých rodičů, která měla již od dětství vše, po čem toužila. Nikdo se jí nedovolil odporovat ani jí cokoliv zakázat. Kaho s tímto zacházením nikdy příliš nesouhlasila a dokonce se za sebe začala stydět. Když jí bylo patnáct, tak využila první příležitost osamostatnit se a vydala se na střední školu do Tokia. Kaho byla odhodlaná obrátit list a začít nový život. Ten však mohl velmi rychle skončit, když jí během stěhování vypadla pro Kaho velmi důležitá panenka a zakutálela se až pod kola jedoucího nákladního auta. Kaho chtěla panenku zachránit, a tak ji auto málem přejelo také. Naštěstí se objevil tajemný mladík a Kaho v poslední chvíli zachránil. Byla z toho láska na první pohled, avšak když se Kaho zeptala svého zachránce na jméno, tak jí velmi rychle a nešetrně odbyl. Zlomená Kaho se nastěhovala do jedné ze studentských ubytoven a zde se ke svému překvapení opět setkala se svým zachráncem. Ten jí nyní již prozradil své jméno a dokonce neodmítl vyznání dívčiných citů, důrazně však Kaho upozornil, že by v jejich vztahu mohl být jeden velmi zásadní problém. Ukáže se totiž, že i když mladý Kanade vypadá velmi mužně, ve skutečnosti je studentem páté třídy základní školy. Může vztah mezi středoškolačkou a studentem základní školy vůbec fungovat? A co na to okolí? (Jeoffrey)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (5)

loveless 

všechny recenze uživatele

Jak to dopadne, když se zběžně podíváte na obrázek (ano, jsou tam nějací pěkní chlapci a dál whoo cares...), nepřečtete si, o čem to bude (přestože to obvykle děláte), ale máte pocit, že se musíte podívat. No, dokoukat tenhle skvost byl hrdinský čin a opravdu několikrát jsem přemýšlela, jestli to nevzdat, ale vytrvala jsem a rozhodně mám teď averzi ke slovům wiener a poop. Kaho je dcerka bohatých rodičů, což se v anime tedy víceméně nijak neprojevuje, a všichni na ni zřejmě byli pořád jen hodní. Načež se děvče osamostatnilo a hned v den stěhování ji málem přejede auto a to málem jen proto, že ji zachrání fešný mladík a vynadá ji. Mladá slečna je v šoku, ale ihned k němu zahoří pravou a nefalšovanou láskou a zeptá se ho, jak se jmenuje, na což ji hoch odpoví, že nemůže říkat své jméno cizím lidem (už v tu chvíli mi to mělo začít smrdět, ale ještě pořád mě to netrklo). O chvíli později se však Kaho jeho jméno dozví, protože bydlí ve stejném domě a Kanade dokonce souhlasí s tím, že s ní bude chodit, ovšem pokud ona bude chtít chodit s ním, až ho pozná. Ale protože je to pravá láska co hory přenáší, tak to středoškolačka zvládne, a začne chodit s páťáčkem, který vypadá na 20+, ale rozumem je rozhodně někde pod 10. Takže tohle je totální průšvih, tedy pro mě, příběh je shit a jedinou hvězdičku dávám za tu pěknou kresbu. ()

SonGokussj odpad!

všechny recenze uživatele

Reverse harém, kdy už v první episodě hlavní hrdinka vyzná lásku 2 metrovému kolemjdoucímu. Ten její vyznání přijme, ale varuje ji, že si to má rozmyslet, až pozná "kdo doopravdy je". Co se tu děje? Jednoduché. Je to páťák.... Má tedy okolo 11 let. Má 2 metry a chová se jak 9 letý... Co je nejhorší, má další kamarády ve stejné věkové kategorii a se stejným vzhledem 20-25 letého borce... Dost komická záležitost při nástupu ve škole, kdy jsou okolo nich dalších páťáci a páťačky tak velcí, jak normálně mají být a tito borci prostě.. komicky.. vyčnívají... Jediná malá postava, která se tam vyskytuje a při které si i hlavní hrdinka oddychne, že konečně vypadá na svůj věk je "malý shounen". Bohužel vyplyne, že je to jejich učitel ve škole..... What the actual f*ck!. Tohle jde za hranici normální koukatelnosti... 5% ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

O čem že je to ta láska? Podle zdejšího jasného poselství prý především o tom, že vás ten druhý musí respektovat a brát se vším co k vám patří. Už jen za tohle jednoduché sdělení, které je v podstatě velice pravdivé si to nějaké ty body zaslouží. No a další body přihodím za to, že v těch momentech, kdy se hlavní hrdina opravdu chová jako boyfriend to působí i jako obstojná romantika. Zbytek už je však víceméně špatně. Bishíci co prý mají být 11-ti leté děti? No tak když můžeme mít 30-ti leté, nebo třeba i 80-ti leté falešné lolitky... Ne, takhle to nefunguje! Je jasné, že to tvůrci asi takhle museli udělat, protože kdyby tam byly místo bishíků malý shouneni, tak by to nefungovalo jako seriál pro dívky ani jako romantika. Bohužel tady to působí dosti směšně a jak píše Goku ten moment ve škole, kdy byli naši hrdinové obklopeni svými vrstevníky, tedy opravdovými chlapečky, působil dosti divně. Další věc, co totálně nefunguje je humor. Ten je samozřejmě hlavně založený na tom, že se náš bishík a jeho jemu podobní kamarádi chovají jako malí chlapci, kterými ve skutečnosti jsou a také na jejich interakci s hlavní hrdinkou. Ten humor je bohužel povětšinou dětský, infantilní a hloupý. Až příliš často se to uchyluje k extrémům a vtípky o panicích a nadužívání slova "wiener" byly vtipné možná tak první díl, ale vypadá to, že se to na podobné vlně poveze dál jen tam ještě k tomu přihodíme pár dalších podivných fetišů (malý Renren...). Takže Hatsukoi Monster nemá špatnou myšlenku a některým dívkám a fanouškům romantiky by se to mohlo líbit, ale já po 7. díle, kde již definitivně převážila dětinskost a hloupost nad jakoukoli romantikou, zklamaně odcházím. Drop po 7. Díle a 3/10 ()

Flatron 

všechny recenze uživatele

Námet, kde sa staršie dievča zaľúbi do mladšieho chlapca , (nakoľko má hl. protagonista tuším 11-12 rokov) sa mi zdal byť zaujímavý a očakával som nejakú oddychovú romantickú komédiu, ale fakticky som nedostal ani jedno z toho, i keď občasné záblesky tam boli, ale je ich naozaj veľmi málo, pravdepodobne ešte pár epizód pozriem, ale moc si od toho nesľubujem a viac ako 2* tomu proste nemôžem dať. ()

Reklama

Reklama