Reklama

Reklama

Bananja

(seriál)
Trailer
Animovaný / Komedie / Rodinný
Japonsko, (2016–2019), 1 h 18 min (Minutáž: 3 min)

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Banány – jediný druh ovoce, jehož výživová hodnota je nenahraditelná. Někdo jej rád má a jiný zase ne. Přesto ale jsou dnes už banány vnímány jako samozřejmost. Jenže možná by neměly. Možná totiž v některých z nich žijí roztomilá koťátka, pro něž je v lidském světě stále co nového objevovat. (EMIA)

Recenze (3)

Jeoffrey

všechny recenze uživatele

Milé děti, buďte opatrné, když jíte banány, nikde totiž nevíte kolik malých koťátek při tom zemře! Japonci přijdou na spoustu věcí mezi nebem a zemí, ale tohle je něco tak nadpozemsky unikátního, že to osloví pouze úzkou skupinu velmi specifických a unikátních jedinců. Asi jako Teletubbies... Zkrátka vezměte Hello Kitty přidejte slovo, které hláškuje každý fanda Mimoňů - "Banana" a úspěch je zaručen! A co na to Jeoffrey? Ten jen nechápavě kroutí hlavou. Drop po prvním díle. ()

SonGokussj odpad!

všechny recenze uživatele

Před vámi se objeví žlutý předmět. Banán. Napůl z něho vyčuhuje kočka. Kočka začíná skákat. Je stále v banánu. Skáká po bytě. Je stále v banánu. Vypravěč se snaží ze všech sil popisovat situaci. Zní to asi takto... Vypravěč: "Toto je baná..." Kočka: "Nya!" Vypravěč: "Baná..." Kočka " Nya!" Vypravěč: "Baná..." Kočka " Nya!" Vypravěč: "Baná..." Kočka " Nya!" Vypravěč: "Baná..." Kočka " Nya!" Vypravěč: "Baná..." Kočka " Nya!" .... Právě jsem vám popsal 1,5 minuty děje z tohoto 3 minutového "počinu".... Tak asi tak... 1EP Drop 0% ()

Reklama

Reklama